Kelveötesi35 teşekkür ederim. Evet yaş olarak dökülmeler durmuştu ve bende ekim için karar verdim ve iyi bir yer olması ve yaptıranların buradaki paylaşımları karar vermemde etkili oldu. Ben ekim öncesi başladım takviyelere ve saçlarımda bir kalınlaşma olduğunu anladım ve iyi ki de başlamışım. Devam eden süreçtede sürekli kullanmayı düşünüyorum.
hocam bende doğma büyüme İzmir'liyim. Merkez konusunda benim ekim yaptırdığım dönemde, bütçem el verseydi siz gibi Sibel Ulusan'a yaptırmak isterdim. Çok uzun zamandır bu forumu ve saç olaylarını takip ediyorum. Gözlemlediğim kadarıyla hep iyi sonuçları oldu. Yani her türlü maça 1.0 2.0 önde başlamışsınız, ki bu da sizin ekim öncesi araştırmalarınızla olmuş ve iyi yapmışsınız. Daha uygun diye, özellikle çok 'tırt' ekim merkezlerinde yaptırıp grefleri heba etmemişsiniz.
Bence ekim süreci, ekimden sonra yaklaşık 2 sene sürüyor. 1. sene bitiminde çok güzel bir sonucunuzun olacağına eminim, ancak, siz yine de gaza gelmeyip 2. seneye kadar takviye, spor, sağlıklı beslenme olaylarına devam etmenizi tavsiye ederim.
Şimdi sakince, çıkan saçlarınızı beklemeniz dilegiyle