Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet Tosun 6-7/12/23 tepe+vertex 4300 greft. Yaş 37  (Okunma sayısı 14001 defa)

Bogeda

• Sr. Member
Sürecinizi kabaca takip edebildim. bu saatten sonra alınan her sonuç sizi eskisine göre daha mutlu edecektir.
Ekim düzgün duruyor. Birkaç ay sonuca yönelik düşünüp stres yapmayın. siz biliyorsunuz bu işleri zaten.

Çok iyimser bakmışsınız ama teşekkür ederim yorum yaptığınız için.

Daha öncesinde yapılmış başarılı bir ekim var. Bu kafamın ve saçlarımın ekilmeye müsait olduğunu gösteriyor.

3900 greft Manuel alındı, her greft (sadece sakaldan micro motorla 400 greft alındı ki o da özenliydi ) özenle alındı. Aynı özenlede yerleştirildi sanıyorum. Sadece dışarda kalma süreleri normal sınırların biraz üstünde ama öyle olup yine de başarılı olan başka ekşmlerde var.

Hlc den ayrılan bekir hocanın fiyatında para verildi.

İlk ekimde hiç kullanmaya ihtiyaç duymadığım takviyeleri kullanıyorum şimdi. İlk ekimde bir coraspirin bir xpecia ile sonuç elde edildi. Şimdi karşı olduğum proscarına kadar kullanıyorum. Ayrıca 2 paket sigara içiyordum sigarayı bile bıraktım.

Yani herhangi bir sonuca çok da razı gelip mutlu olacağımı sanmıyorum. İyi bir sonuca ihtiyacım var. Teknik tabir ile söylemek gerekirse ilk ekimimdeki %60 density yi ummuyorum ancak kapatıcılık olarak %40 üstünü umut ediyorum. İnşallah buna erişirim

Bunun aksi başarısız bir ekim demektir benim için.
« Son Düzenleme: 14 Ocak 2024, 01:01:45 Gönderen: Bogeda »

makarna87

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Anladım. tam anlatamamışım. eski ekimin kapatıcılığı gayet güzel olmuş, tepe bölgeleri belli bir kararmayı yakalayınca görüntü her yerini tek seferde ektiren birisine göre daha doğal olacaktır. siz saç ilüzyonu meselesinin kabaca yüzde 70 ini halletmişsiniz önceden. Kalanı halletmek kolay olacaktır anlamında. Ki klinik de kaliteli, saha elverişli, galibiyet alınır.
Ben de akıl veriyorum ama kendi takıntım devam ediyor. Tam doğallık ilüzyonunu yakalayana kadar rahat edemiyorum. Hanım ekim sonucundan gayet memnun ama ben hala kafamda kalan 3 aya da şuralar kapansa hesabı falan yapıyorum, eşi dostu kenara çekip "ciddi eleştirin, kötüyse kötü deyin" diyip zorluyorum falan:)
Hepimize doğal sonuçlar dilerim.

makarna87

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Proscar'ı 20'li yaşlarımın ortasında yıllarca kullandım. şimdi 40'ıma yaklaştım, saçlarımın büyük kısmını kaybetmemişsem dht baskılama sayesindedir. Eğer yan etki hissetmediyseniz bilimine uygun kullanın derim. Çok etkili.
Sigara, alkol her şeyi bozuyor tabi ama bence saçı etkileyen unsurların sonlarındadır.

Bogeda

• Sr. Member
Anladım. tam anlatamamışım. eski ekimin kapatıcılığı gayet güzel olmuş, tepe bölgeleri belli bir kararmayı yakalayınca görüntü her yerini tek seferde ektiren birisine göre daha doğal olacaktır. siz saç ilüzyonu meselesinin kabaca yüzde 70 ini halletmişsiniz önceden. Kalanı halletmek kolay olacaktır anlamında. Ki klinik de kaliteli, saha elverişli, galibiyet alınır.
Ben de akıl veriyorum ama kendi takıntım devam ediyor. Tam doğallık ilüzyonunu yakalayana kadar rahat edemiyorum. Hanım ekim sonucundan gayet memnun ama ben hala kafamda kalan 3 aya da şuralar kapansa hesabı falan yapıyorum, eşi dostu kenara çekip "ciddi eleştirin, kötüyse kötü deyin" diyip zorluyorum falan:)
Hepimize doğal sonuçlar dilerim.
:)) eyvallah hocam inşallah alacağız bu maçı. Ya açıkcası biraz korktum çünkü kabuk dökümünden sonra o saçlı zamanı yaşayamadım. Neden bilmiyorum çok karambole geldi o beni biraz karamsarlığa itiyor maalesef bir sorun mu var acaba gibisine ama bilemiyorum tabi. Ya çünkü hemen her ekimde oluyor o karaltı ekilen saçlar uzuyor yaşıyorum der gibi bende niye olmadı çözemedim.

Sizin ekimi bulamadım hocam paylaşabilir misiniz adettendir tabağı boş göndermeyelim

Bogeda

• Sr. Member
Proscar'ı 20'li yaşlarımın ortasında yıllarca kullandım. şimdi 40'ıma yaklaştım, saçlarımın büyük kısmını kaybetmemişsem dht baskılama sayesindedir. Eğer yan etki hissetmediyseniz bilimine uygun kullanın derim. Çok etkili.
Sigara, alkol her şeyi bozuyor tabi ama bence saçı etkileyen unsurların sonlarındadır.

Ekimciler sigarayı bırakın ya da azaltın diyorlar illa ben ilk ekimimde de tesadüfen içimiyordum. Kullandığım nir antidepresanın yan etkisi sigarayı bıraktırmıştı ve %95 lik bir tutma oranı yakalamda pay sahibi olduğunu düşünüyorum sigara içmemenin faydası vardır illaki. Proscara gelince yani yan etkisini test edebileceğim bir ortam oluşmadı ama yaklaşık 110 kilo iri kıllı bir adamım. Özgür öztan hocanın dediği gibi sendeki testesteronun fazlalığını görebiliyorum dışardan demişti:) 1.25mg hap çok bir yan etki yaptı desem yalan olur. Hiç yapmadı desemde emin değilim. Test etmeye çalışıyorum ama şimdilik herşey yolunda gibi. Nasıl anlaşılacağınıda tam kestiremiyorum gerçi. Neyse ya saç ektirmemin sebebi devamlı bişeyler kullanmaya mecbur kalmamaktı ilk ekimde. Maks 1 senenin sonunda ekim sonuçları ortaya çıktıktan sonra bırakırım büyük ihtimalle. Aslında ekimi olduğundan fazla gösterir mi diye de endişe ediyorum. Yani 1 i 2 gösterip sonra bırakınca 1 düşerse canımı sıkar baya hemde

makarna87

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
önceki sayfada proscarla alakalı soru sormuşsunuz, yanıtlayayım.
Ben 20 li yaşlarımda 4-5 yıl kullandıktan sonra tembellikten bıraktım. hatırlatma dozlarının yerini tuttuğunu düşündüğüm,
tamamen kendi mantığımla düzensiz bir şekilde 2-3 yıl daha kullandım. Ama bu dozlar bazen ayda 1-2 gün 1/3hap şeklinde oldu. bazen 6 ay boyunca hiç olmadı. ve ilacı tamamen bırakınca agresif dökülme yaşamadım. Saç dökülmem bu sayede zamana yayıldı. Şehir değişikliğinden dolayı ekim yaptırma kararını acele aldım ve ilaca yeniden ekim sonrası başladım. Planım 1 yıl düzenli kullanıp sonra hatılatmalar ile devam üzerine.
Şimdi tüm bunlar benim bünyemin sonuçları. Kimileri haptan 1 tane içiyor, yan etkileri çok yaşıyor. Kimi benim gibi düzenli içip basit yan etkiler görüyor. Kiminde bırakma sonrasi agresif dökülme oluyor, kiminde benim gibi yavaşlatıyor, kiminde tamamen dökülme duruyor.
Bundan dolayı kesin bir cevabı yok. Ama dökülme tipinizin artık agresiflikten uzaklaştığını düşünüyorum. bence benim gibi 1 buçuk yıl kadar düzenli kullanın, doktorun önerdiği şekilde hatırlatmalar ile azaltarak bırakın 2. yıla doğru. Baktınız dökülmeler arttı, hafif bir hatırlatma seansı desteklersiniz.,
Doktor değilim, önerilerimi doktorunuz desteklerse deneyebilirsiniz.

Bogeda

• Sr. Member
önceki sayfada proscarla alakalı soru sormuşsunuz, yanıtlayayım.
Ben 20 li yaşlarımda 4-5 yıl kullandıktan sonra tembellikten bıraktım. hatırlatma dozlarının yerini tuttuğunu düşündüğüm,
tamamen kendi mantığımla düzensiz bir şekilde 2-3 yıl daha kullandım. Ama bu dozlar bazen ayda 1-2 gün 1/3hap şeklinde oldu. bazen 6 ay boyunca hiç olmadı. ve ilacı tamamen bırakınca agresif dökülme yaşamadım. Saç dökülmem bu sayede zamana yayıldı. Şehir değişikliğinden dolayı ekim yaptırma kararını acele aldım ve ilaca yeniden ekim sonrası başladım. Planım 1 yıl düzenli kullanıp sonra hatılatmalar ile devam üzerine.
Şimdi tüm bunlar benim bünyemin sonuçları. Kimileri haptan 1 tane içiyor, yan etkileri çok yaşıyor. Kimi benim gibi düzenli içip basit yan etkiler görüyor. Kiminde bırakma sonrasi agresif dökülme oluyor, kiminde benim gibi yavaşlatıyor, kiminde tamamen dökülme duruyor.
Bundan dolayı kesin bir cevabı yok. Ama dökülme tipinizin artık agresiflikten uzaklaştığını düşünüyorum. bence benim gibi 1 buçuk yıl kadar düzenli kullanın, doktorun önerdiği şekilde hatırlatmalar ile azaltarak bırakın 2. yıla doğru. Baktınız dökülmeler arttı, hafif bir hatırlatma seansı desteklersiniz.,
Doktor değilim, önerilerimi doktorunuz desteklerse deneyebilirsiniz.
Benim aklımdada senede 2 defa mezoterapi yaptırmak var. Finasterittense daha az riskli birşey olarak düşüyorum.

makarna87

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
:)) eyvallah hocam inşallah alacağız bu maçı. Ya açıkcası biraz korktum çünkü kabuk dökümünden sonra o saçlı zamanı yaşayamadım. Neden bilmiyorum çok karambole geldi o beni biraz karamsarlığa itiyor maalesef bir sorun mu var acaba gibisine ama bilemiyorum tabi. Ya çünkü hemen her ekimde oluyor o karaltı ekilen saçlar uzuyor yaşıyorum der gibi bende niye olmadı çözemedim.

Sizin ekimi bulamadım hocam paylaşabilir misiniz adettendir tabağı boş göndermeyelim

Hocam ben başlık açamadım, 6. aya giriyorum, her aşamanın fotosu yok elimde.
mezo da güzel ama dht baskılamanın yerini tutmaz.
Sizin endişeyi anladım, evet o kararma yok ekiminizde. bence olmaması da doğal. En zor bölgeyi ektirdiniz. Sadece saç değil sakal da var. Yani farklı tip kıllar vs. Çok takmayın derim, saçınız uzayınca ön hat ile de bütünlük olunca o görüntü gidecektir. Benim de ön hatta bazı kabarık saçlar etrafını öyle bir dolgunlaştırıyor ki şaşırıyorum. Ondan ilüzyon diyorum bu işe.

Bogeda

• Sr. Member
Hocam ben başlık açamadım, 6. aya giriyorum, her aşamanın fotosu yok elimde.
mezo da güzel ama dht baskılamanın yerini tutmaz.
Sizin endişeyi anladım, evet o kararma yok ekiminizde. bence olmaması da doğal. En zor bölgeyi ektirdiniz. Sadece saç değil sakal da var. Yani farklı tip kıllar vs. Çok takmayın derim, saçınız uzayınca ön hat ile de bütünlük olunca o görüntü gidecektir. Benim de ön hatta bazı kabarık saçlar etrafını öyle bir dolgunlaştırıyor ki şaşırıyorum. Ondan ilüzyon diyorum bu işe.

Umarım hocam dediğiniz gibi olur. Sonucu görene kadar önümü kış tutmaya devam edeceğim ki yaz çıkarsa sevineyim:) sizinde iyi olur hocam 12 aya kadar yolu var

Bogeda

• Sr. Member
Kırkımız çıktı çok şükür. Ekilenlerden çok bişey kalmadı galiba.

Avcibey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam cok dikatle takip ediyorum, inshallah son iki haftada daha da ilerleme olmustur.

Acaba manuel iki ekim icin fiyat ne Ahmet hoca'da?

Bogeda

• Sr. Member
Hocam cok dikatle takip ediyorum, inshallah son iki haftada daha da ilerleme olmustur.

Acaba manuel iki ekim icin fiyat ne Ahmet hoca'da?

Bence bir ilerleme yok pek. Hatta belki durma var bilemiyorum bazende bazı fotoğrafların açılarından başka bir hareketlilik görüyorum umutlandırıyor beni çokca ama önümüzü kış tutmaya devam. Hocam ben 85k ödedim. Toplamda. Normalde 35-40 arası ekim yapıyordu zam yaptımı bilmiyorum o yüzden şimdiki zaman kullanmadım işte benden ekim için yaklaşık 2 kattan biraz daha fazla almış oldular. Yani bu da yanıltıcı olmasın peşin ödeme indirimi. Kartla ödemiş olsaydım falan 100 k falan konuşuluyordu. Böyle. Son durumumuda atmış olayım. Kavuniçi üstlü olan en son diğeri ondan 3-4 gün önceki. Umutlandıran fotom işte o

Avcibey

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sagol hocam. Benden daha tecrubeli arkadaslar var burda ama vertex bolgesi oldugu icin bence normalinden daha fazla sabir gerektirecek. Simdilik altan kucuk kucuk killar gozukuyor o bence cok guzel. Bir-iki aya daha da kararir inshallah

Bogeda

• Sr. Member
Sagol hocam. Benden daha tecrubeli arkadaslar var burda ama vertex bolgesi oldugu icin bence normalinden daha fazla sabir gerektirecek. Simdilik altan kucuk kucuk killar gozukuyor o bence cok guzel. Bir-iki aya daha da kararir inshallah
İnşallah hocam bizimde umudumuz o. Hayırlısı ile bakalım ne olacak. Teşekkür ederim yorumların için

Facebook Twitter Instagram