Gönderen Konu: EMPHAIR fiyatı  (Okunma sayısı 10460 defa)

snowist

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
EMPHAIR fiyatı
« : 28 Aralık 2017, 23:40:24 »
4000-4700 arası fiyat veriyorlar. Greft sayısına bağlı değil genelde fiyatları.
Ben 3600 greft için 4700 ödedim + 1 tane PRP hediyesi dahil

Kel-bradpitt-kel

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EMPHAIR fiyatı
« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2018, 20:01:11 »
Dostum ekimini paylaşsaydın keşke
Ah angelina kel bredi sevemedin:/

buyukaltayli

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2018, 02:11:13 »
hic duymadim ben bu merkezi istanbul mu?

DrTahsin

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Ağustos 2018, 13:03:52 »
Emphair istanbulun en tecrübeli saç ekimi ekibidir. Acıbademde gerçekleşen operasyonlarına bizzat şahit olmuşumdur aldıkları paralar yaptıkları işin yanında az bile kalır.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Ağustos 2018, 13:11:15 »
Dr.Tahsin Bey ne kadar da meslek aşkıyla tutuşan bir doktorumuzsunuz... Resmen ekim yaptıracak arkadaşları kime ektirsem derdinden kurtarmak için foruma gelmiş gibisiniz!

FRESH

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #5 : 03 Mayıs 2019, 01:18:41 »
güncel fiyat nedir ?

Eriond

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 30 Ekim 2019, 14:10:44 »
Acıbadem için yaklaşık 3000 kök 1 prp ve şampunlar için 7000₺ istediler. Anadolu hastanesi ile de anlaştık orada olursa 5500₺ dediler.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #7 : 30 Ekim 2019, 14:46:03 »
Dr tahsin istanbul en fazla şikayet  olan yerlerden biri olmasın    dediğiniz saç ekim merkezi  . İnsanları  kandırmak için elinizden geleni yapıyorsunuz bu çabayı   işinize verseniz    daha iyi olmazmi.  saç ekim  düşünen     arkadaşlar    kesinlikle   düşündügünüz  saç ekim merkezi  hakında  bolca araştırma  yapin şikayet  bakın  yorumlara bakın  reklamı bol yerlerden  uzak durun  forum içinde   çok iyi dr saç ekim  merkezleri  var araştırın   

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #8 : 04 Ağustos 2020, 03:14:27 »
Emphair istanbulun en tecrübeli saç ekimi ekibidir. Acıbademde gerçekleşen operasyonlarına bizzat şahit olmuşumdur aldıkları paralar yaptıkları işin yanında az bile kalır.
;D
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

silislisac

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 12 Eylül 2020, 17:02:23 »

benim de gülesim geldi. Emphairin tecrübeli olduğu doğrudur. Ama sürümden kazanırlar. Benim ekim yaptırdığım merkezdir. Operasyon öncesi kan tahlilli oldum. Bana değerlerimin normal olduğunu söylediler. Halbuki B12 vitamini eksikmiş. Önerdikleri ilaçların hiç bi faydasını görmedim. Ekim istediğim kadar sık değildi. Sonucum berbat değildi. Haklarını yemek istemem ama beklentimin altındaydı. Bana danışan hiç bir arkadaşıma tavsiye etmeyeceğim. Fiyatlarını da 1500 tl zamlayıp  7bin yapmışlar. Fiyat performansı yüksek biyer. Ederi 5000 liradır. Donanım haber mesut çevikle ünlenmiştir. daha sonrasında hakkı alkanın personeli enese de yaptılar. Dediğim gibi efsane bi yer değildir. O fiyata çok daha iyi yerler vardır. Ana danışman Gökçe hanım 1 dakikada 15 cümle kurarak danışanı hipnotize eder.  Tam bir tezgahtar ya da mağaza çalışanı gibidir. Samimi değildir. Ama dediğim gibi merkezlerinin hijyeni orta üstündedir. Saç ekim danışmanları sürekli ilgilenir arar sorar. Bunlar da artı tarfları. Önümüzdeki ay 2. seans ekim yaptıracağım. Fiyat baremim maksimum 8bin tl. Araştırmlarıma göre Bilgehan aydın, serkan aygın,  asuman hair alternatiflerim arasında. Bakalım başka tavsiyeniz varsa alabilirim. Teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 14 Eylül 2020, 15:06:08 »

😂😂
Global Moderator

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 14 Eylül 2020, 15:08:46 »

Bir avukatı öldüyorlardı az daha adamın kafasından kilo kilo iltihap aktı :))

Az bile kalırmış aldıkları para siz doktor diplomasını nerden aldınız hocam? Kasaptan mı

inception

• Sr. Member
  • Galatasaray
« Yanıtla #12 : 14 Eylül 2020, 22:42:24 »
Ggsgfyyhvdd
Hair of Istanbul ☆ 4300 ☆ 30.06.20

●Şampuan     ●Spray
 ○Kerastase    ○Kerastase

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14845.0

yusufhanpolat

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 17 Eylül 2020, 19:05:05 »
en iyi ekim merkezi neresi

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 17 Eylül 2020, 19:42:10 »
+1 :)
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Facebook Twitter Instagram