Merhaba arkadaşlar,
ilk önce bu forumu kuran, yöneten, yorum yazan herkese teşekkürler. Uzun süredir forum takipçisi olarak
araştırmalarım ve siz forumdaki arkadaşların paylaşımları sonucu Ahmet Tosun'da saç ekimine karar verdim.
Görüşmemiz sırasında tahmini 4000-4500 arası greft saç + 1.200 greft sakaldan alım ile 2 seanslık bir planlama
yapılmasını kararlaştırdık. Ekim öncesi resimlerde de gördüğünüz gibi alanın açık olması ve saçımın ince telli
olmasından kaynaklı çokta ekstra birşey beklemediğimi söylemek isterim ama 4000-4500 arası saç ve 1200 sakaldan greft
alınabilecek olması beni biraz umutlandırdı açıkcası. Sonuçta 5500-5700 arası greft hiç değilse 2 ci seansa daha motive edecekti beni.
26.12.2023 salı günü saat 08.30 gibi işlemlerim başladı ve 16.30 gibi tamamlandı.
Planlama ve Çizim: Ahmet Tosun
Anestezi: Gizem hanım
Alım işlemi: Cansu Hanım
Kanal açımı: Ahmet Tosun
Ekim işlemi: Cansu ve Beyza hanım ile beraber 3 kişi yaptılar. (3cü kişinin ismini hatırlayamadım
)
Kafa bölgesinde anestezi pek sancılı değildi ama sakal bölgesi bayağı sancılı geçti benim için.
Sedasyon istememiştim. Eğer 2ci ekime karar verirsem kesinlikle sedasyon isteyeceğim
bu nasıl acıdır anlatamam. Ayrıca ağrı eşiği yüksek birisiyim
Neyse,
3900greft saçtan + 1200 greft sakaldan toplamda 5100 greft alımı yapıldı. Biraz moralimi bozdu açıkcası.
Ama yapılacakta pek birşey yoktu. Donör bölgesini mahvetmektense az alım yapılması daha iyi açıkcası.
Çok kötü donör bölgeleri gördüğüm için kendimi hiç değilse bu şekilde motive ettim.
Ön çizgimin güzel olduğunu düşünüyorum. Verteks bölgesi biraz sakal destekli olduğu için diken diken olacak gibi.
Donör bölgelerim gayet sağlıklı ve çabuk toparlandı diye düşünüyorum. şuan 14 cü günüm. Parça parça resimler
koyacağım. Sizlerden yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrıca ilaç olarak Ahmet bey finasterid başlayabilirsin dedi. Ben pek kullanma taraftarı değilim. Daha çok vitamin ve
bakım ürünleri ağırlıklı devam etmek istiyorum.
Şuan Mossi şampuan, yarın itibariyle sabah akşam Mossi vitamin ve Mossi ozon yağı ve serumu kullacağım.
Solgar 5000mg vitamini de almak istiyorum. Bu konu hakkındada yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Ekim öncesi resimler