Gönderen Konu: Kelliğe 100 % 200 kesin çözüm  (Okunma sayısı 20652 defa)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kelliğe 100 % 200 kesin çözüm
« Yanıtla #45 : 29 Aralık 2017, 23:22:38 »
Memlekette para eden bir din tüccarlığı vardı  şimdi yeni trend insanların takıntıları üzerine ürünler yapıp satmak . Örnek gergedan bilmem nesi , penis büyütücü , saç çıkarıcı vs . Dostum o eczacı sen olmayasın . Elinde böyle bir ilaç varsa bill gates'i geçersin para konusunda :) Bu konunun kaldırılması lazım buradan bir kişi bile inanıp alırsa sıkıntı bence uyanık olun arkadaşlar .
Kişi nasılsa karşısındakini de öyle görürmüş kabahati kendimde görüyorum kalkmış burda sizin gibi kendini bilmez insanlara açıklama yapıyorum sizin derdiniz üzüm yemek değil bagciyi dövmek konuyu da kendim silicem şimdi takıntınla baş başa kal çokta umrumda idi alıp kullanman faydalanman bana birşey mi kazandırıyorsun sanki

Arkadaş sana yazdılar yukarıda getir ürünü deneyelim diye kivirdin yok söyle böyle diye . Insanlarin zaaflarini iyi tespit etmişsiniz tebrik ederim .

fatihba

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 30 Aralık 2017, 13:33:57 »
buradaki insanların yıllardır saçları dökülüyor, denemediği yöntem kalmamış, hepsi bu işte uzmanlık derecesinde bilgi edinmiş sen ise kalkıp gizli eczacının, gizli formülünü pazarlamaya çalışıyorsun.

Sanırım "aaaa harika ben 3-5 kutu alayım" demesini bekliyordu insanların.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 30 Aralık 2017, 13:36:03 »
Konuyu forumda tutmamın amacı gelen tepkılerden insanların bu konuda ne kadar bilinçli olduğunun anlaşılması ve bu forumdan ekmek çıkmayacagını herkesın anlamasıdır.
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2018, 23:59:04 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 30 Aralık 2017, 20:04:57 »
Ahahaha bu ne yaa ;D valla forumada helal olsun dört sayfa olucak kadar kaleye almış ya nediyim kendinize gelin gençler yok öyle bişey  ;D :D

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 31 Aralık 2017, 13:23:32 »
kendi fotolarını paylaşmadığı için arkadaşın vurgun yapmaya çalıştığını fark ettim .kendisi özelden de bana yollamadı fotolarını istedim eczacıyla görüşelim dedim yine yok. ..böyle bir ilaç olsa  işe yarasa ki beyanı öyle sanırım ilk kendi fotonuzu paylaşırsınız başkasının değil. kimse tuzağa düşmesin 225 tl istemiş bir de öyle bir dünya yok..eğer bana varsa cevabın fotolarını paylaş ücretsiz ürün yolla bir arkadaş 2 ay kullansın onun harici hikaye inanmayın arkadaşlar.

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 31 Aralık 2017, 17:45:56 »
ru+minox daha başarılı sonuç elde ederim fakat uzun ömürlü değil diye çıkarmıyoruz. hatta tek minoxla bile daha çok saç çıkartırım fakat sonu hoş değil olayın. hani kısa dönemli çözüm oluyo.

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 01 Ocak 2018, 10:05:39 »
Özelden mesaj atan arkadaşlar var o yüzden yazıyorum admin arkadaşlarada soyledim özelden kimse ile gorusmeyecem diye o yüzden buraya yazıyorum arkadaşlar ben satıcı değilim kusura bakmayın ruhi mücerret gibi insanalara danışın herşeyin doğrusunu en iyisini bilir onlar selametle

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 01 Ocak 2018, 10:46:41 »
konuşacağına fotolarını paylaş 1 haftadır nöbettesin .bir daha da hakaret etme yine silerim adam gibi paylaşacaksan paylaş .bu forumda sadece ben yokum diğer üyeleri de düşün madem onun harici boş yapacaksan uğraşma ..

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 01 Ocak 2018, 11:18:27 »
minox oruıcu bozarmı sen ekimcinin adamısın değiilsin sen şu ilaç firmasının adamısın değilsin ilaç buldum saç çıkardı verin para satayım maç kavgaları falan bunca senedir forumlardayım her zaman olur bunlar seneye gene çıkcaktır brii ilaç bulduım falan zaten klonlamada yaklaştıkça onu sunarım diyenler olcaktır sitelerde şu bu saç işi buyuk para donuo çok hassas bir iş bu tarz şeleri kellerin bilinclenmesi otomatikman reddeder
saçları ekmeydi dersin

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 01 Ocak 2018, 14:22:28 »
 Replicell gibi firmalar yillarini veriyolar bu ise. Ona ragmen hala kalıcı bir cozum bulunabilmis degil. Genetik sac dokulmesi konusunda elimizdeki bilgiler topikal ve oral yoldan alinacak antiaandrojenler kanlanmayi artiracak minox, dermaroller gibi tedaviler. Bunun disinda destek amacli biotin olabilir. Gerisi yalan inanmayin. En azindan gunumuz teknolojisi elimizdeki imkanlar bunu soyluyor. He eger dokulme tiroid, kansizlik demir eksikligi vb. Sebeplerden ise o zaman birçok alterbatif tedavi olabilir

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 03 Ocak 2018, 07:27:54 »
sülük nasıl olur kafaya.saçı bri tek damardaki kan besler gerisi traş.minoxidil damarları onceden dolaylı yoldan açıyordu diyorlardı sonra direk falan dediler uzun lafın kısası açıo damarı beslio saçı suluk falan nasıl olur kafaya orda kanı zıplatcak bişiler lazım bize.bunlarda o tarz urunleri buluyorlar damarları acan dolaşımı hızlandıran minoxun nasıl kapadığı kafalar varya tepede halk arasında madımak bitkisi deniliyor galina o işi goruyor diğer dolaşımı hızlandırıcı cam tebarantları şu bu karısıtıolar biraz tuylenme falan yapıo dioalr devam edion gelecekte saç olcak o tuyler ama oyle kalıo bunlarda bu arada sattıklarını cebine koyup vurkaç yapıolar bu masajda ityiir kafaya guzel tuylenme yapar saç sorunu olan bir arkadasa baktım tuylenmiş dedim masajmı yapıon evet dedi kafaya masaj yapıom dedi bu kocakarı ilaçlarının tarzı gorevi masajda gorur 
saçları ekmeydi dersin

ozy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 15 Ocak 2018, 22:45:16 »
Cok abartili baslik , fotolarda hic biseyi kanitlar nitelikte degil , keskin55 inde dedigi gibi androjen iceren losjonlarla bu sonuclar cok rahat elde edilir fakat ilaclari biraktigin anda eski haline donuyor, folicept gibi milyonlarca dolar butcelerle arge yapan bir firma bile yillardir bir cozum bulamamisken sizin eczacinin korkukudan titremesi normaldir heralde, birde bu urunu pazarlamiyorum filan yazmissin ama kulahima anlat istersen...

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : 16 Ocak 2018, 13:04:19 »
ATMA ZİYAAAAA

mr.emre

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 31 Ocak 2018, 09:46:34 »
Yumurtanın akıyla sarısını ayır, o kadar...
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

mem

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 05 Şubat 2018, 00:29:16 »
Merhaba arkadaşlar daha önce kendim bir çok ilaç kullandım faydasız saç ekimi yaptım faydasız ki ense bölgem resmen haşlanmış gibi kötü bir durumda şuanda bir eczacını geliştirmiş olduğu ilaç var adam ciddi anlamda korkuyorum diyor ve ürünü piyasaya sürmek istemiyor kendini tanıtmak istemiyor bizlerde patenti için kendisine baskı yaptık adam yanaşmıyor başlarda bende inanmadım kuför akraban vardı kendisinin müşterilerinin kullandığını 4 ayı doldurdular sana bilgi veririm dedi ki son görüşmemizde dayı kesin olarak çıkartıyor dedi ve ben en yakın arkadaşımda gördüm saç oluşumunu çocuk saçlarına tekrardan kavuştuğu için neredeyse mutluluktan havalara uçuyor ki iki ay gibi bir süre zarfında adamın yüzde iki yüz farkla saçı çıktı burda size kendimi inandırmak kanıtlamak için çabalamiyacam ben bu konu yüzünden çok çektim insanlar faydalansin istiyorum bilginiz losyon şeklinde koku yok boya falan hiç birşey yok sürüyorsunuz okadar ilk etapta günde iki kullanımlık öneriyor şişe bir ay yetiyor kişiye altı ay kullanın diyor saçlarınız çıktıktan sonra ister haftada bir kullan ister kullanma sana kalmış urune şuanda 225  TL fiyat  istiyor bana gelen resimleri de ekleyecem isteyen arkadaşlar olursa yardımcı olurum numaram

içeriğini bilmediğin ilacı neden kullanıyorsunki ,üstelik bir de öneriyorsun,bağışıklık sistemi baskılayan ilaçları kullanmadığını nerden biliyorsun.

Facebook Twitter Instagram