Gönderen Konu: Kelliğe 100 % 200 kesin çözüm  (Okunma sayısı 20645 defa)

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Kelliğe 100 % 200 kesin çözüm
« Yanıtla #30 : 28 Aralık 2017, 23:43:17 »
foto atmadan tel verdin 225 tl fiyat verdin tamam yollasın ürün dedik eee ?.dediğim gibi madem yardımcı olmak istiyorsun madem samimisin eczacı 1 ürün yollasın yada bir üyemiz gitsin yanına ..bizde samimiyetine inanalım lafla olmuyor hocam maalesef.gerçekten yardım etmek istiyorsan konuşma yardım  et. onun harici hakkında hayırlısı
Ben foto attimda konu altına numara yazdım
Ve yardımcı olmaya çalışıyor acikliyorum sana eczacı göndermez dedim yine sorarım diye belirttim biri sana 225 TL göndersene desne tanımadığın biri yollarmisin şuanda adam zaten satışını yapıyor senin minnetine ihtiyacı yok ve son yorumunda şahsıma yönelik yazıyorsun sen bana bir dolandırıcı gözüyle bakıyorsan sil gitsin konuyu sana neye kafa patlatıp kendimi yok umut taciriymisim yok vesaire yorumlarına maruz kalayım benim ne sana ne bir başkasına kendimi kanıtlamak zorunda değilim sen okadar düşünüyorsan buradaki insanları al ürünü kullandirt birine arkadaşların dua etsin sana

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 28 Aralık 2017, 23:44:53 »
sen ürünü kullanıyorsun tek sorum içinde alkol var mı sanırım losyon formunda krem değil. alkol olup olmadığını biliyorsundur  üründe
Ürün losyon alkol yok içinde

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 29 Aralık 2017, 00:41:34 »
Simdi ortada şöyle bir durum var. Atilan fotolar gercektir inanirim. Ben cok daha iyilerini gordum. Antiandrojen ilaclarla ve antiandrojen losyonlarla ustune dermaroller azalderm ve ketoral krem takviyesi ile bundan daha basarili sonuclar gordum. Simdi senin eczaci arkadas losyonu yapmis satıyor ama losyonun icinde ne var? Antiandrojen bir losyonsa 50-60 TL ye bu losyonu yapabiliyorsunuz eczaneden gerekli ilaclari yapip.

Keskin ben bu fotolardakinden çok daha iyisini gördüm demişsin.kızma ama biraz sallıyorsun gibi geldi bana .ben daha ilk defa böylesini gördüm bundan daha iyi sonuç  daha hiç görmedim .nerdeymiş bu vakalar çok merak ettim,mümkünse gösterebileceğin bir link falan varmı?
Birde mesela saçımın doktoru diye bir site var mk adamlar yıllardır koy koy yapıyor orda bile türlü türlü tedaviler uygulayanlar var bahsettiğin tarzda daha bunun çeyreğinin on da birini yakalayanıda hiç görmedim.bahsettiğin antiandrojenler madem bu kadar işe yarıyor o zaman bu adamlardamı bir sıkıntı var.bunlarınmı androjenleri ıslah olmuyor nedir mesele?

Ağabey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 29 Aralık 2017, 00:47:21 »
,,1 -kendi sürecini paylaş 2-ben sen yolla demedim eczacı yollasın konuş dedim.3 -yollamıyorsa güvendiğimiz bir arkadaşımızı seçeriz eczacı hangi şehirdeyse Ankara daysa  ben de giderim sorun olmaz   gitsin alsın ilacı bu kadar basit  ve açıklığı fazla olan bir arkadaşta deneyip yazalım sonucu. onun harici konuşmaların ürün satan reklamcılar tadında kalacak .
  yüzlerce hatta binlerce ilaç çıktı sadece 2 ilaç fda onayı aldı onlardan bile tam sonuç alamıyorken .sen eczacı ilaç yaptı diyorsun .tel vermen falan tuhaf geldi bana ..tekrarlıyorum içerik ve numune eczacıyla konuş kabul ederse gönüllü kullanıcı buluruz
1- kendi sürecimi paylaşırım yarın kendi resimlerimi atarım şuanda nöbetteyim
2- eczacı yollamaz ihtiyacı yok buna zaten yine konuşurum
3- ben konuyu açarken numara eklemiştim zaten kaldırıldı o dakika benim açımdan sorun yok
4 - dediğiniz gibi yapın bir arkadaşınız kullansın görün
Ve yine sizi haklı gorucek şahsım üzerine almıyorum olumsuz yorumları yine silebilirsiniz konuyu burda kendi yaşadığım sorunları düşünerek insanlar faydalansin dedim vesselam iyi akşamlar

Yarın fotoları bekliyoruz ilginçleşmeye başladı bu konu :)
Birde kardeşim bu eczacının yeri yurdu yokmu?eczacının ihtiyacı yok çok satış yapıyor diyorsun buda biraz mantıksız değilmi.dediğin gibi bir ilaç olsa burda binlerce satar.
Şimdide sanki rencide olmuş ayaklarına yatıyorsun gibi geldi bana valla yemezler kuyuya bir taş attın çıkartman lazım şimdi.bekliyoz fotolarını kaçmak yok ;D

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 29 Aralık 2017, 01:23:20 »
,,1 -kendi sürecini paylaş 2-ben sen yolla demedim eczacı yollasın konuş dedim.3 -yollamıyorsa güvendiğimiz bir arkadaşımızı seçeriz eczacı hangi şehirdeyse Ankara daysa  ben de giderim sorun olmaz   gitsin alsın ilacı bu kadar basit  ve açıklığı fazla olan bir arkadaşta deneyip yazalım sonucu. onun harici konuşmaların ürün satan reklamcılar tadında kalacak .
  yüzlerce hatta binlerce ilaç çıktı sadece 2 ilaç fda onayı aldı onlardan bile tam sonuç alamıyorken .sen eczacı ilaç yaptı diyorsun .tel vermen falan tuhaf geldi bana ..tekrarlıyorum içerik ve numune eczacıyla konuş kabul ederse gönüllü kullanıcı buluruz
1- kendi sürecimi paylaşırım yarın kendi resimlerimi atarım şuanda nöbetteyim
2- eczacı yollamaz ihtiyacı yok buna zaten yine konuşurum
3- ben konuyu açarken numara eklemiştim zaten kaldırıldı o dakika benim açımdan sorun yok
4 - dediğiniz gibi yapın bir arkadaşınız kullansın görün
Ve yine sizi haklı gorucek şahsım üzerine almıyorum olumsuz yorumları yine silebilirsiniz konuyu burda kendi yaşadığım sorunları düşünerek insanlar faydalansin dedim vesselam iyi akşamlar

Yarın fotoları bekliyoruz ilginçleşmeye başladı bu konu :)
Birde kardeşim bu eczacının yeri yurdu yokmu?eczacının ihtiyacı yok çok satış yapıyor diyorsun buda biraz mantıksız değilmi.dediğin gibi bir ilaç olsa burda binlerce satar.
Şimdide sanki rencide olmuş ayaklarına yatıyorsun gibi geldi bana valla yemezler kuyuya bir taş attın çıkartman lazım şimdi.bekliyoz fotolarını kaçmak yok ;D
Arkadaşım ben olayı açıkladım adam korkuyor kendini açık etmiyor evet satış yapıyor admin arkadaşım 10-20 tane göndersene deniyelim diyor bende kimse kimseye beleşe göndermez dedim ki adamın burada böyle bir konudan bile haberi yok adamın kendini açık etmemesini anlarım yedi tepe üniversitesi bütün basını topladı açıklama yaptı 10 gün içerisinde saç çıkıyor ve beyazlar eski rengine dönüyor bir ay içerisinde ürün piyasada olucak dendi ne oldu bir buçuk sene bekledik onca zaman sonrasında sadece destekleyici bir ürün sürdüler piyasaya 300 TL üzerinden yabancı bir ülke firması ile satisa koydular sence yedi tepe üniversitesi gerçekten öyle bir ürün keşfetmedimi ? Kelligin sence ilacı yokmu bugün bir çok şey rant üzerine kurulu artık ve birseylerin önünü tıkıyorlar adam açık açık söylüyor korkuyorum kardeşim ben buldum var bu ürün insanlar el altından kullansın ama kendimi göstermem bende sizler gibi gözümle görmek ikna olmak istedim kullananların sonuçlarını süreci etkilerini gördüm ve bende kullanıyorum şuanda yarın ben kendi resimlerimi koyarım ve bir ay sonrasını da koyarım kiyaslarsiniz resim koymada sıkıntı yaşıyordum arkadaşımın gün ve gün çekili resimlerini admin arkadaşa attım kendisi ekliyebiliyorsa eklesin ben buradan 4 resimden fazla koyamıyor birde sorun yaşıyorum mobil destekli olmadığı için site

Kaan1619

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 29 Aralık 2017, 10:14:11 »
Fiyat meblağ önemli değil önemli olan sonuç vermesi..sakak kısmında filan ise yarıyorsa ve yan etkisi yoksa efsane olur..Bu konunun üzerinde durulmalı herşeye herkeze bir şans verdik zaten şimdiye kadar :/

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 29 Aralık 2017, 10:19:37 »
her donem sitelerde bu tarz haberler olur sonu fos çıkar
saçları ekmeydi dersin

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 29 Aralık 2017, 13:39:40 »
Bizim burdaki eczane de yapiyor😀😀kendisi de kel ayrica bana dedi istersen yaparim 5 6 ay kullan saclarda sıklasma olur gecici olarak dedi miracle var mesela sitede kullandim da sonuc aldim ama sonuc gene sifir

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 29 Aralık 2017, 14:34:57 »
Simdi ortada şöyle bir durum var. Atilan fotolar gercektir inanirim. Ben cok daha iyilerini gordum. Antiandrojen ilaclarla ve antiandrojen losyonlarla ustune dermaroller azalderm ve ketoral krem takviyesi ile bundan daha basarili sonuclar gordum. Simdi senin eczaci arkadas losyonu yapmis satıyor ama losyonun icinde ne var? Antiandrojen bir losyonsa 50-60 TL ye bu losyonu yapabiliyorsunuz eczaneden gerekli ilaclari yapip.

Keskin ben bu fotolardakinden çok daha iyisini gördüm demişsin.kızma ama biraz sallıyorsun gibi geldi bana .ben daha ilk defa böylesini gördüm bundan daha iyi sonuç  daha hiç görmedim .nerdeymiş bu vakalar çok merak ettim,mümkünse gösterebileceğin bir link falan varmı?
Birde mesela saçımın doktoru diye bir site var mk adamlar yıllardır koy koy yapıyor orda bile türlü türlü tedaviler uygulayanlar var bahsettiğin tarzda daha bunun çeyreğinin on da birini yakalayanıda hiç görmedim.bahsettiğin antiandrojenler madem bu kadar işe yarıyor o zaman bu adamlardamı bir sıkıntı var.bunlarınmı androjenleri ıslah olmuyor nedir mesele?
Sacimin doktorunda butun konulari inceledin mi sen ? Oral Androcur kullanan adamlar var forumda. Daha dun gelmssin ahkam kesiyorsun. Bisey bildigin yok salliyosun diyosun. Iyi incele o forumda daha iyilerini de gorursun. Diane androcur aldavtone gibi antiandrojen kullanip firca gibi saca kavusan cok uye vardi orada. Bi halt.bilmiyonuz surda konusuyonuz ya deli oluyo insan.

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 29 Aralık 2017, 14:37:07 »
Ben bu isi 8 yildir arastiriyorum. Gercekte ve forumlarda yuzlerce tedavi sekli ve basarili sonuclar gordum. Youtube a video atanlar bile vardi. Sok olcak bir durum yok. Antiandrojen ilaclar ergenlik oncesine dondurebilir adami. Herkrsi dondurur diyen yok zaten. Bunye meselesi.Ama yan etkilerinden dolayi kullanilacak ilaclar degil orasi ayri

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 29 Aralık 2017, 18:31:31 »
Memlekette para eden bir din tüccarlığı vardı  şimdi yeni trend insanların takıntıları üzerine ürünler yapıp satmak . Örnek gergedan bilmem nesi , penis büyütücü , saç çıkarıcı vs . Dostum o eczacı sen olmayasın . Elinde böyle bir ilaç varsa bill gates'i geçersin para konusunda :) Bu konunun kaldırılması lazım buradan bir kişi bile inanıp alırsa sıkıntı bence uyanık olun arkadaşlar .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 29 Aralık 2017, 22:50:35 »
Memlekette para eden bir din tüccarlığı vardı  şimdi yeni trend insanların takıntıları üzerine ürünler yapıp satmak . Örnek gergedan bilmem nesi , penis büyütücü , saç çıkarıcı vs . Dostum o eczacı sen olmayasın . Elinde böyle bir ilaç varsa bill gates'i geçersin para konusunda :) Bu konunun kaldırılması lazım buradan bir kişi bile inanıp alırsa sıkıntı bence uyanık olun arkadaşlar .
Kişi nasılsa karşısındakini de öyle görürmüş kabahati kendimde görüyorum kalkmış burda sizin gibi kendini bilmez insanlara açıklama yapıyorum sizin derdiniz üzüm yemek değil bagciyi dövmek konuyu da kendim silicem şimdi takıntınla baş başa kal çokta umrumda idi alıp kullanman faydalanman bana birşey mi kazandırıyorsun sanki

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 29 Aralık 2017, 22:53:27 »
Sen fotolarını kime yolladın? Görelim ona göre konuşalım

Golden

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 29 Aralık 2017, 23:01:40 »
Arkadaşın fotolarini seri şekilde admine attım kendi resimlerimide koyucaktim muhabbete bakıyorum siz kimsiniz ki insanları rencide ediyor kötülüyor karaliyorsunuz karşınızdaki insanı ne kadar tanıyorsunuz özelden kimse ile görüşmemem konusunda da adminler uyardı ki kimseye bilgi vermedim bir kaç arkadaş mesaj atmış konuyu söylemedim admin arkadaşlar size zahmet silin diğer arkadaşlarda bildiğiniz ilaçları kullanın gidin ekim yapın kimseyede cevap vermiyorum arkadaşlar yeni yılınızı kutluyor hayırlı akşamlar diliyorum

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 29 Aralık 2017, 23:07:00 »
Arkadaşın fotolarini seri şekilde admine attım kendi resimlerimide koyucaktim muhabbete bakıyorum siz kimsiniz ki insanları rencide ediyor kötülüyor karaliyorsunuz karşınızdaki insanı ne kadar tanıyorsunuz özelden kimse ile görüşmemem konusunda da adminler uyardı ki kimseye bilgi vermedim bir kaç arkadaş mesaj atmış konuyu söylemedim admin arkadaşlar size zahmet silin diğer arkadaşlarda bildiğiniz ilaçları kullanın gidin ekim yapın kimseyede cevap vermiyorum arkadaşlar yeni yılınızı kutluyor hayırlı akşamlar diliyorum

Arkads degil, kendi fotolarınızı görelim... ekim yaptırıpta düzelmeyen donorunuz ve krem kullanımından sonraki hallerinizden bahsediyorum.

Facebook Twitter Instagram