Gönderen Konu: Stemoxydine ile topical finasteride hazırlama  (Okunma sayısı 4090 defa)

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Stemoxydine ile topical finasteride hazırlama
« Yanıtla #15 : 01 Ocak 2024, 11:09:02 »
knk oncelikle yeni yillar sjsjsjs bu arada etkisi kafanda biraktigin zamana gore degisiyor topikal fin kolay emilmiyor diyordu perfect hair healthdeki adam
yeni yıllar :) doğru olabilir. en azından minoxidil gibi bir 4 saat yıkamamak iyi olacaktır. finasteridin molekül ağırlığı 372.549 g/mol. 500 altı deriden rahat geçebiliyor diye biliyorum

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 01 Ocak 2024, 17:29:03 »
17 yaşındayım 15 gün içinde kullanmaya başlıyacağım burada bilgilendirme yaparım

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 01 Ocak 2024, 21:49:59 »
Trendyoldan aldım satıcı loreal professionel. İnşallah sahte değildir :)
Oral finasteride alıyorsanız benim fikrim %0.025 mantıklı olacaktır bu günlük 1.25+0.25= 1.5mg finasteride eşit.
Bence hiçbir sorun olmaz hepsini beraber kullanabilirsiniz. Sadece stemoxydinenin içerisine 5 hap proscar ezin ve katın

duck  trendyolda loreal prof. satıcıyı bulamadım.  lınkı var mı

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 01 Ocak 2024, 22:02:03 »
duck  trendyolda loreal prof. satıcıyı bulamadım.  lınkı var mı
https://www.trendyol.com/l-oreal-professionnel/serie-expert-serioxyl-advanced-incelmis-sac-telleri-icin-yogunluk-kazandiran-serum-90-ml-p-660495547?boutiqueId=61&merchantId=104937
burada var. aşağıda satıcı seçebilirsin. yalnız fiyatı 1090tl olmuş ben aldıktan sonra zamlanmış direkt :D
bence saçhane satıcısından alın 796tl tutuyor

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 01 Ocak 2024, 22:04:05 »
https://www.trendyol.com/l-oreal-professionnel/serie-expert-serioxyl-advanced-incelmis-sac-telleri-icin-yogunluk-kazandiran-serum-90-ml-p-660495547?boutiqueId=61&merchantId=104937
burada var. aşağıda satıcı seçebilirsin. yalnız fiyatı 1090tl olmuş ben aldıktan sonra zamlanmış direkt :D
bence saçhane satıcısından alın 796tl tutuyor

bu kadar fark nasıl oluyor ya. fırmanın kendısı 1100 tl sattıgı urunu  baska sırket 800 tl ye satıyor. gelde sımdı suphelenme

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 01 Ocak 2024, 22:16:08 »
bu kadar fark nasıl oluyor ya. fırmanın kendısı 1100 tl sattıgı urunu  baska sırket 800 tl ye satıyor. gelde sımdı suphelenme
ben lorealden aldığımda 800tl'ydi bence orjinaldir. sen al kokusuna bak. saf alkol kokuyorsa sahtedir iade edersin

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 02 Ocak 2024, 12:32:27 »
Topikal fin kullanmaktan vazgeçtim çünkü zaten oral fin kullanıyorum, etkisi oldukça minimal olacaktır. sadece stemoxydine kullanacağım
bu konuyu açmamın sebebi finasteride'den yan etki gören veya yan etkilerinden çekinenler için iyi bir alternatif tedavi olması. oral finasteride kullanmayanların en azından denemesini öneririm.
konu burada kalsın, deneyenlerin ve sonuç alanların paylaşması diğer insanları da bilgilendirir ve faydalı olur

ARNAVUT

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 03 Ocak 2024, 10:39:45 »
takip

Berat

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 24 Ocak 2024, 18:27:01 »
Topikal fin kullanmaktan vazgeçtim çünkü zaten oral fin kullanıyorum, etkisi oldukça minimal olacaktır. sadece stemoxydine kullanacağım
bu konuyu açmamın sebebi finasteride'den yan etki gören veya yan etkilerinden çekinenler için iyi bir alternatif tedavi olması. oral finasteride kullanmayanların en azından denemesini öneririm.
konu burada kalsın, deneyenlerin ve sonuç alanların paylaşması diğer insanları da bilgilendirir ve faydalı olur
Knk ben oral kullandım depresyon ve hormon testimde prolaktin epey yüksek çıktı oralı bıraktık bana bunu önerir misin ve yan etki gösterir mi?

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 24 Ocak 2024, 20:09:03 »
Knk ben oral kullandım depresyon ve hormon testimde prolaktin epey yüksek çıktı oralı bıraktık bana bunu önerir misin ve yan etki gösterir mi?
Sana öneririm ama %0.025 oranında kullanmanı öneririm yan etki ihtimalini minimumda tutmak için

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 29 Ocak 2024, 14:24:03 »
Ben başlıyorum. Sabahları procapile devam  akşamları da 0.05'li  stemoxydine finasterid. 

uzun yıllar sonra finasteride geri dönuyoruz.. bakalım nasıl olucak  %53 scalp dht inhibisyonu yakalayabılirsem eğer yan etkı gormeden benım ıcın çok güzel olur.

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 29 Ocak 2024, 14:37:23 »
Ben başlıyorum. Sabahları procapile devam  akşamları da 0.05'li  stemoxydine finasterid. 

uzun yıllar sonra finasteride geri dönuyoruz.. bakalım nasıl olucak  %53 scalp dht inhibisyonu yakalayabılirsem eğer yan etkı gormeden benım ıcın çok güzel olur.
inşallah yan etkisiz güzel sonuç alırsınız :)

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 29 Ocak 2024, 14:52:38 »
inşallah yan etkisiz güzel sonuç alırsınız :)

bundan sımdı kaç ml kullanmak gerekıcek  kac fıs'a denk gelıyor acaba duck

duck

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 29 Ocak 2024, 16:17:20 »
bundan sımdı kaç ml kullanmak gerekıcek  kac fıs'a denk gelıyor acaba duck
yanlış bilmiyorsam 5 fıs 1ml denk geliyor. günlük de 1ml kullanmak gerekiyor zaten. bence damlalık da satın alabilirsiniz kaç ml kullandığınızdan emin olmak için

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #29 : 29 Ocak 2024, 18:41:47 »
yanlış bilmiyorsam 5 fıs 1ml denk geliyor. günlük de 1ml kullanmak gerekiyor zaten. bence damlalık da satın alabilirsiniz kaç ml kullandığınızdan emin olmak için

tamamdır öyle yaparım teşekkürler

Facebook Twitter Instagram