Gönderen Konu: Dr.Hakan Doğanay Röpörtaj  (Okunma sayısı 30340 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Dr.Hakan Doğanay Röpörtaj
« : 27 Aralık 2017, 12:22:19 »
  Detaylı bilgi için tıklayınız.....

Arkadaşımızın Dr. Hakan Doğanay ile yaptığı röportaj
Doktor beye Foruma çok degerli vaktini ayırıp yardımcı ve destek olduğu için çok teşekür ederiz kendisi ülkemizi temsil eden başarılı doktorlarımızdan dır başarılarının devamını dileriz

arkadaşlar bugün hakan hocamızla bir söyleşi yaptım. a dan z ye kalem tekniğini , tecrübelerini saç ekimi üzerine her şeyi samimiyetle anlattı.kendisine teşekkür ederim.
  biliyorsunuz Hakan Hoca kalem tekniğinde ülkemizdeki en tecrübeli hocalardan biri ve görüşleri cevapları bizim için çok değerli..genel bir derleme yapıyorum hocanın bilgileri ışığın da
 - dhi diye bir teknik yok öncelikle bunu belirtti hoca dhi üretici firmanın adı yanlış anlamadıysam..bu tekniğin adı implanter pen kalem tekniği diyebiliriz.

-soru :kalem tekniğinin artıları ?

-cevap erken iyileşme süreci ,doğru ellerde daha doğal sonuç, kökün dışarı da az beklemesi(tabi ki diğer teknikleri çok iyi kullananlar var her tekniğin avantajı var yeter ki doğru eller yapsın diye yorumunu ekledi )

-soru:saç ekimin de başarı neye göre değişir

cevap:donör bölgesi önemli açıklık önemli kişinin saç kalitesi ilk etapta bunlar çok önemli..daha sonra
 dr un iyi olması..yani ciddi anlamda donör ve açıklık ilk belirleyici unsur..

-soru:ekilen saç dökülür mü

-cevap:dökülmeyecek diye bir kural yok biz sihirbaz değiliz sadece yer değiştiriyoruz(ki ben bu yorumunu çok samimi buldum )..eğer ensedeki saç dökülmeye kodlu değilse hastanın hayatı boyunca dökülmez eğer dökülme kodu varsa dökülebilir bu tamamen bünye ile ilgili..

soru:saç ekimin de beklenti ne olmalı?

cevap: beklenti donör ve açıklığa göre olmalı noorwod 7 bir bireyin gençliğinde ki saçları yakalaması imkansız ama saçlanır önemli olan beklentisi..donörü kaliteli bir birey çok iyi sonuçlar alabilir açıklıkla orantılı(yani arkadaşlar öncelikle kendi saçınızın kalitesinin açıklığın farkında olun bir diğer hocayla yaptığım görüşme de oda aynı yorumları yapmıştı..ki hakan hocada aynı yorumları yaptı ee demek ki bu gerçek anlamda önemli kendini bilmesi hastanın ve beklentisi)

soru:mikro motor

cevap:mikro motorda önemli olan devir ciddi anlamda işi bilen bir uzman homojen alım yaparsa herhangi bir sorun teşkil etmez ama ne yazık ki bunu kullanmasını bilmeyen çok kişi var buna dikkat edilmeli..(kişisel görüşüm hakan hocanın alımları gayet iyi )

soru:manuel alımda yapıyorsunuz

cevap:ben hem mikro hemde manuel alım yapıyorum evet manuel mikro motora göre daha avantajlı.ama  çok büyük farklar yaratacak bir durum değil yani işi bilen mikro motoru da iyi kullanıyor. ..ben eskiden de manuel alım yapardım .isteyene de manuel alım yapıyor hoca manuel alımda da tecrübeli.yani yeni geçmemiş

soru ..fiyat nedir hocam

cevap :benim yıllardır fiyatım 1 euro değişmedi. manuelde çok az daha fark var.yabancı hastalara 2 euro (tabi ki gelir düzeyi farkı )

soru: Türkiye deki saç ekimi anlayışı

cevap:ülkemizde büyük bir sektör haline geldi ben saç ekimini hemşirelerin  yapmasına karşı değilim tabi ki  işini iyi yapıyorsa nitelikliyse  ama kesinlikle 1 doktor bulunmalı merkez de sonuçta bir estetik operasyon..

soru:1 günde kaç greft ekilmeli

cevap:ben 2000 grefti geçmem günlük 2000 geçilirse bölerim ertesi gün için

soru:sigara kullanımı saç ekimi

cevap sigara tavsiye etmiyor  bir hekim olarak ama şunu ekliyor sigaranın saç ekimine herhangi bir etkisi yok yani olsa bile yüzde 1 yüzde 2 iyileşme sürecini geciktiriyor .genel sağlık açısından zararlarını yineliyor ama ekstra ekime herhangi bir etkisinin olmadığını da belirtiyor..

soru:denize ne zaman girerim  spor ne zaman yaparım

cevap:bu konuda net bir veri yok ama benim tavsiyem 45 gün deniz güneş ve spor için bekleyin

soru :şapka takımı

cevap ben ekimden sonra taktırıyorum ama bol olmalı baskısız

soru :kaç greft ekiliyor kalemle maksimum

cevap: donöre göre değişir bugün yabancı bir hastanın 4000 greftle sonuçlandı ekimi.ayrıca sakalı da kullanıyoruz gerekirse

evet arkadaşlar kalem tekniğini türkiye de  2009 dan beri kullanan dr Hakan Doğanay a samimi açıklamalarından dolayı tekrar teşekkür ederim

vogueman

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr.Hakan Doğanay Röpörtaj
« Yanıtla #1 : 27 Aralık 2017, 14:24:29 »
Tesekurler ruhi cim emegine sağlık

Hepyek

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 27 Aralık 2017, 18:17:03 »
Teşekkürler abi sayende bilgilendik.

kilian

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 27 Aralık 2017, 18:35:34 »
Mikromotoru en temiz kullanan doktor olabilir mi? Daha yeni saç ektirdim sonuç ne olacak bilmiyorum ama Hakan Doğanay'la görüşmemiş olmamın pişmanlığı yaşıyorum gibi  :(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 27 Aralık 2017, 19:33:54 »
Hakan doğanayın mıkrosunu ben manuel sanmıstım çünkü hem manuel hemde mıkro alım yapıyor bence gerçekten çok iyi kullanıyor
Global Moderator

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 30 Aralık 2017, 05:33:35 »
Tesekkurler Ruhicim, tesekkurler Hakan Bey.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 30 Aralık 2017, 15:49:11 »
Tesekkurler Ruhicim, tesekkurler Hakan Bey.
rica ederim kaya abi hakan hoca sağ olsun kırmadı beni

perseus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 08 Ocak 2018, 04:01:57 »
teşekkürler moderatörler çok faydalı bilgiler bunlar.ekim yaptıracak hastanın okuması lazım .emeğine sağlık
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2018, 04:30:27 Gönderen: perseus »

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 08 Ocak 2018, 12:07:05 »
tüm ekimcilerin röportajlarını  bekliyoruz. tşkler
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2018, 13:20:08 Gönderen: ruhi mücerret »
saçları ekmeydi dersin

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 08 Ocak 2018, 12:46:43 »
Türkiyede micromotoru manuel gibi kullanan çok az kişi var hakan doğanayda onlardan biri diyebilirim.

Mrblack

• Sr. Member
« Yanıtla #10 : 28 Şubat 2018, 14:19:51 »
Türkiyede micromotoru manuel gibi kullanan çok az kişi var hakan doğanayda onlardan biri diyebilirim.

Katılıyorum bunu hintel de söylmişti bir ekiminide hattağa manuel sanmıştı gerçekten mikro motoru manuel gibi kullanıyor tertemiz-eşit-orantılı-sorunsuz.

DATCO

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 24 Mart 2018, 19:45:46 »
Zekeriya kul micro motorda nasıl...

fikirgeldi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 05 Nisan 2018, 14:20:04 »
Bu röportajda ,
ekimi sadece ekibiniz yaparsa fiyat uygun anlamda değişmiş oluyor. Peki bu fiyat farkı neden? ekibinizin tek başına yaptıkları ekimde sıkıntı olabilir mi anlamına geliyor?

sorusuda sorulsa eksiksiz olurdu. Yinede teşekkürler.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 28 Ağustos 2018, 19:52:09 »
Bu röportajda ,
ekimi sadece ekibiniz yaparsa fiyat uygun anlamda değişmiş oluyor. Peki bu fiyat farkı neden? ekibinizin tek başına yaptıkları ekimde sıkıntı olabilir mi anlamına geliyor?

sorusuda sorulsa eksiksiz olurdu. Yinede teşekkürler.

O anlama geleceğini sanmıyorum ama hakan doğanay ne cevap verirdi bende merak ettim şimdi :)

Hüsyn06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 20 Ekim 2018, 16:30:30 »
Hakan doğanayı tavsiye edermisiniz arkadaşlar,sanırım kendisi antalyada ve ben konyada yaptırmazsam eğer ona yaptırmayı düşünüyorum ne dersiniz.

Facebook Twitter Instagram