Gönderen Konu: çinko kremi cilt yağlanması  (Okunma sayısı 4218 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çinko kremi cilt yağlanması
« : 29 Aralık 2017, 10:47:08 »
dht nin yani saçımızı döken hormonun artması cildimizde yağlanmada yapıyor alnımız burnumuz parlayabiliyor bende de cilt yağlanması olur zaman zaman .biz erkekler pudra fondoten gibi ürünleri pek kullanmayız ters bize :)) şimdi size mükemmel bir krem önereceğim eczane fiyatı 10 ile 15 tl arası adı oro çinko kremi çinko oksit %20 (başka markalarda kullanabilirsiniz) ben cildiye doktoruna sorup kullanmaya başladım ve ilk kullanımda yağlanma gitti sabah kalktığımda da cilt yağlanması yoktu .zaten bayanlar da çok kullanıyormuş araştırın (bayanlar cilde neyin iyi geldiğini bizden iyi bilirler ).gelelim faydasına yağlanma yok ikinci olarak içinde çinko olduğu için ve krem olduğundan çinkoyu vücut alıyor. biliyorsunuz çinko saça da faydalı 1 taşta iki kuş vuruyoruz. ayrıca çinkonun cildi gençleştirme sıkılaştırma  gözenekleri azaltıcı etkisi var.cildiye doktoru bana mercimek nohut büyüklüğünde sürüp cildime yedirerek  günlük kullanım önerdi.ben bunu tavsiye ederim kullananlar da yazsın değişimi ..
  not : saça sürmeyin krem formlarının  saça zararı olabilir

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: çinko kremi cilt yağlanması
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2017, 11:47:30 »
İlginç bir şeye benziyor ruhi abi,1 günde direk faydasınımı gördün yani

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2017, 11:50:00 »
evet  yağlanma olmadı sürdükten sonra , fiyat uygun dene etkili olabilir.

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 29 Aralık 2017, 11:57:19 »
Benim alın bölgem bazen akşamları bile hafif parlıyor,sanırım yağlanmadan kastın budur deneyebilirim faydalı olabilir.Perfectil kullanmaya başladıgımdan beri baya azaldı zaten yağlanmam.

Peki bunu bütün yüzümüze mi sürüyoruz?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 29 Aralık 2017, 12:04:10 »
Benim alın bölgem bazen akşamları bile hafif parlıyor,sanırım yağlanmadan kastın budur deneyebilirim faydalı olabilir.Perfectil kullanmaya başladıgımdan beri baya azaldı zaten yağlanmam.

Peki bunu bütün yüzümüze mi sürüyoruz?
bütün yüze de sürebilirsin sorunlu bölgeye de ..sıkıntı yok evet perfectil iyi vitamin cidden

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Aralık 2017, 12:05:39 »
sende biliyorsun boş beleş ürün tavsiye etmiyorum .baya bir araştırıp deneyip tavsiye ediyorum  genelde

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Aralık 2017, 12:14:33 »
Biliyorum ruhi abi,peki bunu günde 1 kez gece yatmadan öncemi sürücez?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 29 Aralık 2017, 12:28:26 »
dışarı çıkarken de sürüp çıkabilirsin zaman önemli değil.yüzü temiz gösteriyor baya. ilk kullanışta anlıyorsun zaten ..

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 29 Aralık 2017, 12:34:16 »
dışarı çıkarken de sürüp çıkabilirsin zaman önemli değil.yüzü temiz gösteriyor baya. ilk kullanışta anlıyorsun zaten ..

Dışarı çıkarken sürelimde yüzümüz parlamaz mı öyle yinede abi  ;D neyse bi deniyeceğim bakalım burdaki eczanede varsa

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 29 Aralık 2017, 12:59:38 »

Dışarı çıkarken sürelimde yüzümüz parlamaz mı öyle yinede abi  ;D neyse bi deniyeceğim bakalım burdaki eczanede varsa
yok parlama yapmıyor daha mat sıkı bir görüntü veriyor sürülünce bende o şeklide etki yaptı.kuru ciltler için uygun değil yağlı ciltler sevebilir bu ürünü

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 30 Aralık 2017, 23:13:38 »
Ruhi siyah noktalar içinde bir şey var mi ?  😀

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 30 Aralık 2017, 23:47:33 »
Ruhi siyah noktalar içinde bir şey var mi ?  😀
diş macunu fırçaya sür fırçala ciddiyim  haftada 2 3 kez yap tahriş etmeden..ama o fırçayı tekrar dişe sürme adamım sıkıntı olur :)

grn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 31 Aralık 2017, 19:51:41 »
hocam ben böyle bişey arıyordum ya çok saolun cildim çok yağlanıyor  deniyecem saolun paylaşım için yalnız sorum şu bu ürün sadece o gün cildi mat göstermek içinmi sürülen bişey yoksa ileri dönemler için cildi koruyan bi ilaçmı. yani sormak istediğim şu biz bunu erkek olarak makyaj niyetine fondoten niyetinemi kullanıcaz. ilerki zamanlarda için yüzde oluşan siyah noktalardır sivilcelerdir bunları kaldırırmı ortadan ??

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Aralık 2017, 19:56:24 »
hocam ben böyle bişey arıyordum ya çok saolun cildim çok yağlanıyor  deniyecem saolun paylaşım için yalnız sorum şu bu ürün sadece o gün cildi mat göstermek içinmi sürülen bişey yoksa ileri dönemler için cildi koruyan bi ilaçmı. yani sormak istediğim şu biz bunu erkek olarak makyaj niyetine fondoten niyetinemi kullanıcaz. ilerki zamanlarda için yüzde oluşan siyah noktalardır sivilcelerdir bunları kaldırırmı ortadan ??
aslında iki şekilde de kullanılır ..çinkonun zaten cildi yenileme diri tutma gibi hatta gençleştirici  etkisi olduğu söyleniyor, deri emdiği için illaki saça da etkisi vardır...krem olduğu için fondoten gibi durmuyor mat bir görüntü oluşuyor ama canlı duruyor bende bu şekilde etkisi oldu yüzümü  yıkadıktan sonra sürüyorum

grn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 31 Aralık 2017, 19:58:31 »
aslında iki şekilde de kullanılır ..çinkonun zaten cildi yenileme diri tutma gibi hatta gençleştirici  etkisi olduğu söyleniyor, deri emdiği için illaki saça da etkisi vardır...krem olduğu için fondoten gibi durmuyor mat bir görüntü oluşuyor ama canlı duruyor bende bu şekilde etkisi oldu yüzümü  yıkadıktan sonra sürüyorum

sivilce varsa sivilcelere iyi gelirmi peki ben sivilce için sabun kullanıyorumda eğer bu iyi gelecekse sabunu bırakırım

Facebook Twitter Instagram