Yani simdiki sacim oncekinden dahami iyi?? Ama ondeki mevcut sacimi kaybetmemis olsaydim cok guzel olurdu kontrole gittigmde bile adam bana dedi sen mevcut saclarini kaybetmissin diye . Reci yani sen demek istyosunki eski ekimden onceki halim saclarimi uzatsaydim simdiki goruntu olamazmiydi? Yani oncemi sonrami daha iyi?
Şu anki saçın daha iyi ama şuda var senin halen önceki saçlarının en az yarısının halen durduğunu düşünüyorum,öyle kolay değil eski saçının hemen tümden dökülmesi o kadar kısa sürede mümkün değil,ekim kötü etkilese bile en fazla dediğim gibi yarısı gitmiştir,doktorun ektiği saçların çoğunun çıktığını düşünmen için sana öyle söylemiş,benim tahminim ektiklerinin en fazla yarısı çıkmış...
Zaten öncesinde o kadar çok saçın varmışki sana ekim yapılması baştan itibaren hatalı bir girişim olmuş,cm karede 15 saç teli olan kişilere ekim yapılması doğru değil bunu saç ekimiyle uğraşan doktorlar söylüyor,buna dikkat edilmeyip sıklaştırma yapılan kişilerde olan saçlar zarar gördüğü gibi ekim olan saçında çıkma ihtimali azalıyor,benim kendi gözlemlerime göre aşırı minyatürleşmiş saçı olan kişilere ekim yapıldığı zaman ekim olan saç tutuyor ,minyatür olan saçlardan zarar görüp tekrar çıkmayan çok olsa bile aralarında tam tersine ekimin etkisiyle çok güçlenen oluyor ,özellikle finasterid ve minoxil kullananlarda bu minyatür saçlar ekimden sonra uzun süren bir nevi dermaroller etkisiyle dahada canlanıp enterasan bir medikal tedavi sürecine girebiliyorlar ,buda daha çok ekim sonucunu yanıltıcı etki yaparak aldatıcı görüntülere neden oluyor..
Senin ekim öncesi durumun böyle değilmiş ,saçların yeterince minyatürleşmiş değil,sende agresif saç dökülmesi varmış,bu tür saç dökülmesi olanlara yapılacak ekimin sonuçları iyi olmaz ,yani kısaca şöyle diyeyim sende ince telli değil kalın telli ama kafada saç sayısı çok azalmış olan bir dökülme şekli varmış,bu tür saçı olanlara yapılacak saç ekiminde olan saç zarar görür ekim olan saçtada fire çok olur,sende tamda böyle olmuş ama şuda var şu haliyle kurtardığına şükret,çok daha kötü olabilirdi,bence tüm bunlara rağmen ekim öncesine oranla şu andaki halin daha iyi,ekim öncesi saçları uzatmış olsaydın bile şu andaki gibi olamayabilirdi,şu andaki saçların fotolarda karanlık çıkmış olsa bile çok seyrek olmadığı anlaşılıyor,çok seyrek olsaydı istediğin ortamda çek gene öyle çıkmaz,senin sorun ön kısım oraya extra bir ekim yaptırabilirsin,onun dışında saçı çok takıyorsun o kadarda önemsenecek bir şey değil tepede çok saçın olup olmaması,tamamen takıntı,bu takıntından kurtul,iyi bir şey değil