Simdi ortada şöyle bir durum var. Atilan fotolar gercektir inanirim. Ben cok daha iyilerini gordum. Antiandrojen ilaclarla ve antiandrojen losyonlarla ustune dermaroller azalderm ve ketoral krem takviyesi ile bundan daha basarili sonuclar gordum. Simdi senin eczaci arkadas losyonu yapmis satıyor ama losyonun icinde ne var? Antiandrojen bir losyonsa 50-60 TL ye bu losyonu yapabiliyorsunuz eczaneden gerekli ilaclari yapip.
Keskin ben bu fotolardakinden çok daha iyisini gördüm demişsin.kızma ama biraz sallıyorsun gibi geldi bana .ben daha ilk defa böylesini gördüm bundan daha iyi sonuç daha hiç görmedim .nerdeymiş bu vakalar çok merak ettim,mümkünse gösterebileceğin bir link falan varmı?
Birde mesela saçımın doktoru diye bir site var mk adamlar yıllardır koy koy yapıyor orda bile türlü türlü tedaviler uygulayanlar var bahsettiğin tarzda daha bunun çeyreğinin on da birini yakalayanıda hiç görmedim.bahsettiğin antiandrojenler madem bu kadar işe yarıyor o zaman bu adamlardamı bir sıkıntı var.bunlarınmı androjenleri ıslah olmuyor nedir mesele?