Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet Tosun 6-7/12/23 tepe+vertex 4300 greft. Yaş 37  (Okunma sayısı 14078 defa)

Bogeda

• Sr. Member
abi bayağı kapanmış bilmiyorum farkında mısın.. her gün baka baka insanın gözü alışıyor. bence gayet iyi gidiyor. bir de manuel alım demişsin abi yukarıda o nedir? dhi filan mı yoksa başka bir şey mi. ben de 2.ekim olacağım da onun için soruyorum..bekir mi muttalip mi asuman mı adem köse mi bilemedim zaten  :D

Dostum selam. Teşekkür ederim ya bazı fotoğraflarda hala çıplak görüyorum özellikle ışıklı fotolarda içeride çekilen fotoğraflarda ise evet daha koyu duruyor.daha da iyi olmasını umuyorum yalan yok inşallah olur. Bu hali yeterli değil.

Manuel alımda kalem gibi bir pançın tek tek uygulanması ile alım.diğer şekli micro motor dedikleri devir olarak hızlı dönen bir cihazın önündeki panç ile alım yapılması. Dhi, safir, perkutan bunlar alınan greftlerin ekilişi ile değişen tekniklerSenin gitmeyi dğşündüğün 5 kişiden 3 ü manuel alıyor. Bütçen ne durumda bilmiyorum ama Ahmet beyi de düşünebilirsin. Ama saydığın isimlerde iyi gayet.

iergin

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İlk ekim mikro motorlu oldu Benim o zaman. Pilli diş fırçası gibi bir şey zart zart arkadan alım yaptı. Bu daha mı iyi yoksa daha zarar mı veriyor? Bir de Ahmet dediğin Ahmet tosun mu.
Dostum selam. Teşekkür ederim ya bazı fotoğraflarda hala çıplak görüyorum özellikle ışıklı fotolarda içeride çekilen fotoğraflarda ise evet daha koyu duruyor.daha da iyi olmasını umuyorum yalan yok inşallah olur. Bu hali yeterli değil.

Manuel alımda kalem gibi bir pançın tek tek uygulanması ile alım.diğer şekli micro motor dedikleri devir olarak hızlı dönen bir cihazın önündeki panç ile alım yapılması. Dhi, safir, perkutan bunlar alınan greftlerin ekilişi ile değişen tekniklerSenin gitmeyi dğşündüğün 5 kişiden 3 ü manuel alıyor. Bütçen ne durumda bilmiyorum ama Ahmet beyi de düşünebilirsin. Ama saydığın isimlerde iyi gayet.

Bogeda

• Sr. Member
İlk ekim mikro motorlu oldu Benim o zaman. Pilli diş fırçası gibi bir şey zart zart arkadan alım yaptı. Bu daha mı iyi yoksa daha zarar mı veriyor? Bir de Ahmet dediğin Ahmet tosun mu.
Evet ahmet tosun. Manuel alım biraz daha zaman isteyen ama çok daha iyi bir alım tekniği bence. Hani bazı kusurlu donörler görmüşsündür illa araştırırken falan onlar manuel alımda olmaz

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
117 güne göre gelişim gayet iyi gidiyor
umarım istediğin sonucu da kısa zaman da alırsın
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç normal seyrinde, çıkışlar başlamış.

Kerimm34

• Hero Member
süreç fena değil ama bence minox olmadan verteksin işi zor oluyor.

Bogeda

• Sr. Member
süreç fena değil ama bence minox olmadan verteksin işi zor oluyor.

Minox tövbe kullanmam dostum ama saol tavsiyen için
Süreç normal seyrinde, çıkışlar başlamış.
Evet çıkışlar başladı daha da çoğalacaklar diye umut ediyorum bu haliyle seyrek geliyor gözüme ama daha yeni 135 gün oldu daha vakti var sanırım

117 güne göre gelişim gayet iyi gidiyor
umarım istediğin sonucu da kısa zaman da alırsın

Teşekkür ederim. İnşallah girdik niyetine bekliyoruz inşallah hayırlısıyla dolacak daha. Son vaziyet böyle ama ışıkta çekilen fotoğraflarda halen açık görünüyor.

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
20 günde bile fark atmış genel görüntü
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

Bogeda

• Sr. Member
141. Gün

Ozgur1905

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güzel
  • Ekim Tarihi: 11 02 2020
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet tosun the hair clinic 4275 greft
  • Greft Miktarı 4275
  • Yaşınız 39

Bogeda

• Sr. Member
145.gün. Ya ben anlamıyorum gerçekten her fotoğraf bambaşka

Bogeda

• Sr. Member
5 ay 8 günlük. Merak ediyorum acaba bu tepem ne zaman dolacak ya da dolacak mı???!!!

CanPolat

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
5 aya göre ilerleme güzel. 1 yıl tamamlandığında hacim kazanacak ve kapanma oranı artacaktır. Sıklık bakımından ön hattaki saçlar gibi beklentiye girmeyin. Tepe zor bölgedir. Kan akışını hızlandırmak amacıyla özellikle tepe bölgesine masaj yapabilirsiniz.

Bogeda

• Sr. Member
Valla her gün masaj yapıyorum procapil sprey xpecia tablet ve proscar 1mg kullanıyorum. Ama 5. Ayda beklediğim ataklar halen gelmedi. Ve aşırı seyrek şu haliyle. Diyelimki vertex zor onu bekleyelim 1 sene, verteksin önündeki alan dahi halen kapanmadı dolmadı 5.ay gidişatı görmek için yeterli bir zaman değil midir? 2.bölge için zaman varsa bekleyelim ama birinci bölge dahi henüz dolmadı yanlış mıyım? Endişelenmeye başlıyorum

Facebook Twitter Instagram