Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet Tosun 6-7/12/23 tepe+vertex 4300 greft. Yaş 37  (Okunma sayısı 13378 defa)

twelwe-monkey

• Full Member
GEÇMİL OLSUN HOCAM SONUÇ GERÇEKTEN VASAT, BENCE BAŞKA BİR EKİM İLE UĞRAŞMAYIN SİLMİLASYON YAPTIRIP GEÇİN
  • Yaşınız 27

jakos

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
merkez ne diyor?

Bogeda

• Sr. Member
merkez ne diyor?

Hocam 12.ayı bekleyelim dediler en son bir daha da görüşmedik gün sayıyorum yani son 1 ay. Bakalım ne diyecekler.

GEÇMİL OLSUN HOCAM SONUÇ GERÇEKTEN VASAT, BENCE BAŞKA BİR EKİM İLE UĞRAŞMAYIN SİLMİLASYON YAPTIRIP GEÇİN

Hocam evet maalesef olduramadık. Çok kızıyorum ama elim kolum bağlı yapacak bir şeyim şu anda yok. Ama similasyona girmem. Çünkü 1 bence similasyon için çok açıklığım var. 2 saçlar beyazladığında dibi koyu üstü beyaz devamlı dip boyası gelmişin tersi gibi olacağından mantıklı değil benim için

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Değil kardeşim vertex için 8 ay sonrası çıkış olur denilen kısım % 5'i geçmez ki bu da genel sonuca çok etki etmez. Dünyada milyonlarca saç ekimi örneği var. Dediğinizin bir örneği varsa gösterin de görelim. Şimdi bu arkadaşın saçı 8. ay sonunda da böyleyse genel görüntü değişmez. Aksi mümkün değil.
.

Bogeda

• Sr. Member
.
Hahaha eyvallah kral. Bunu bilsekte bazı teamüller var maalesef takip edilmesi gereken. Onu takip ediyoruz. Ama sen söylediğinde inanmıştım zaten:)
« Son Düzenleme: 06 Kasım 2024, 23:17:03 Gönderen: Bogeda »

tuncik61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Mağduriyetin giderilmeli hocam. Verdiğin ücret çok yüksekti. İsterlerse sana güzel bir revizyon yapabilirler. Geçmiş olsun. Bu arada takviye olarak xpecia ya da benzeri bir hap aldın mı?

Bogeda

• Sr. Member
Mağduriyetin giderilmeli hocam. Verdiğin ücret çok yüksekti. İsterlerse sana güzel bir revizyon yapabilirler. Geçmiş olsun. Bu arada takviye olarak xpecia ya da benzeri bir hap aldın mı?

Eyvallah hocam evet inşallah düzelteceğiz bu işi. 7 ay proscar 1/5 10 ay xpecia kullandım ayrıca yine 10 ay procapil sprey kullandım hergün masajlar yaptım tüm emekleri verdik yani

tuncik61

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Eyvallah hocam evet inşallah düzelteceğiz bu işi. 7 ay proscar 1/5 10 ay xpecia kullandım ayrıca yine 10 ay procapil sprey kullandım hergün masajlar yaptım tüm emekleri verdik yani

Hocam ben de takviye olarak xpecia aldım ama bırakınca dökülmem arttı. Bu tarz ilaçlara hiç bulaşmamak gerek bence.

Bogeda

• Sr. Member
Hocam ben de takviye olarak xpecia aldım ama bırakınca dökülmem arttı. Bu tarz ilaçlara hiç bulaşmamak gerek bence.

Xpecia bence en zararsız takviye

twelwe-monkey

• Full Member
Xpecia bence en zararsız takviye
XPECİA VE FİNAS KULLANIYORUM 2 AYDIR HİÇBİR YAN ETKİ GÖRMEDİM DAHA, HOCAM SİZ BU KONUDA TECRÜBELİSİNİZ NE TÜR BİR YAN ETKİ OLUYOR BUNLARDA
  • Yaşınız 27

Bogeda

• Sr. Member
XPECİA VE FİNAS KULLANIYORUM 2 AYDIR HİÇBİR YAN ETKİ GÖRMEDİM DAHA, HOCAM SİZ BU KONUDA TECRÜBELİSİNİZ NE TÜR BİR YAN ETKİ OLUYOR BUNLARDA

Ya şöyle form da bununla ilgili çok fazla bilgi var ama aklımda kalan bir cümle var okudıklarım arasında diyorki yan etki görmüyor olmamız hiç bir şey olmadığı anlamına gelmez! Ben finas kullandığım sırada isteksizlik depresyon spermde sıvılaşma jinekomasti gibi yan etkiler gördüm. Yani korkutmak istemem ama penis küçülmesine dahi sebep olduğuna dair bazı dökümanlarda gördüm. O sebeple bıraktım. Zaten 7 aylık kullanmayı düşünüyordum öylede oldu. Bırakınca yan etkilerde azalarak bitti. Velhasıl kaş yaparken göz çıkmadığına emin olmak lazım

twelwe-monkey

• Full Member
Ya şöyle form da bununla ilgili çok fazla bilgi var ama aklımda kalan bir cümle var okudıklarım arasında diyorki yan etki görmüyor olmamız hiç bir şey olmadığı anlamına gelmez! Ben finas kullandığım sırada isteksizlik depresyon spermde sıvılaşma jinekomasti gibi yan etkiler gördüm. Yani korkutmak istemem ama penis küçülmesine dahi sebep olduğuna dair bazı dökümanlarda gördüm. O sebeple bıraktım. Zaten 7 aylık kullanmayı düşünüyordum öylede oldu. Bırakınca yan etkilerde azalarak bitti. Velhasıl kaş yaparken göz çıkmadığına emin olmak lazım
ERKEKLİK TARAFINDAN ZARARI GÖRMEDİM AMA DEDİGİNİZ GİBİYSE 6. AYDA BİR TEST YAPTIRAYIM O ZAMAN, SAÇ O KADAR'DA ÖNEMLİ DEĞİL,SEYREK OLSUN FARKETMEZ AMA DİĞER YÖNDEN GÖTÜRÜSÜ VARSA BIRAKMAK EN İYİSİ
  • Yaşınız 27

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hahaha eyvallah kral. Bunu bilsekte bazı teamüller var maalesef takip edilmesi gereken. Onu takip ediyoruz. Ama sen söylediğinde inanmıştım zaten:)
Senin adına gerçekten üzgünüm. Lakin senin kafa her türlü başka bir ekimle toparlar. Donörün hiç fena durmuyor. Bence ücret iadesi iste ve başka bir ekimcide tekrar şansını dene. Nacizane önerim budur.  |-onayisareti-|

Bogeda

• Sr. Member
Senin adına gerçekten üzgünüm. Lakin senin kafa her türlü başka bir ekimle toparlar. Donörün hiç fena durmuyor. Bence ücret iadesi iste ve başka bir ekimcide tekrar şansını dene. Nacizane önerim budur.  |-onayisareti-|

Çok teşekkür ederim Sonnyto evet toparlayacağına dair bir umudum var. Göğüs sakal çok az da saç yapsak 2000 2500 ehil ellerde beni mutlu edecek bir sonuç verir diye düşünüyorum. Ücret iadesine yanaşmayabilirler. Olayı hakem heyetine gitmeden çözmek istiyorum ki süreç uzamasın bakalım nasıl olacak

Facebook Twitter Instagram