Merhaba herkese iyi günler. Ben sizleri sessiz ve uzaktan takip edenlerdenim:) illa benim gibi olanlar vardır. 2.5 yıl önce saç ekimime karar verdim çok araştırdım birçok kliniğe gittim bu forumda okumadığım metin kalmadı en son gönül rahatlığı ile Şahin Hocam'a gittim. Ama öncelikle ben Şahin hocamın ekibine teşekkür etmek istiyorum orada birden fazla küçük Şahinler vardı
yani ekibi de kendisi gibi gerçekten işin Ehl-i. Böyle bir ekibi kolay kolay kimse toplayamaz yıllarını vermiş kişiler sizin saç ekiminizi yapıyorlar. Öncelikle herkes kendi saç tipini bilmeli benim saçlar ince telli ve donör bölgem çok iyi değil. Bunları Şahin hocam da iletti kulak üstümün zayıf olduğunu oradan alamayacağımızı ve sağlam köklerden alacağımızı belirtti. Bunu neden söylüyorum bazı klinikler var yok 6 bin Greft vs vs. Onlar sizin zayıf olan köklerden de alıyorlar. Saçları benim gibi olan arkadaşlar sizde kesinlikle araştırıp gidip asla şu laflara kanıpta gitmeyin maximum Greft veya tek ekim de bitiriyoruz gibi isteselerdi bana da 6 bin kök veya tek ekimde bitirirlerdi ama zayıf olan köklerden ekilirdi ve donör bölgem iyileşmesi çok geç olurdu veya bazı bölgeler kapanamazdı. Bu tek ekim işlemi bence kökleri iyi olan saçlar ve açıklığı az olan kişilere uygun benim saç tipime uygun değil. Şahin Hocam'a da çok teşekkür ediyorum ilgisinden ve elinin emeğinden dolayı. Herkese bol şans. Yorumlarınız benim için önemli 45 günde bir görsel atmayı planlıyorum. Şimdiden teşekkürler.