Saç Ekimi Sonuçları
tepe bölgesi için 15. aya kadar süreç devam eder demişlerdi bana.
Kaliteli saç yapın, ekilen greft sayısı, kullandığın takviyeler vs sonuç daha başarılı olmalıydı.
GEÇMİŞ OLSUN HOCAM, BAŞARISIZ BİR EKİM OLMUŞ, BOŞUNA HARCANAN EMEK,ZAMAN VE PARA,4300 GREFT'İN SONUCU BU OLMAMALIYDI SANKİ HİÇ SAÇ EKİLMEMİŞ GİBİ GÖRÜNTÜ
Verteksin nihai sonucu 18 ay...yeni gelisimler olur... Donor hala çok iyi durumda .uzun halı donorun kalaticiligi çok iyi siz de...Başka bir merkezden randevu alın ve yeniden ektirecekmis gibi bilgi alın ve 2 ekiminizin de değerlendirmesini isteyin...mümkünse birkaç merkezle görüşme yapın...18.ay sonunda yol haritanızı belirleyin... süreç daha tamamlanmamış...
Size sonuna kadar hak veriyorum...Bu sekilde kalırsa zaten tatmin etmez...Şu da var ki verteksin gelişimi 18 olduğundan ekim merkezi şuan birtakım bahaneler üretebilir...Bahanelerin ve açıklamaların bittiği süreç 18 aydır ki o zaman ne diyecekler ve nasıl bir yol haritası izleyecekler...sabır diliyorum. Eğer sosyal ortamımız müsait ise bir kere de jilete kazıtin saçı en baştan uzamayi takip edin derim...
Hocam ben ekim merkezlerinin bu tavrından çok rahatsız oluyorum. Ekim önce size ballandıra ballandıra şöyle olacak böyle olacak diye anlatıyorlar. Sonrasında başarısızlık olunca zaten hepsi dolacak demedik, ilk haline göre iyi diyip başlarından atıyorlar. Benim ekimim öncesi şuraya kadar dolacak dediler ama biraz açıklık var sonuçta. Ancak bunu kabul etmiyorlar o kadar da olur diyip geçiyorlar. O yüzden seni anlayabiliyorum. 12 ay bitince direkt söyle ben paramı geri istiyorum gidip başka yerde ekim yaptıracağım diye. Revize kabul etme. Sonuçta ekim öncesi antlaşmanız belliydi.