Gönderen Konu: Kelliğe 100 % 200 kesin çözüm  (Okunma sayısı 20650 defa)

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kelliğe 100 % 200 kesin çözüm
« : 28 Aralık 2017, 00:22:57 »
Merhaba arkadaşlar daha önce kendim bir çok ilaç kullandım faydasız saç ekimi yaptım faydasız ki ense bölgem resmen haşlanmış gibi kötü bir durumda şuanda bir eczacını geliştirmiş olduğu ilaç var adam ciddi anlamda korkuyorum diyor ve ürünü piyasaya sürmek istemiyor kendini tanıtmak istemiyor bizlerde patenti için kendisine baskı yaptık adam yanaşmıyor başlarda bende inanmadım kuför akraban vardı kendisinin müşterilerinin kullandığını 4 ayı doldurdular sana bilgi veririm dedi ki son görüşmemizde dayı kesin olarak çıkartıyor dedi ve ben en yakın arkadaşımda gördüm saç oluşumunu çocuk saçlarına tekrardan kavuştuğu için neredeyse mutluluktan havalara uçuyor ki iki ay gibi bir süre zarfında adamın yüzde iki yüz farkla saçı çıktı burda size kendimi inandırmak kanıtlamak için çabalamiyacam ben bu konu yüzünden çok çektim insanlar faydalansin istiyorum bilginiz losyon şeklinde koku yok boya falan hiç birşey yok sürüyorsunuz okadar ilk etapta günde iki kullanımlık öneriyor şişe bir ay yetiyor kişiye altı ay kullanın diyor saçlarınız çıktıktan sonra ister haftada bir kullan ister kullanma sana kalmış urune şuanda 225  TL fiyat  istiyor bana gelen resimleri de ekleyecem isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum numaram

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kelliğe 100 % 200 kesin çözüm
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2017, 00:26:24 »
Bu 9.cu aydan beridir kullanıyor
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2017, 23:34:40 Gönderen: Golden »

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2017, 00:34:42 »
2 aylık kullanım

YUNUSEMRE

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2017, 11:35:42 »
anlıyorum...

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2017, 14:41:24 »
Eczacı akıllı adammış, bence sende kork:)

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2017, 15:27:15 »
20 adet bedava yollasın forumda gönüllü üyelere kullandıralım o işler öyle olmuyor ..225 nedir birde içeriği ne kimse mesaj atmasın arkadaşlar .bu nodan alışveriş yapmayın ..ben isteğimi belirttim 20 adet bedava istiyorum ..işe yararsa yazarız alın diye foruma.onun harici işgal etmeyin bu tarz ürünlerle

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2017, 15:33:56 »
bas içine minoxili karıştır vitaminle saç çıkardım de:) komik olmayın ürünün içeriğini yazın ayırca 20 adet bedava gönderin şu numarayı akşama kadar silin ..siz ne sandınız bu forumu .ürün pazarlama yerimi ..

Mrprince

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 28 Aralık 2017, 17:56:42 »
Bence bu arkadaşa bir şans tanımalıyız .şu koyduğu iki fotoda çok değerli.yemin ediyorum yıllardır saçla kafayı bozmuş biri olarak böyle gerçekçi after before treatment  resmi görmedim.kozmetik mafyası bulsa bunları alır kullanır boy boy,bu resimler gerçek ne minoxla ne finansla bu sonuçlar elde edilebilir,mantıklı bir açıklaması varmı anlamadım?
kardeş başka resimlerde varsa ekleyebilirmisin..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 28 Aralık 2017, 18:27:38 »
 inanmadım ama  olsun Konuyu bır detaylı ınceleyelım bakalım bir kaç öncesi ve sonrası  detaylı ama foto cekersen anlık ama
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2017, 00:56:42 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 28 Aralık 2017, 19:29:16 »
Simdi ortada şöyle bir durum var. Atilan fotolar gercektir inanirim. Ben cok daha iyilerini gordum. Antiandrojen ilaclarla ve antiandrojen losyonlarla ustune dermaroller azalderm ve ketoral krem takviyesi ile bundan daha basarili sonuclar gordum. Simdi senin eczaci arkadas losyonu yapmis satıyor ama losyonun icinde ne var? Antiandrojen bir losyonsa 50-60 TL ye bu losyonu yapabiliyorsunuz eczaneden gerekli ilaclari yapip.

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 28 Aralık 2017, 20:15:06 »
Eczacı akıllı adammış, bence sende kork:)
Neden korkmam gerekiyor ürünü yüzlerce insan kullandı hiç bir yan etkisi zararı yok bu kanıtlanmış ve şuanda etrafımda tanıdığım kullanan kim varsa membun

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 28 Aralık 2017, 20:22:48 »
bas içine minoxili karıştır vitaminle saç çıkardım de:) komik olmayın ürünün içeriğini yazın ayırca 20 adet bedava gönderin şu numarayı akşama kadar silin ..siz ne sandınız bu forumu .ürün pazarlama yerimi ..
Ben ürünü pazarlamiyorum bu bir noyu kaldirmişsınız zaten sıkıntı yok ben var olan bir gerçeği konu olarak açtım ürünün içeriğini adam kimseye vermiyor birde demisssiniz minoxili karıştır vitaminle saç çıkardım de maden bu şekilde çıkıyor saçlar neden yapıyorsunuz siz Vel hâsıl ben yazıda da belirtmiştim kişiler ister kullanır ister kullanmaz ama bu ürün var iyi aksamlar

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 28 Aralık 2017, 20:25:24 »
Bence bu arkadaşa bir şans tanımalıyız .şu koyduğu iki fotoda çok değerli.yemin ediyorum yıllardır saçla kafayı bozmuş biri olarak böyle gerçekçi after before treatment  resmi görmedim.kozmetik mafyası bulsa bunları alır kullanır boy boy,bu resimler gerçek ne minoxla ne finansla bu sonuçlar elde edilebilir,mantıklı bir açıklaması varmı anlamadım?
kardeş başka resimlerde varsa ekleyebilirmisin..
Arkadaşım resimler var ama bazılarında arkadaşların yüzleri belirgin istemiyorlar ama ben en uygun şekilde ekliyorum kendi dostumun gün ve gün bana attığı resimleri ekleyecem

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Aralık 2017, 20:28:36 »
inanmadım ama  olsun Konuyu bır detaylı ınceleyelım bakalım bir kaç öncesi ve sonrası  detaylı ama foto cekersen anlık ama ve es
Arkadaşım inanmayabilirsin ben sana kendi resimlerini ekleyecem saç ekimi dahi yaptığımı belirttim konuda gece görevinde olduğum için konuyu gece açtım şuanda yine görevdeyim PC den fotoları aktarıp ekleyecem ve diğer arkadsinda seri fotolarini ekleyecem sıkıntı en fazla 4 foto ekleyebiliyoruz bir seferde telden yazdığım içinde üst üste resimler ekleyemedim site mobil uyumlu değil küçült büyüt yazıyorum sayfaya

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 28 Aralık 2017, 20:31:11 »
Simdi ortada şöyle bir durum var. Atilan fotolar gercektir inanirim. Ben cok daha iyilerini gordum. Antiandrojen ilaclarla ve antiandrojen losyonlarla ustune dermaroller azalderm ve ketoral krem takviyesi ile bundan daha basarili sonuclar gordum. Simdi senin eczaci arkadas losyonu yapmis satıyor ama losyonun icinde ne var? Antiandrojen bir losyonsa 50-60 TL ye bu losyonu yapabiliyorsunuz eczaneden gerekli ilaclari yapip.
Ya çok acayipsiniz madem böyle birşey yapabiliyorsunuz burda ne işiniz var neden yapmıyor kullanmıyorsunuz ben burda ürünü üreten yapan kişi değilim ama var olan bir gerçeği göz ardı edemem sizin kullandığınız ilaçların on mislini kullandım Ekim yaptım yurt dışından ilaçlar aldım ama bu ilacın verdiğini ben hiç birinde görmedim

Facebook Twitter Instagram