Fransalı sana proscar falan olmaz,unut sen onu,yaşın elvermez boşuna heves etme bu iaca,kesinlikle önermem senin için ,sen minoxil ve dermaroller ikilisini kullan,bak senin ekiminde açılan kanallar dermaroller etkisi göstermiş,saç ekimi için kafada açılan kanallar öyle bir travma yaratıyorki kafada nerdeyse altı ay boyunca kan dolaşımı müthiş bir şekilde artıyor,bu sayede minyatürleşmiş olan saçlar çok güçlenip normale dönüyor nerdeyse,bazıları bunu ekimin neticesi sanıyor,bir yıldan fazla süre geçince saçlar tekrar cansızlaşıp dökülüyor,bazı doktorlarda buna ikinci bir şok dökülme oluyor diyorlar,halbuki alakası yok olay benim dediğim gibi oluyor..
Belki şu sıra seninde saçın çok dökülüyordur bilmiyorum,öyle bir şey olsun olmasın ben genede sana demarıller kullanmanı tavsiye ediyorum,yalnız dermarollerı yanlış kullanıyorlar genelde,püf noktası şu:kafada minik kanama odakçıkları oluşacak yoksa işe yaramaz,youtubede videoları var,hatta yabancı forumlarda öncesi sonrası durumlarını paylaşanlar var,çok iyi sonuçlar elde edenler var..
Rogaine ve dermaroller senin sorununu çözebilir .yalnız bu ikisini dikkatli ve kontrollü kullanmak gerekir,başlamayı düşünen nasıl kullanılması gerektiğini ayrıntısıyla öğrenmeli,yoksa minoxilin yan etkilerinden muzdarip olabilir...
Yalnız senin ön çizgiye ekim gerekiyor fransalı,medikal tedavi orası için işe yaramaz...