Öncelikle 2017 yılında 27 yasinda istanbulda bir klinikte 4000 greft saç ekimi yaptırmiştim istedigim sekilde sonuç olmadi ve ekim patladi.Gel beleşe yapalim dediler ben ilkini yapamayan ikinciyide yapamaz dedim kaçtım.
İkinci ekimi ise surecin yorucu olmasi dolayisiyla hep erteledim yasim 33 oldu agresif dökülmem durdu.İslerimin yoğun olduğu için bu işin baskenti istanbula gitmem.mümkün degildi şoyleki kabukla işe gittim diyebilirim sonuç olarak yapilan referans işleri gormem ve beğenmem neticesinde rota life hair klinikte karar kildim sürecte emine hanım ilgilendi.Sağolsun bilgili birisi.Antalyada bir kac forum yöneticisininde sürekli bahsettiği maeka denilen kişilerle görüstüm biraz açıkçası antipatik geldi birazda revize ekimi istemediler gönülsuz konustular riskli iş vs. zira ikinci ekim dolayisiyla az greft acik alan fazla vs. iyi sonuc olma potansiyeli az diye düsünduler. Alışmıslar belli ki en iyi sonuçla forumlara gelmeye benim durum kritik neyse Allah yollarini acik etsin.
Neyse 29.12.2023 tarihinde ekim yapıldi planlama vertekse yakin bölgenin tutmasi zor mühimmat az diye ön orta calisalim dediler dhi yöntemiyle islemi bitirdiler.
Bugün 11.gün sizlerin yorumu benim için çok degerli insallah bu sefer guzel bir sonuc aliriz.
1.foto İlk gün ekim
2.foto 3.gün
3.foto kabuklu 8.gün
4.foto kabuk dökülmüş hali normal ışik
5.foto flaş ayrintilı çekim