Gönderen Konu: Dr.Hakan Doğanay Röpörtaj  (Okunma sayısı 30347 defa)

Sergeant

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Hakan Doğanay Röpörtaj
« Yanıtla #15 : 20 Ekim 2018, 17:05:08 »
Arkadaşlar bu alım işini çok büyütmeyin gözü bozuk olmayan, elleri titremeyen, devri düşük tutan uygun punch kullanan ve en önemlisi acele etmeden özenli çalışan biri bu işi gayet iyi yapar emin olun çoğu hemşire (kadın) alım işinde daha beceriklidir çünkü kadın eli daha hassas ve bu tür işlere daha yatkındır... (bu benim kişisel düşüncem aksini iddia eden varsa örneklerle tartışırım)

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 22 Ekim 2018, 15:05:53 »
Arkadaşlar bu alım işini çok büyütmeyin gözü bozuk olmayan, elleri titremeyen, devri düşük tutan uygun punch kullanan ve en önemlisi acele etmeden özenli çalışan biri bu işi gayet iyi yapar emin olun çoğu hemşire (kadın) alım işinde daha beceriklidir çünkü kadın eli daha hassas ve bu tür işlere daha yatkındır... (bu benim kişisel düşüncem aksini iddia eden varsa örneklerle tartışırım)

Bence Kadın veya erkek olmasıyla alakası yok hasthasını önemseyen birisi olması lazım hemen bitsede gitsem değil en az zararla nasıl alım yaparım onu düşünmesi lazım :) Yoksa ne manuel alımlar var fut gibi iz bırakan (Fut biraz abartı oldu).

Benim ilk ekimimde alımı yapan hemşire berbat etti diyebilirim iyileşmesi bir , bir buçuk ayı buldu, İkinci ekimimde ise hemşirdi ve bir haftada iyileşti. Kısacası işinin ehli olması lazım .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 22 Ekim 2018, 17:59:13 »
katılıyorum :) işin ehlı olan ınsan önemlı olan Hakan hocada zaten sayılı doktorlarımızdan
Global Moderator

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 09 Kasım 2018, 17:30:39 »
sahsi görüsüm... Dr. kontrolünde yapilmasi gerekli....... bayanlarin eli daha kabiliyetli... onun icin hemsire yapiyorsa yapsin... 100 yasindaki eli titreyen Dr. ben napayim....

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 18 Kasım 2018, 02:30:32 »
hakan doğanay a ekim yaptırılacaksa manuel alımmı yoksa mikromotor ile alımmı daha mantıklı olur.neye göre bu tercihte bulunulmalı.hakan doğanay sanırım antalyada saç ekimi yapıyor ,ekim için antalyaya gidilecekse ön görüşmeyi nasıl yapılıyor acaba.
Hakan doğanay sakaldan ekim yaptığı için büyük avantaj diye düşünüyorum .sakaldan saç ekimi diye aratınca ilk sıralarda onun adı geçiyor ,peki kişinin sakal yapısı başarıyı etkiliyormu,aklımda deli sorular  :) benim sakallarım sanki zayıf gibi geliyor bana .fiyat olarakta sanırım net bir bilgi yok ,hakan doğanayla antalyaya gitmeden saç ekimimle ilgili ne şekilde ön görüşme yapmak gerekir bilenler yazarsa sevinirim.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 30 Kasım 2018, 00:39:01 »
hakan doğanay a ekim yaptırılacaksa manuel alımmı yoksa mikromotor ile alımmı daha mantıklı olur.neye göre bu tercihte bulunulmalı.hakan doğanay sanırım antalyada saç ekimi yapıyor ,ekim için antalyaya gidilecekse ön görüşmeyi nasıl yapılıyor acaba.
Hakan doğanay sakaldan ekim yaptığı için büyük avantaj diye düşünüyorum .sakaldan saç ekimi diye aratınca ilk sıralarda onun adı geçiyor ,peki kişinin sakal yapısı başarıyı etkiliyormu,aklımda deli sorular  :) benim sakallarım sanki zayıf gibi geliyor bana .fiyat olarakta sanırım net bir bilgi yok ,hakan doğanayla antalyaya gitmeden saç ekimimle ilgili ne şekilde ön görüşme yapmak gerekir bilenler yazarsa sevinirim.

fotoğraflı bir şekilde mail atabilirsin.

byburkay

• byburkay
  • Hero Member
« Yanıtla #21 : 30 Kasım 2018, 12:49:17 »

0532. 313 41 98 Hakan hocanın asistanı ayşegül hanım, Fotoğraflarını whatsaaptan at istersen onlar değerlendirip en uygun seçenekleri söylüyorlar. Fiyata gelecek olursa neyse onuda sor :) belki değişmiştir.

saçekimi06

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 22 Ocak 2019, 02:09:12 »
hakan doğanay yıllar önce abime saç ekimi yaptı sonucu çok güzel oldu bende yakın zamanda kendisine saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum burda röportajını okuyunca bir kes daha ne kadar büyük bir doktor olduğunu anladım ekim yaptırınca burda paylaşacağım arkadaşlar.

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 02 Şubat 2019, 22:15:08 »
Allah izin ederse yaza doğru Hakan hocanın kendisinden randevu alıp ekimi mi kendisine yaptıracağım üye olmadan forumu takip ediyordum Allah razı olsun bu yol gösterici forumu kuranlardan inşallah biz de ekimimizi bu forumda paylaşırız

Hakan hocaya güveniyorum Ülkemizdeki deki sayılı başarılı doktorlardan biri forum adminlerine mail dönüşü için teşekürler herkese bol saçlı günler.

kelboy

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 04 Şubat 2019, 18:50:59 »
Allah izin ederse yaza doğru Hakan hocanın kendisinden randevu alıp ekimi mi kendisine yaptıracağım üye olmadan forumu takip ediyordum Allah razı olsun bu yol gösterici forumu kuranlardan inşallah biz de ekimimizi bu forumda paylaşırız

Hakan hocaya güveniyorum Ülkemizdeki deki sayılı başarılı doktorlardan biri forum adminlerine mail dönüşü için teşekürler herkese bol saçlı günler.

size şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.hakan doğanayın kendisinemi yaptırcaksınız yoksa ekibinemi?

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 04 Şubat 2019, 22:42:56 »
size şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman.hakan doğanayın kendisinemi yaptırcaksınız yoksa ekibinemi?

selamlar Evet Hakan doğanayın kendisine ektireceğim yakında kısmetse.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2019, 22:58:41 Gönderen: duman134 »

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 05 Şubat 2019, 19:15:37 »
Hayırlı olsun duman Hakan Doğnay hocamız başarılı bir doktor umarım seninde saçların çok güzel olur.

Discovers

• Moderator
  • Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 06 Şubat 2019, 12:11:20 »

Hayırlı olmasını dileriz.

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 06 Şubat 2019, 12:26:04 »
ben Hakan doğanay ın saç alımını planlamasını ve ön cizgilerini çok beğeniyorum çok estetik planlamalar yapıyor aynı şekilde ekibini de iyi eğitmiş büyük ihtimal planlamaları kendi yapıyordur gerçi

Serdar38

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 06 Şubat 2019, 19:05:08 »
Hakan Doğanay ın ekimleri gerçekten çok başarılı planlamaları da bence oda Artık worksop lara katılmalı dünyanın önde gelen doktorları ile birlikte.

Facebook Twitter Instagram