Gönderen Konu: Dora hospital dikkat edin  (Okunma sayısı 32589 defa)

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Dora hospital dikkat edin
« : 26 Kasım 2014, 19:48:28 »
24 ocak dora hospitalde sac ekimim gerceklestirildi  hic tavsiye etmyorum  var olan sacima zarar verdiler ektikleri cikti sorarsaniz bir kismi cikti ama hala cok seyrek ve sert bu sefer ayni anda kivircik dogal durmyo yanii donor bolgemi mahfettiler bu arada 22 yasindayim sac ekimini arastirmadan yaptirdim onlem alayim derken butun hayatim kaydi ustelikte parami iade etmyolar fotograflar koyacam merak etmeyin

Reciproc

• Sr. Member
Ynt: Dora hospital dikkat edin
« Yanıtla #1 : 27 Kasım 2014, 01:41:13 »
Hoşgeldin fransalı,fotoğraflarını en kısa zamanda bekleriz,son durumun pek iyi değildi,saçlar kıvırcık ve seyrekti,düz bir saç yapısına sahipken saç ekiminden sonra kıvırcık saça sahip olmakta mümkün ne yazıkki,bazen düzeliyor bu durum zamanla,düzelmeyen vakalarda var,umarım sende düzelir ,yada düzelmiştir belkide ,son durumunu görmeyeli epey zaman geçti ....

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Kasım 2014, 23:21:18 »
Ekim oncesi

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Kasım 2014, 23:23:57 »
Ekim oncesi devam

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Kasım 2014, 23:27:37 »
Ekimden 3 gun sonra yikamadan sonra ve donor bolge, bana ekim yapanlarin elleri kirilsin inshallah

blackstreet

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 29 Kasım 2014, 08:12:11 »
C vitamini eksikliğinin saçlarda böyle kıvrılmalara sebep olduğunu okumuştum. Sende böyle birşey olabilir mi bunu bir düşün istersen.

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 29 Kasım 2014, 13:31:31 »
Bilmyorum olabilir daha hic doktoruma gorunmedim bakacagm

kabasakal34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 01 Aralık 2014, 00:31:49 »
Kardeş donr bolgeye bakarsak benim ki gibi ama benden 4500 kök saç alındı ve aciklik seninkinden katkat fazlaydı o kadar saçı nereye ektiler onu merak ediyorum ben

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 01 Aralık 2014, 00:58:21 »
Bende merak edyorum acikcasi benim donorden 4000 greft alindi halbuki acikligma 2000 greft rahatlikla yeterliydi ben bastan bilmyordum sonra 6 ay sonra kontrole gittigmde dedim onlara soyle boyle mutlu deglim diye yani bu alana o kadar kok cok fazla falan fatih dagdelenle tartistik bana dediki biz ekerken o bolgeyi yok olarak farzettik serefsizler yani sac olan bolge yani oralar zaten dokulecekmis guyaa ondan o kadar kok ektik dedi utanmadan sonra tartistik bunlan ilgilenin dedi kapiyi cekti gitti namussuz inshallah basina buyuk bir bela gelir ya rabbi yani bilecegin donorden 4000 greft ve mevcut saclarimdan 4000 greft toplam 8000 greftimi aldilar  yediler bitirdiler benii bagzen kendimi o kadar salak hissedyorumki niye niye bu hatayi yaptim diyorum niye lanet olasica uff gerizekaliyim hayatimda bu kadar pisman olmamistim

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 02 Aralık 2014, 00:59:15 »
Fransalı öncelikle şunu söyleyeyim ,açtığın konu şu haliyle bir işe yaramaz mutlaka sonuç fotolarını koyman lazım,fotoğraflarını yakın zamanda bekliyorum,bakalım fatih dağdelen nasıl bir iş çıkarmış,hem burda paylaşırsan bir kaç ay sonra google yada farklı arama motorlarına fatih dağdelen yada dora hospital saç ekimi yazıldığı zaman ilk sayfada çıkar ve böylece buraya ekim yaptırmayı düşünenlerin  gözünden kaçmayıp güzel bir örnek teşkil eder açtığın konu,sitemiz bu konuda çok başarılı hatta tr de tek,zaten ziyaretçilerin çoğu arama motorları üzerinden gelmekte,yani konuların aldığı hit sayılarını örnek vermek gerekirse 6000 gösterim yapmışsa en az 5000 farklı kişinin o konuyu gördüğü anlamına geliyor yani diğer sitelerde olduğu gibi hep aynı kişiler değil.....
Saçlarının özellikle sanırım kıvırcık çıkmasından şikayetçisin aslında bunun düzelmesi için yapman gereken şeyler olabilir,örneğin yuvarlak uçlu tarakla her gün saçını taramak yada dermaroller yapmakta iyi gelebilir hatta bunun için prp de yapabilirsin...
Saçların kıvırcık çıkması hekim faktörü yüksek aslında,bazı doktorların yaptıkları ekimlerin kıvırcık çıkma olasılığı daha fazla oluyor ama şuda var senin saçlar kıvırcık çıktı diye başkasına yapacağı ekimde kıvırcık olacak diye bir şey yok,bu daha çok ekim derinliğiyle ilgili bir şey galiba yada açılan kanalın çapıyla ve kişinin greft anatomisi yani büyüklüğü küçüklüğü ilede  alakalı olabilir,kıvırcık saçla ilgili bildiğim kesin bilgi şu oda kıvırcık saçın deriden dışarıya çıkarken izlediği olun zikzaklı olması,yani sanada nasıl ekildiyse yada nasıl bir durum olduysa artık saçların deriden dışarıya zikzaklı bir yol izliyor demektir...yani sonuç olarak deriyle ilgili olma ihtimali yüksek ve düzelebilir...

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Aralık 2014, 23:52:33 »
Buyrun 10 uncu ay ben ekimden once sacimi hep kisa tutyordum ama simdi uzun kullanyorum baska carem yok
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2014, 01:14:00 Gönderen: admin »

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 03 Aralık 2014, 01:25:22 »
Buyrun 10 uncu ay ben ekimden once sacimi hep kisa tutyordum ama simdi uzun kullanyorum baska carem yok

Saçların kötü görünmüyor fransalı,fotolardan ön kısım hariç geri kalan kısım oldukça iyi görünüyor,ön kısma yaptıracağın bin greftlik bir ekim saçını çok değiştirir,çok sorun yapıyorsun bence o kadarda takma kafana,ikinci ufak bir ekimle problemin hallolur...
Ayrıca saç uzatmak saçı sık göstermez,demekki sende saç varki uzatınca iyi görünüyor,bazen tam tersine seyrek ekim sonucunu kamufle etmek için saçlar kısa tutulur böylece daha iyiymiş gibi görünür,ekimden sonra hüsrana uğrayıp böyle yapan çok var,örneğin futbolcu wesley sneijder aynen böyle yaptı,adam saç ektirdiği günden beri saçını hiç uzatmadı....

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Aralık 2014, 15:37:47 »
Yani simdiki sacim oncekinden dahami iyi?? Ama ondeki mevcut sacimi kaybetmemis olsaydim cok guzel olurdu kontrole gittigmde bile adam bana dedi sen mevcut saclarini kaybetmissin diye . Reci yani sen demek istyosunki eski ekimden onceki halim saclarimi uzatsaydim simdiki goruntu olamazmiydi? Yani oncemi sonrami daha iyi?

Reciproc

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 04 Aralık 2014, 01:46:49 »
Yani simdiki sacim oncekinden dahami iyi?? Ama ondeki mevcut sacimi kaybetmemis olsaydim cok guzel olurdu kontrole gittigmde bile adam bana dedi sen mevcut saclarini kaybetmissin diye . Reci yani sen demek istyosunki eski ekimden onceki halim saclarimi uzatsaydim simdiki goruntu olamazmiydi? Yani oncemi sonrami daha iyi?
Şu anki saçın daha iyi ama şuda var senin halen önceki saçlarının en az yarısının halen durduğunu düşünüyorum,öyle kolay değil eski saçının hemen tümden dökülmesi o kadar kısa sürede mümkün değil,ekim kötü etkilese bile en fazla dediğim gibi yarısı gitmiştir,doktorun ektiği saçların çoğunun çıktığını düşünmen için sana öyle söylemiş,benim tahminim ektiklerinin en fazla yarısı çıkmış...
Zaten öncesinde o kadar çok saçın varmışki sana ekim yapılması baştan itibaren hatalı bir girişim olmuş,cm karede 15 saç teli olan kişilere ekim yapılması doğru değil bunu saç ekimiyle uğraşan doktorlar söylüyor,buna dikkat edilmeyip sıklaştırma yapılan kişilerde olan saçlar zarar gördüğü gibi ekim olan saçında çıkma ihtimali azalıyor,benim kendi gözlemlerime göre aşırı minyatürleşmiş saçı olan kişilere ekim yapıldığı zaman ekim olan saç tutuyor ,minyatür olan saçlardan zarar görüp tekrar çıkmayan çok olsa bile aralarında tam tersine ekimin etkisiyle çok güçlenen oluyor ,özellikle finasterid  ve minoxil kullananlarda bu minyatür saçlar ekimden sonra uzun süren  bir nevi dermaroller etkisiyle dahada canlanıp enterasan bir medikal tedavi sürecine girebiliyorlar ,buda daha çok ekim sonucunu yanıltıcı etki yaparak aldatıcı görüntülere  neden oluyor..
Senin ekim öncesi durumun böyle değilmiş ,saçların yeterince minyatürleşmiş değil,sende agresif saç dökülmesi varmış,bu tür saç dökülmesi olanlara yapılacak ekimin sonuçları iyi olmaz ,yani kısaca şöyle diyeyim sende ince telli değil kalın telli ama kafada  saç sayısı çok azalmış olan bir dökülme şekli varmış,bu tür saçı olanlara yapılacak saç ekiminde olan saç zarar görür ekim olan saçtada fire çok olur,sende tamda böyle olmuş ama şuda var şu haliyle kurtardığına şükret,çok daha kötü olabilirdi,bence tüm bunlara rağmen ekim öncesine oranla şu andaki halin daha iyi,ekim öncesi saçları uzatmış olsaydın bile şu andaki gibi olamayabilirdi,şu andaki saçların fotolarda karanlık çıkmış olsa bile çok seyrek olmadığı anlaşılıyor,çok seyrek olsaydı istediğin ortamda çek gene öyle çıkmaz,senin sorun ön kısım oraya extra bir ekim yaptırabilirsin,onun dışında saçı çok takıyorsun o kadarda önemsenecek bir şey değil tepede çok saçın olup olmaması,tamamen takıntı,bu takıntından kurtul,iyi bir şey değil :)

Gencturkfransali

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 04 Aralık 2014, 13:01:40 »
Sagol valla morelim geldi sayende hayirlisi bakalim

Facebook Twitter Instagram