Gönderen Konu: Asuman Hair / 4600 Greft / 26.12.2023 / Yaş: 31  (Okunma sayısı 7463 defa)

Keçel

• Yeni üye
  • *
Ynt: Asuman Hair / 4600 Greft / 26.12.2023 / Yaş: 31
« Yanıtla #46 : 05 Ocak 2025, 16:23:53 »
Merhaba arkadaşlar. 26 Aralık’ta saç ekiminin 1. yılını doldurdum. Genel olarak kapatıcılıktan memnunum ancak ön taraf sıklığı ve doğallığı tam istediğim gibi olmadı. Saç ekim sonucum 10 üzerinden 7 puan alır bence. Forumda sonuçları görüp ekim yaptırmıştım. İyi ki de yaptırmışım mutluyum bu konuda. Net ve ayrıntılı resim attım siz de inceleyip yorumlarsınız .
  • Ekim Tarihi: 26.12.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asuman hair
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi Proscar , biotin

Tek Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 05 Ocak 2025, 17:01:53 »
Saç açıklığı yok denecek kadar az. Asuman Hair hep böyle çok az dökülmeli müşterileri kabul ediyor. PR çalışmasını bu şekilde yapıyor. Hem daha az emek hem daha güzel reklam.

Keçel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #48 : 05 Ocak 2025, 17:13:48 »
Saç açıklığı yok denecek kadar az. Asuman Hair hep böyle çok az dökülmeli müşterileri kabul ediyor. PR çalışmasını bu şekilde yapıyor. Hem daha az emek hem daha güzel reklam.
bence yanlış düşünüyorsunuz. Benimle aynı gün 2 kişi daha saç ekimi yaptırdı. Onların aşırı saç dökülmesi vardı. Onları benden ayırmadı aynı ilgiyi gösterdi asuman hanım. Benim ekim öncesi resmimde saç yatık vaziyette olduğu için açıklık görünmüyor.
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 31

Noone35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #49 : 05 Ocak 2025, 17:15:15 »
Bu ekime 10/7 vermek biraz acımasızlık hocam daha ne olmasını bekliyordun doğallık açısından?ekim olduğunu söylemesen anlamazlar sosyal hayatında

Keçel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #50 : 05 Ocak 2025, 17:26:17 »
Bu ekime 10/7 vermek biraz acımasızlık hocam daha ne olmasını bekliyordun doğallık açısından?ekim olduğunu söylemesen anlamazlar sosyal hayatında
sık olmasa da genel olarak saçım vardı bu nedenle ön çizginin daha sık olmasını beklerdim. Tepe tam kapanmadı. Ön çizgi resimde belli olmuyor ancak yönleri dik ve çoklu greft ekilmiş genellikle. Bunları göz önünde bulundurarak puanladım. Benim görüşüm bu şekilde. Resimleri de ayrıntılı paylaştım ki herkes kendine göre yorumlayabilsin ona göre karar versin
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 31

Tek Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 05 Ocak 2025, 17:35:52 »
bence yanlış düşünüyorsunuz. Benimle aynı gün 2 kişi daha saç ekimi yaptırdı. Onların aşırı saç dökülmesi vardı. Onları benden ayırmadı aynı ilgiyi gösterdi asuman hanım. Benim ekim öncesi resmimde saç yatık vaziyette olduğu için açıklık görünmüyor.

Asuman Hairin instagram hesabında paylaşımlarında senin söylediğin gibi aşırı saç dökülmesi olan kimse yok. Senin dediğine mi inanalım, instagram hesabına mı.
İlgi gösterdi diyorsun ama bu forumda Asuman Hair'e gittim, sana ekemeyiz başarılı olmaz dediler diyenlerde var. Asuman Hair aşırı dökülmelere ekim yapmıyor bu değişmez bir gerçek. Sonuç iyi olmaz reklam kötü olacak. Reklam bu sektörde her şey.

Keçel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 05 Ocak 2025, 17:45:28 »
Asuman Hairin instagram hesabında paylaşımlarında senin söylediğin gibi aşırı saç dökülmesi olan kimse yok. Senin dediğine mi inanalım, instagram hesabına mı.
İlgi gösterdi diyorsun ama bu forumda Asuman Hair'e gittim, sana ekemeyiz başarılı olmaz dediler diyenlerde var. Asuman Hair aşırı dökülmelere ekim yapmıyor bu değişmez bir gerçek. Sonuç iyi olmaz reklam kötü olacak. Reklam bu sektörde her şey.
istediğiniz gibi düşenebilirsiniz sizi asuman hair iyi veya kötü diye yönlendirmiyorum. Resimler orda incelesin arkadaşlar. Aklına yatan gider yatmayan gitmez bu kadar basit.
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 31

Noone35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 05 Ocak 2025, 17:45:42 »
Kardeş muttalip keser yada bekir bek bazı hocalar direkt çok açık alan oldugunda almıyor ekimi bu hocanın prensipleriyle alakalı. Sen neden insanlara iftira atıyosun yok şöyle böyle diye adam gelmiş efendi efendi insanlara yardım olmak için baştan sona anlatmış ekimini

Keçel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #54 : 05 Ocak 2025, 17:48:12 »
Kardeş muttalip keser yada bekir bek bazı hocalar direkt çok açık alan oldugunda almıyor ekimi bu hocanın prensipleriyle alakalı. Sen neden insanlara iftira atıyosun yok şöyle böyle diye adam gelmiş efendi efendi insanlara yardım olmak için baştan sona anlatmış ekimini
dediğiniz gibi benim amacım birine müşteri kazandırmak değil tarafsız şekilde süreci paylaşıp insanlara fikir vermek
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 31

Tek Adam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 11 Ocak 2025, 16:42:25 »

Prensip değil, reklam pazarlama stratejisi. İftira da yok ortada instagrama hesabına gir bak, açıklığı fazla olan hiç kimse yok. Hem zamandan tasarruf, hem sonuç başarılı olunca insanlar gezen reklam gibi oluyor. Zaten forumda dikkat edersen hep 2-3 tane firma tavsiye ediliyor. Hep o 2-3 tane firmaya saç ektirenler gelip burada firmayı övüyor. Neden acaba hiç düşündün mü.

Keçel

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #56 : 26 Ocak 2025, 16:52:40 »
Merhaba arkadaşlar, saç ekim merkezi 1. Yılı doldurmam sebebiyle iletişime geçti ve kontrol amaçlı görüşmeye gittim. Asuman hanım sonuçtan memnun kaldı. Ancak ben önlerin daha sık olmasını beklediğimi söyleyince şubat sonuna revize ayarladılar. Az sayıda greftle önlere ve tepeye sıklaştırma yapılacak. Aslında Asuman hanım bu sonuca revizeye gerek yok dedi ancak aynaya bakınca beni mutlu edecekse revize yapmayı kabul etti. Bir seneyi tamamladığım için paylaşım yapmayı bırakmıştım ancak sonuçla alakalı gelişme olduğu için sizleri de bilgilendirmek istedim. Herkese iyi günler
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram