Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet Tosun 6-7/12/23 tepe+vertex 4300 greft. Yaş 37  (Okunma sayısı 13249 defa)

orkunak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selam üstad. Forumda rastladığım bazı mesajlarında "elime minik minik büyümeyen kıllar geliyor/batıyor" benzeri ifadelerin var, tam olarak sürecin hangi aşamasında olduğunu bilemiyorum ama okuduğum kadarıyla öyle aklımda kalmış. Şu anda nasıl? Hala elini kafana attığında o minik batan kıllar var mı yoksa dökülüp gittiler mi? Bende ekimin 5. ayındayım benzer şekilde vertekste büyümeyen minik tüy/kıl benzeri şeyler var.. ne olacağını merak ediyorum. Cevabın çok makbule geçecek.
Teşekkürler.

Bogeda

• Sr. Member
Selam üstad. Forumda rastladığım bazı mesajlarında "elime minik minik büyümeyen kıllar geliyor/batıyor" benzeri ifadelerin var, tam olarak sürecin hangi aşamasında olduğunu bilemiyorum ama okuduğum kadarıyla öyle aklımda kalmış. Şu anda nasıl? Hala elini kafana attığında o minik batan kıllar var mı yoksa dökülüp gittiler mi? Bende ekimin 5. ayındayım benzer şekilde vertekste büyümeyen minik tüy/kıl benzeri şeyler var.. ne olacağını merak ediyorum. Cevabın çok makbule geçecek.
Teşekkürler.

Hocam selam evet halen elime geliyor 9.5 ay oldu, fakat gözle de görülmüyorlar çeşitli görüntülemeler kullandım bunun için. Şöyle bir karara vardım sonrasında uzamış saçların bazılarının dibinden kırılarak kopmadan batma hissi yarattığına dair. Bükülüyorlar yani son büküm noktaları bir şekilde sivrileşiyor gibi. Çünkü o minik tüyler yoklar bakınca ya da mikroskopikler bilemiyorum

Bogeda

• Sr. Member
Eksik bilgi verdim bir önceki paylaşımda, prp yaptırmam tavsiye edildi ben de 2 hafta arayla 2 prp yaptırdım. Ama sonuç olarak bir önceki söylediğimden farklı bişey olmadı

Lucius

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Konunun takipçisiyim abi senin yüzünün güldüğünü görmek istiyorum

Bogeda

• Sr. Member
Konunun takipçisiyim abi senin yüzünün güldüğünü görmek istiyorum

Cansın kardeşim inşallah seninde revizen sorunsuz geçmiştir

Lucius

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Cansın kardeşim inşallah seninde revizen sorunsuz geçmiştir
Şimdilik sorun yok abi bir iki güne benim konuyu güncelleyecem. Sen istediğini alamadın ama en azından başlığı yukarıda tutarak elimizden geldiğince yardımcı olalım

Bogeda

• Sr. Member
Şimdilik sorun yok abi bir iki güne benim konuyu güncelleyecem. Sen istediğini alamadın ama en azından başlığı yukarıda tutarak elimizden geldiğince yardımcı olalım

Eyvallah :)

Bogeda

• Sr. Member
Herkese iyi pazarlar. 2 foto bırakıp kaçıyorum hemen. 285.gün fotoğrafları!

Edit: 5.fotoğrafı ekledim.

Daha hala bana 12.ayı beklememiz lazım diyor ya mayısla şimdi arasında ne gelişim var ki 2 ay sonra mucize olacak oralar dolacak. Oyalayacağına net olsana...
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2024, 13:03:53 Gönderen: Bogeda »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ekim sürecinşn 12 ay beklenilmesi doğru bir öneridir.
Tepe zor ve uzun gelişir hala oradaki saçlardan çıkacak ve çıkan saçlardan da güçlenecek saçlar var. Süreci tamamlayıp revizeni öyle yapmaları senin içinde doğru olacaktır
Global Moderator

Bogeda

• Sr. Member
Ekim sürecinşn 12 ay beklenilmesi doğru bir öneridir.
Tepe zor ve uzun gelişir hala oradaki saçlardan çıkacak ve çıkan saçlardan da güçlenecek saçlar var. Süreci tamamlayıp revizeni öyle yapmaları senin içinde doğru olacaktır

🙏 Teşekkür ederim Hintell. Bunu senden duymak iyi geldi

Bogeda

• Sr. Member
Can sıkıntısı başka bir şey değil.

baldybaldy

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam minoxil başlasan yararı olabilir belki

Bogeda

• Sr. Member
Hocam minoxil başlasan yararı olabilir belki

Hocam minoksilin m sini saçıma sürmem. Askerden sonra saçlarım minoksil yüzünden mahvoldu kimseye de tavsiye etmem.

twelwe-monkey

• Full Member
Hocam minoksilin m sini saçıma sürmem. Askerden sonra saçlarım minoksil yüzünden mahvoldu kimseye de tavsiye etmem.
NEDEN HOCAM, BENDE YENİ SAÇ EKTİRDİM 12 GÜN OLDU, MERKEZ 20. GÜNDEN SONRA KULLANMAMI İSTİYOR KAFAMI KARIŞTIRDI BU DURUM ŞİMDİ
  • Yaşınız 27

Bogeda

• Sr. Member
NEDEN HOCAM, BENDE YENİ SAÇ EKTİRDİM 12 GÜN OLDU, MERKEZ 20. GÜNDEN SONRA KULLANMAMI İSTİYOR KAFAMI KARIŞTIRDI BU DURUM ŞİMDİ

Yalan yanlış bişey söyleyip kafanı karıştırmak istemem. Benimki kişisel tecrübeden ötürü. Ömür boyu kullanmayacaksan bu tarz takviyeler zararlı. Çünkü bıraktığın vakit tuttukları saçtan fazlasını götürüyorlar. Kliniklerin kullanmanızı tavsiye etmelerindeki temel neden damarları genişleterek kan akışını arttırması diye tahmin ediyorum. Ama iyi bir ekimin belki kısa bir süre finasterid ama uzun vadede hiç bir katkıya ihtiyacı olmaması gerek. Benim ilk ekimim asprin ile %95 oranında firesiz tuttu.

Facebook Twitter Instagram