Saç Ekimi Sonuçları
merkez ne diyor?
GEÇMİL OLSUN HOCAM SONUÇ GERÇEKTEN VASAT, BENCE BAŞKA BİR EKİM İLE UĞRAŞMAYIN SİLMİLASYON YAPTIRIP GEÇİN
Değil kardeşim vertex için 8 ay sonrası çıkış olur denilen kısım % 5'i geçmez ki bu da genel sonuca çok etki etmez. Dünyada milyonlarca saç ekimi örneği var. Dediğinizin bir örneği varsa gösterin de görelim. Şimdi bu arkadaşın saçı 8. ay sonunda da böyleyse genel görüntü değişmez. Aksi mümkün değil.
.
Mağduriyetin giderilmeli hocam. Verdiğin ücret çok yüksekti. İsterlerse sana güzel bir revizyon yapabilirler. Geçmiş olsun. Bu arada takviye olarak xpecia ya da benzeri bir hap aldın mı?
Eyvallah hocam evet inşallah düzelteceğiz bu işi. 7 ay proscar 1/5 10 ay xpecia kullandım ayrıca yine 10 ay procapil sprey kullandım hergün masajlar yaptım tüm emekleri verdik yani
Hocam ben de takviye olarak xpecia aldım ama bırakınca dökülmem arttı. Bu tarz ilaçlara hiç bulaşmamak gerek bence.
Xpecia bence en zararsız takviye
XPECİA VE FİNAS KULLANIYORUM 2 AYDIR HİÇBİR YAN ETKİ GÖRMEDİM DAHA, HOCAM SİZ BU KONUDA TECRÜBELİSİNİZ NE TÜR BİR YAN ETKİ OLUYOR BUNLARDA
Ya şöyle form da bununla ilgili çok fazla bilgi var ama aklımda kalan bir cümle var okudıklarım arasında diyorki yan etki görmüyor olmamız hiç bir şey olmadığı anlamına gelmez! Ben finas kullandığım sırada isteksizlik depresyon spermde sıvılaşma jinekomasti gibi yan etkiler gördüm. Yani korkutmak istemem ama penis küçülmesine dahi sebep olduğuna dair bazı dökümanlarda gördüm. O sebeple bıraktım. Zaten 7 aylık kullanmayı düşünüyordum öylede oldu. Bırakınca yan etkilerde azalarak bitti. Velhasıl kaş yaparken göz çıkmadığına emin olmak lazım
Hahaha eyvallah kral. Bunu bilsekte bazı teamüller var maalesef takip edilmesi gereken. Onu takip ediyoruz. Ama sen söylediğinde inanmıştım zaten:)
Senin adına gerçekten üzgünüm. Lakin senin kafa her türlü başka bir ekimle toparlar. Donörün hiç fena durmuyor. Bence ücret iadesi iste ve başka bir ekimcide tekrar şansını dene. Nacizane önerim budur.