Gönderen Konu: Kelliğe 100 % 200 kesin çözüm  (Okunma sayısı 20661 defa)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kelliğe 100 % 200 kesin çözüm
« Yanıtla #16 : 28 Aralık 2017, 21:16:38 »
konuş eczacıyla dediğim gibi bana özelden mesaj at ücretsiz 10 veya 20 adet ürün yollasın forum üyelerinden gönüllü seçelim kullansınlar sonuçları paylaşsınlar onun harici kimse nasıl temin edeceğiz olayına girmesin içeriğinde ne var etken maddesi ne bunları da paylaşın ..20 kullanıcıdan 2 si sonuç alsın yine satılır..söyle eczacına düşünsün bu işler forumda tel vermekle olmuyor maalesef.. dediğim gibi içerik ve numune istiyoruz bir sor bakalım
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2017, 21:23:43 Gönderen: ruhi mücerret »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 28 Aralık 2017, 21:39:58 »
ayrıca olayı kişisel algılama, biliyorsun bu tarz saç ürünü yapıyorum diyerek insanları kazıklayan bir çok kişi var ki son olarak bunu üniversiteler bile yaptı. koca koca prof.lar yok kelopesia yok fortelar vs diye ürünlerini sattı ama hepsi fos.. iki fda onaylı ilaç var biri  minoxidil etken maddeli spreyler,  diğeri finasterid ,demişsin "sizde yapın kullanın o zaman "bu ilaçların yan etkisi olmasa kullanır herkes zaten.minoxil evet yan etkisi az ama ömürlük kullanım ister bırakırsan döker yine..
  başka bir sitede x bir şahıs kendi yaptığı spreyi satıyor insanlara ve keskinin dediği gibi içeriği sırf antiandrojen (doğum kontrol hapları gibi bileşenler) ve bunlar zararlı etkenler  o yüzden  eczacınız  içeriği yazsın ve 10-20 arası test amaçlı ürün göndersin .buradan  seçtiğimiz gönüllü üyeler kullansın iyi kötü sonuçları yazalım..onun harici lütfen bu konuda umut tacirliği yapmayın hassas bir nokta çünkü..

bozkurt

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 28 Aralık 2017, 21:42:24 »
Eğer bu ürün gerçek ise, anlatılanlar doğru ise, içeriğini açıklayın lütfen. Etken maddesi nedir? Yan etkisi neler? Burada birçok kişi zaten neyin ne işe yaradığını çok iyi biliyor. Ben 1 yıl miracle losyon hazırlayıp kullandım. Dana önce minoxidil de kullandım. Eminim diğer arkadaşlarımızdan da benim geçtiğim yoldan geçenler çoğunluktadır. İnandırıcı olması için bu soruların yanıtlanması gerek. Kimse bilmediği ürünü ne dener, ne de o ürüne inanır.

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 28 Aralık 2017, 22:56:17 »
konuş eczacıyla dediğim gibi bana özelden mesaj at ücretsiz 10 veya 20 adet ürün yollasın forum üyelerinden gönüllü seçelim kullansınlar sonuçları paylaşsınlar onun harici kimse nasıl temin edeceğiz olayına girmesin içeriğinde ne var etken maddesi ne bunları da paylaşın ..20 kullanıcıdan 2 si sonuç alsın yine satılır..söyle eczacına düşünsün bu işler forumda tel vermekle olmuyor maalesef.. dediğim gibi içerik ve numune istiyoruz bir sor bakalım
Arkadaşım ürünü ben satmıyorum zaten ve bende sizler gibi özelikle kelopasia bir buçuk sene bekledim ki fiyasko çıktı bir çok şey denedim ama fayda görmedim şuanda bildiğim tanıdığım bir çok insan bu üründen yüzde yüz fayda gördü saçlarına kavuştu ve sen 10-20 ürünün parasını karşılayamaz bende satıçı olmadığım için karsiliyamam adam zaten tek yetiştiremiyor satışlarda sağlık açısından bende takıntılı bir insanım ki üzerine çok düştüm araştırdım kullanan insanlarla görüştüm adamla görüştüm yan etkisi vesairesi yok kendimde kullandım şuanda dün tam bir ay oldu hiç bir yan etki görmedim

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 28 Aralık 2017, 22:56:58 »
Simdi ortada şöyle bir durum var. Atilan fotolar gercektir inanirim. Ben cok daha iyilerini gordum. Antiandrojen ilaclarla ve antiandrojen losyonlarla ustune dermaroller azalderm ve ketoral krem takviyesi ile bundan daha basarili sonuclar gordum. Simdi senin eczaci arkadas losyonu yapmis satıyor ama losyonun icinde ne var? Antiandrojen bir losyonsa 50-60 TL ye bu losyonu yapabiliyorsunuz eczaneden gerekli ilaclari yapip.
Ya çok acayipsiniz madem böyle birşey yapabiliyorsunuz burda ne işiniz var neden yapmıyor kullanmıyorsunuz ben burda ürünü üreten yapan kişi değilim ama var olan bir gerçeği göz ardı edemem sizin kullandığınız ilaçların on mislini kullandım Ekim yaptım yurt dışından ilaçlar aldım ama bu ilacın verdiğini ben hiç birinde görmedim
Bak guzel kardesim. Yaklasik 8 senedir sac dokulmesinin sebepleri ve tedavileri uzerine arasrirmalar yapiyorum. Saci doken androjen hormonlarina duyarli reseptorlerden kaynaklaniyor. Sen eger agir antiandrojen iceren ilac icersen sac fiskirir kafadan. Ama yan etkisi de cok olur. Erkekligiyle oynar bu ilaclar insanin. Dokulme sebebi erkeklik.hormonu. sen bunu baskilarsan saca fayda erkeklige zarar. Genetik dokulmenin tedavisi budur kardesim. Sen simdi yok cok iyi sonucmus sok oldum falan diyosun. Zamanla bu konuda bilgi birikimin articaktir. Su meshur ilacin icerigini aciklarsaniz ben sana ise yarar mi yaramaz mi soylerim.
Cok bilmis gibi gorunmek istemem ama inan sac dokulmesi uzmanlik alanim desem abartmis olmam

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 28 Aralık 2017, 23:01:25 »
Eğer bu ürün gerçek ise, anlatılanlar doğru ise, içeriğini açıklayın lütfen. Etken maddesi nedir? Yan etkisi neler? Burada birçok kişi zaten neyin ne işe yaradığını çok iyi biliyor. Ben 1 yıl miracle losyon hazırlayıp kullandım. Dana önce minoxidil de kullandım. Eminim diğer arkadaşlarımızdan da benim geçtiğim yoldan geçenler çoğunluktadır. İnandırıcı olması için bu soruların yanıtlanması gerek. Kimse bilmediği ürünü ne dener, ne de o ürüne inanır.
Haklısın bende aynı şüphelere düştüm adamın açısından düşündüğüm de oda haklı olarak içeriğini kimseye söylemiyor kullanan insanlardan emin olduktan sonra bende kullanmaya başladım ki hiç bir yan etki görmedim arkadaşlar iki aydan bahsediyorum iki ayda saç oluşumu büyük bir gelişme ben kullanıyorum ve kullanmaya devam edicem gerisi arkadaşların haklı olarak ön yargıları tamamen kişinin tercihi birşey diyemem

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 28 Aralık 2017, 23:09:03 »
Simdi ortada şöyle bir durum var. Atilan fotolar gercektir inanirim. Ben cok daha iyilerini gordum. Antiandrojen ilaclarla ve antiandrojen losyonlarla ustune dermaroller azalderm ve ketoral krem takviyesi ile bundan daha basarili sonuclar gordum. Simdi senin eczaci arkadas losyonu yapmis satıyor ama losyonun icinde ne var? Antiandrojen bir losyonsa 50-60 TL ye bu losyonu yapabiliyorsunuz eczaneden gerekli ilaclari yapip.
Ya çok acayipsiniz madem böyle birşey yapabiliyorsunuz burda ne işiniz var neden yapmıyor kullanmıyorsunuz ben burda ürünü üreten yapan kişi değilim ama var olan bir gerçeği göz ardı edemem sizin kullandığınız ilaçların on mislini kullandım Ekim yaptım yurt dışından ilaçlar aldım ama bu ilacın verdiğini ben hiç birinde görmedim
Bak guzel kardesim. Yaklasik 8 senedir sac dokulmesinin sebepleri ve tedavileri uzerine arasrirmalar yapiyorum. Saci doken androjen hormonlarina duyarli reseptorlerden kaynaklaniyor. Sen eger agir antiandrojen iceren ilac icersen sac fiskirir kafadan. Ama yan etkisi de cok olur. Erkekligiyle oynar bu ilaclar insanin. Dokulme sebebi erkeklik.hormonu. sen bunu baskilarsan saca fayda erkeklige zarar. Genetik dokulmenin tedavisi budur kardesim. Sen simdi yok cok iyi sonucmus sok oldum falan diyosun. Zamanla bu konuda bilgi birikimin articaktir. Su meshur ilacin icerigini aciklarsaniz ben sana ise yarar mi yaramaz mi soylerim.
Cok bilmis gibi gorunmek istemem ama inan sac dokulmesi uzmanlik alanim desem abartmis olmam
Özelikle erkek hormonlarına yönelik zararları olduğunu biliyorum bazı ilaçların onuda takip ettim arkadaşım ama öyle bir sorunla kimsede karşılaşmadım ve ilacın içeriğini bilsem kendim üretir satarım onca piyasa ilacı saç ekim merkezleri varken böyle bir ilacın keşfi müthiş birşey ki adam içeriğini kimseye söylemiyor ve adam kendini ortaya çıkarmıyor bir nevi bayilik gibi iki kişi üzerinden piyasaya sürüyor ilaçı bizlerde patenti sağlık bakanlığı onayı için konuştuk adamın korktuğunu ve patenyine yanaşmıyor sizler gibi bizde düşündük adama büyük paralar teklif edildi yine yanaşmadı ürünü bilenler şuanda bir çok bölgeye gönderiyor o konuda benim yapabilicegim birşey yok ben kullanıyorum ve şuanda gördüğüm bir zarar yok saç oluşumunuda kendimde görüyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 28 Aralık 2017, 23:10:37 »
Kendi saçların ile alakalı foto paylaşır mıskn?

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 28 Aralık 2017, 23:23:38 »
,,1 -kendi sürecini paylaş 2-ben sen yolla demedim eczacı yollasın konuş dedim.3 -yollamıyorsa güvendiğimiz bir arkadaşımızı seçeriz eczacı hangi şehirdeyse Ankara daysa  ben de giderim sorun olmaz   gitsin alsın ilacı bu kadar basit  ve açıklığı fazla olan bir arkadaşta deneyip yazalım sonucu. onun harici konuşmaların ürün satan reklamcılar tadında kalacak .
  yüzlerce hatta binlerce ilaç çıktı sadece 2 ilaç fda onayı aldı onlardan bile tam sonuç alamıyorken .sen eczacı ilaç yaptı diyorsun .tel vermen falan tuhaf geldi bana ..tekrarlıyorum içerik ve numune eczacıyla konuş kabul ederse gönüllü kullanıcı buluruz
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2017, 23:27:03 Gönderen: ruhi mücerret »

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 28 Aralık 2017, 23:24:03 »
ayrıca olayı kişisel algılama, biliyorsun bu tarz saç ürünü yapıyorum diyerek insanları kazıklayan bir çok kişi var ki son olarak bunu üniversiteler bile yaptı. koca koca prof.lar yok kelopesia yok fortelar vs diye ürünlerini sattı ama hepsi fos.. iki fda onaylı ilaç var biri  minoxidil etken maddeli spreyler,  diğeri finasterid ,demişsin "sizde yapın kullanın o zaman "bu ilaçların yan etkisi olmasa kullanır herkes zaten.minoxil evet yan etkisi az ama ömürlük kullanım ister bırakırsan döker yine..
  başka bir sitede x bir şahıs kendi yaptığı spreyi satıyor insanlara ve keskinin dediği gibi içeriği sırf antiandrojen (doğum kontrol hapları gibi bileşenler) ve bunlar zararlı etkenler  o yüzden  eczacınız  içeriği yazsın ve 10-20 arası test amaçlı ürün göndersin .buradan  seçtiğimiz gönüllü üyeler kullansın iyi kötü sonuçları yazalım..onun harici lütfen bu konuda umut tacirliği yapmayın hassas bir nokta çünkü..
Ben umut tacirligi falan yapmıyor arkadaşım hassas bir konu olduğunun farkındayım ki bu konu yüzünden kendim çok çektim yorumlarımın çoğunda belirttim sizin açımızdan bir sorun yada dolandırıcı vesaire gibi gözüküyorsa konuyu direk silin burada bende okadar açıklama yapmak zorunda değilim   hatta şimdiden silin konuyu okadar basit inanıp inanmakta kişiye bağlı ben vicdanen rahatım ve ürünü kendim satın alıp kullanıyorum ön yargılı olmanızı anlıyorum bir çok kişi öyle saç çıkartıyor vesaire reklam yaparak insanları kandırdı oyaladı ama bu konuda söz konusu değil benim açımdan yinede sizlerin bakış açısına saygı duyuyorum bunu bana kişisel olarak mal etmeyin bu ürün var kardeşim ben yaşadım 8:30 saat ekim operasyonu geçirdim ki kuzey Irak'tan gelip yaptım ve yine üç kez daha gelmek zorunda kaldım alım yapılan bölgem çok zarar gördü neredeyse kafa taşım bir sene uyuşuk kaldı ekime destek amaçlı bir çok ürün aldirdilar kullandım ve halen dışarı çıktığımda şapka kullanıyorum bu üründeki gelişimi görünce keşke ekim yapmasaydim diyorum yine söylüyorum arkadaşlar kimse kimsenin kafasına silah dayayıp al kullan demiyor saygılar diyor ve konuyu isterseniz silin iyi akşamlar

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 28 Aralık 2017, 23:32:14 »
,,1 -kendi sürecini paylaş 2-ben sen yolla demedim eczacı yollasın konuş dedim.3 -yollamıyorsa güvendiğimiz bir arkadaşımızı seçeriz eczacı hangi şehirdeyse Ankara daysa  ben de giderim sorun olmaz   gitsin alsın ilacı bu kadar basit  ve açıklığı fazla olan bir arkadaşta deneyip yazalım sonucu. onun harici konuşmaların ürün satan reklamcılar tadında kalacak .
  yüzlerce hatta binlerce ilaç çıktı sadece 2 ilaç fda onayı aldı onlardan bile tam sonuç alamıyorken .sen eczacı ilaç yaptı diyorsun .tel vermen falan tuhaf geldi bana ..tekrarlıyorum içerik ve numune eczacıyla konuş kabul ederse gönüllü kullanıcı buluruz
1- kendi sürecimi paylaşırım yarın kendi resimlerimi atarım şuanda nöbetteyim
2- eczacı yollamaz ihtiyacı yok buna zaten yine konuşurum
3- ben konuyu açarken numara eklemiştim zaten kaldırıldı o dakika benim açımdan sorun yok
4 - dediğiniz gibi yapın bir arkadaşınız kullansın görün
Ve yine sizi haklı gorucek şahsım üzerine almıyorum olumsuz yorumları yine silebilirsiniz konuyu burda kendi yaşadığım sorunları düşünerek insanlar faydalansin dedim vesselam iyi akşamlar

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 28 Aralık 2017, 23:34:25 »
foto atmadan tel verdin 225 tl fiyat verdin tamam yollasın ürün dedik eee ?.dediğim gibi madem yardımcı olmak istiyorsun madem samimisin eczacı 1 ürün yollasın yada bir üyemiz gitsin yanına ..bizde samimiyetine inanalım lafla olmuyor hocam maalesef.gerçekten yardım etmek istiyorsan konuşma yardım  et. onun harici hakkında hayırlısı

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 28 Aralık 2017, 23:36:46 »
1- kendi sürecimi paylaşırım yarın kendi resimlerimi atarım şuanda nöbetteyim
2- eczacı yollamaz ihtiyacı yok buna zaten yine konuşurum
3- ben konuyu açarken numara eklemiştim zaten kaldırıldı o dakika benim açımdan sorun yok
4 - dediğiniz gibi yapın bir arkadaşınız kullansın görün
Ve yine sizi haklı gorucek şahsım üzerine almıyorum olumsuz yorumları yine silebilirsiniz konuyu burda kendi yaşadığım sorunları düşünerek insanlar faydalansin dedim vesselam iyi akşamlar
tamam yarın paylaşın fotoları bir arkadaşımız da gider alır yazar sonucu iyi akşamlar

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 28 Aralık 2017, 23:40:55 »
sen ürünü kullanıyorsun tek sorum içinde alkol var mı sanırım losyon formunda krem değil. alkol olup olmadığını biliyorsundur  üründe

Facebook Twitter Instagram