Saç Ekimi Sonuçları
iyi gidiyor bence güzel bir sonuç gelecek .şampuan olarakta vichyninkiler çok kaliteli araştır istersen.
şok dökülme sonlanmış sürecin olağan akışında umarım sonucunda güzel olur
Süreci bende takibe aldım kanal açımı ve alın çizgisi güzel planlanmış yaş kaçtı acaba sizin
ilk 3 ay dalinle ilerle bence ya da herhangi bir bebek şampuanı sonra 1 seneye kadar forumda konusulan belli başlı şampuanlar var onları kullanabilirsiiz sebamed,prozinc vs...
Çok güzel görünüyor bu ekim şimdiden başarılı olmuş ama daha çok erken 1 yıla kadar çok çok güzel olur
Hocam öncelikle çok güzel gidiyor bence ilerleme inşallah istediğin gibi sonuçlanır. Klinik hakkında bilgi verebilir misin biraz daha. Fiyat ne kadardı ve kaç ekip var ekimi yapan ?
Kardeşim inşallah bu Ekim tutar fakat ben bu doktor ali şahana hiç sıcak bakmıyorum herşeyi çok iyi anlatıyor yok şöyle yok böyle ama icratta pek bir şeyini göremedim askerlikten istifa etmiş ama hala asker kafasında eleştiriye gelemiyor beyfendi ve herşeyin en iyisi bende tarzı takılıyor herşeyi ben bilirim tarzında ünlüleri kliniğine çekerek onlar üzerinden reklam ve pirim çekmenin derdinde şowmen bir tip en son saç ekimine el attı Ekim ile alakalı dediği yönteme göre ekimler kusursuz olmalı ama sonuçlarını paylaştığı ınstagram sayfasından bakıyorum vasat gibi ekimi sonuçlarına baktığımda %60-70 başarısı var oda açıklığı çok fazla olmayan kolay vakalarda zor vaka sonucu ilk sen paylaştın inşallah güzel sonuç olur ben yanılırım hayırlısı olsun