Yukarıda saydığım isimlerin hepsi aynı yer arkadaşlar. Haklarinda şikayet oldukça isim değişikliğine gidiyorlar sanırım.
Ben reklamlarina kanıp buraya 24.10. 2023 tarihinde saç ektirdim maalesef. Serkan Aydin kanallari açsın diye ekstra ücret talep edildi ve onu da verdim fakat kendisi sadece en ön saç çizgisini belirleyip gitti ( kanallarin tümünü açmadı bile ).
Size kafamı nasil paramparça ettiklerini, fazla greft sayıları söyleyip asla söyledikleri kadar ekmediklerini fotoğraflarla gösterecegim. Siz buraya giderseniz başınıza neler geleceğini bilin en azından. Bu arada süreç sonunda Serkan Aydın ile görüşmeyi talep etsem de asla görüştürülmedim. Paranizla rezil oluyorsunuz...!
İlk fotoğrafı işlemden önce ekim için ne denli uygun bir kafaya sahip olduğumu görmeniz için koyuyorum (FOTO 1)
Size yüksek greft sayıları verip kendilerine çekiyor ( bana da Mustafa isimli müdür herkes 3,5 derken 5000 demişti) ama asla öyle bir ekim yapmıyorlar. 5500 ekeceğiz diyerek 3500 bile ekmediler.
Müdür Mustafa 'genel ve sık bir ekim yapacağız , 5000 kadar ekeriz' demişti ama sizinle ekimden hemen sonraki fotoğrafı paylaşıyorum. Ne sık ne de genel bir ekim yapılmıştı (FOTO 5)
Yine müdür Mustafa 'Maksimum 10 gün içinde normal hayatınıza dönersiniz' demişti ön bilgilendirmede ama kafami öyle bir hale getirdiler ki hem önü hem arkası tarifi çok zor şekilde hirpalandı. Sizinle 10. Gün fotoğraflarını paylaşıyorum. Bırakın 10 gün sonra işe dönmeyi işlemden sonra sirf 20 gün rapor almak zorunda kaldım (FOTO 6&7)
Ayni iş yerinden üç arkadaş farkli farkli merkezlerde ekim yaptirdik. En çok parayı benim ödeyip en hasarlı ve en kötü ekime sahip olan ben oldum. Diğer iki arkadaşımın kafasının arkasından saç alındığını bile anlamazsıniz. Allah cezalarını versin.
Öyle amatör ve yetersiz kişilere ekim yaptırıyorlar ki ( ekim işlemini yalnızca doktorlarin yapması gerekirken..!) Saçımı hem berbat etkiler hem de donör alanımı ne hale getirdiler gözlerinizle görün (FOTO 10).
İki aydan fazla süre geçti, kafam hâlâ bu şekilde. Dermatolog ile görüştüm %70 düzelir dedi. Ne yapacağım bilmiyorum. Onca ekimci arkadaşım varken reklamlarina kanıp gittim, bu hale geldim. Çok ama çok üzgünüm. Bu başıma gelenler sebebiyle hem psikiyatr hem de kardiyolojiye gittim. Sadece kafam değil sağlığım da bozuldu maalesef..
Ben mahkeme sürecini başlatacagim, benzer durumu yaşayan arkadaşlar 'Ugurcanboyoglu' kullanici adimla instagramdan iletisime geçebilir. Birlik oluruz.
Siz siz olun buraya ne kendiniz gidin ne de tanidiklarinizi gönderin. Ben mahkemeye vereceğim, eğer siz de mağdurlardan biriyseniz 5 yil içerisinde mahkemeye başvurabilirsiniz. Sağlıcakla kalın...