Buradaki resimler çok net ve açıklık daha iyi belli oluyor .Revizelik gibi yüksek oranda .önceki paylaşımlar da resimler biraz daha iyi gösteriyor.Eger bu açıklığa revize yapmazlarsa ve bunun için aldilarsa o parayı itibarlarını kaybedetler.Mikrimotorda iyi olan bir merkez benim tahminim manuel alımda köklere zarar verdi.Yani alım sırasında öldürdüler kökleri.Yoks diğer süreçler mikromotorlu süreçle aynı.
Hublot Hocam selamlar. Alımı yapan Asmed'in yetiştirdiği personeldi. Tabi ki de teoriler üretilebilir, ama alım yapanlara mâl etmek haksızlık olacaktır. Çünkü kanımca işlerinde iyiydiler. Daha önce de yazmış olduğum bir teorim var o da 1.gün ile 2. Gün ekiplerinde değişiklik olmasından ötürü. İlk ekim gününde tepside muhafaza eden ekimci buse hanım yaklaşık 5 saatlik alım süresince hemen hemen her 15 dk da bir greftleri serumla spreyledi. Bu nedenle ilk günün sonuçları %70 civarında. 2.gün buse hanımı başka bir ekibe kaydırdılar ve sakal alımıda olduğu için alımla ekim arasında ciddi zaman farkı oluştu. Bence ölen kökler o zaman öldü ama bu da bir teori. Çünkü eğer bu şekilde olduysa kabuk dökümünden sonra ekilen ölü köklerin hiç uzamaması gerekmez miydi? Bilemiyorum. Velhasıl Kliniğin tüm ekimlerine bakarsanız en iyi diye düşünülen ekimlerinde bile dolu dolu değil sonuçlar. Varsa da tek tük. Ben önceki ekimimide manuel alımla yaptırdım. Söylememe rağmen Ahmet bey kendi tarzlarının dışına çıkmadı. Alım ekim alım ekim şeklinde ilerlenseydi şu anki sonuçlardan katbe kat daha iyi sonuç elde ederdik.
Ben revizyon için çok şüpheliyim şahsen, yani gerçekten sınırda bir donör bölgem var ve sakaldan falan dahi versem yani 2500 civarı kök çok fazla geliyor. Yani saçlarımı ömrü billah uzun tutarak kullanmakta istemiyorum, revizyon ekiminde başarılı olup olamayacaklarıda muamma, kaldı ki zaten böyle bir teklifleri de yok ortada. Açıkcası çok içerliyorum baya yüreğim paramparça. Yanlış kararlar aldığı düşünüyorum. Ve bu beni daha da çok yıpratıyor. Diliyorum güzel bir çözüm yolu çıkar ve kapanır bu mevzu.
Ben ekim yaptırdığım dönem tek kötü yorumları yoktu o günden bu güne mantar gibi kötü ekimleri çoğaldı. O zamanlar sonuçlarda ilk 10 konudan 6 sı Ahmet tosundu şimdi tek tük. Dükkanı kapatıp gitmeseler bari