Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet Tosun 6-7/12/23 tepe+vertex 4300 greft. Yaş 37  (Okunma sayısı 13391 defa)

Violator

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ön tarafları uzun tut, saçları arkaya doğru yatır. Açıklık hala gözükürse saç simülasyonu düşünebilirsin. Bence çözüm gayet kolay ve basit. Saçları uzatmadan da saç simülasyonu düşünebilirsin. Özlellikle art niyetli yorum yapmaya çalışanların moralini bozmasına izin verme.
  • Yaşınız 36

Bogeda

• Sr. Member
Boyle bakınca pek içaçıcı değil. Maalesef.

Senin için iyi bir ekimse bu aynı ekimi senin için dilerim kardeşim. 4300 kök ekilsin ve o kadarda tutmasın mı?! O zaman biz direk gidelim paramızı sokağa atalım aynı şey. Ben %100 kötü bir ekim demedim ki vasat bir ekim dedim vasatın altı dedim ve öyle. Bakan göz bunu görür. Katkın için sağol ama ben zaten devamlı döne döne eski yeni fotoğraflarıma bakıyorum. Ve evet iç açıcı değil.
Ön tarafları uzun tut, saçları arkaya doğru yatır. Açıklık hala gözükürse saç simülasyonu düşünebilirsin. Bence çözüm gayet kolay ve basit. Saçları uzatmadan da saç simülasyonu düşünebilirsin. Özlellikle art niyetli yorum yapmaya çalışanların moralini bozmasına izin verme.
Dostum evet yan yollara başvurabilirim ama niyetim bu değil bu işin düzeltilmesi. Çünkü öbür türlü şeylerin hiç biri kalıcı değil. Para verdim, iyi bir para verdim. Saçlarının tutmamasının kaynağı ben olsaydım o çözümlere girerdim ancak bunun kaynağı ben değilim o sebeple düzeltilmesi gerek. İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim. Zaman zaman bu mecrada bazı klinikler pompalanıyor. Eğrisiyle doğrusuyla görünsünler diye devam ediyorum paylaşımlarıma

Captain07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Usta ay sonra tam 1 sene dolacak sanırım ekim yaptırdığınız andan itibaren . Bu süreçte istenilen sonuca ulaşılmazsa revize edileceğine dair birşey söyledi mi clinic size  ?

Bogeda

• Sr. Member
Usta ay sonra tam 1 sene dolacak sanırım ekim yaptırdığınız andan itibaren . Bu süreçte istenilen sonuca ulaşılmazsa revize edileceğine dair birşey söyledi mi clinic size  ?

12 ay kontrolüne gittiğimde ak koyun karakoyun belli olacak. Şimdilik böyle bir şey konuşulmadı

Kshvrz

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Senin için iyi bir ekimse bu aynı ekimi senin için dilerim kardeşim. 4300 kök ekilsin ve o kadarda tutmasın mı?! O zaman biz direk gidelim paramızı sokağa atalım aynı şey. Ben %100 kötü bir ekim demedim ki vasat bir ekim dedim vasatın altı dedim ve öyle. Bakan göz bunu görür. Katkın için sağol ama ben zaten devamlı döne döne eski yeni fotoğraflarıma bakıyorum. Ve evet iç açıcı değil.Dostum evet yan yollara başvurabilirim ama niyetim bu değil bu işin düzeltilmesi. Çünkü öbür türlü şeylerin hiç biri kalıcı değil. Para verdim, iyi bir para verdim. Saçlarının tutmamasının kaynağı ben olsaydım o çözümlere girerdim ancak bunun kaynağı ben değilim o sebeple düzeltilmesi gerek. İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim. Zaman zaman bu mecrada bazı klinikler pompalanıyor. Eğrisiyle doğrusuyla görünsünler diye devam ediyorum paylaşımlarıma

Bana neden bed dua ettiki şimdi🥴.

Bogeda

• Sr. Member
Bana neden bed dua ettiki şimdi🥴.

Estağfurullah, beddua değil uğraşıp kolaj yapmışsın, paylaşımının niteliğini anlamadım belki

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
NEDEN HOCAM, BENDE YENİ SAÇ EKTİRDİM 12 GÜN OLDU, MERKEZ 20. GÜNDEN SONRA KULLANMAMI İSTİYOR KAFAMI KARIŞTIRDI BU DURUM ŞİMDİ
Ekim sonucunu yanıltmaktan başka bir şey değil. Kullanmak istiyorsan kullan tabiiki ama ekilen saça bir faydası yok. Mevcut saçların güçlenecek tüyler kalınlaşacak vs ekim sonucu daha başarılıymış gibi görünecek. Unutmayın minox ile kazanımın bıraktığında fazlasıyla dökülecek.

Bogeda

• Sr. Member
Ekim sonucunu yanıltmaktan başka bir şey değil. Kullanmak istiyorsan kullan tabiiki ama ekilen saça bir faydası yok. Mevcut saçların güçlenecek tüyler kalınlaşacak vs ekim sonucu daha başarılıymış gibi görünecek. Unutmayın minox ile kazanımın bıraktığında fazlasıyla dökülecek.

NEDEN HOCAM, BENDE YENİ SAÇ EKTİRDİM 12 GÜN OLDU, MERKEZ 20. GÜNDEN SONRA KULLANMAMI İSTİYOR KAFAMI KARIŞTIRDI BU DURUM ŞİMDİ

Mesela Sonnyto hocam benden daha tecrübeli bu konularda 6.aydan 2.bölgemin istediğim gibi olmayacağını öngörmüştü

Sedat37

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kardeşim öncelikle ekimin hayırlı olsun. Burada kimsenin senin moralini bozmasına izin verme ama senin dediğin gibi ekimin başarısı yüzde 50 bu çok kötü bir ekim olduğu anlamına gelmez . Uzatırsın atarsın geriye jilet gibi olur Allah başka dert vermesin ilk duruma göre daha iyi saçların tam olarak istediğin gibi olmasa da bir nebze kapanmış. Bir de ben kendime çok benzettim seni hem foto olarak hem yaşadığın süreç olarak :) ben de ilk ekimi 2017 de yaptırdım aynı senin gibi ön tarafı kapattım ama arka açıldı ben de 2.ekim düşünüyorum bu günlerde ve ne tesadüf Ahmet tosun ile anlaşmış gibiydim:) biraz düşüneceğim bunu malika hanım net konuşuyordu çünkü medeks de var net karar vermedim. İlk ekimi Zekeriya kul a ettirmiştim. Minoxil kullanma sürecin filan aynı ben gibi veya finansteride bakış açın kullanma şeklin ben de öyle düşünüyorum. Moralini bozma istediğin yüzde yüz olmasa da yine de orada saç yoğunluğu oluşmuş mutlu tarafından bak . Bir de biotin kullan mutlaka 5000 lik olandan .

Bogeda

• Sr. Member
Kardeşim öncelikle ekimin hayırlı olsun. Burada kimsenin senin moralini bozmasına izin verme ama senin dediğin gibi ekimin başarısı yüzde 50 bu çok kötü bir ekim olduğu anlamına gelmez . Uzatırsın atarsın geriye jilet gibi olur Allah başka dert vermesin ilk duruma göre daha iyi saçların tam olarak istediğin gibi olmasa da bir nebze kapanmış. Bir de ben kendime çok benzettim seni hem foto olarak hem yaşadığın süreç olarak :) ben de ilk ekimi 2017 de yaptırdım aynı senin gibi ön tarafı kapattım ama arka açıldı ben de 2.ekim düşünüyorum bu günlerde ve ne tesadüf Ahmet tosun ile anlaşmış gibiydim:) biraz düşüneceğim bunu malika hanım net konuşuyordu çünkü medeks de var net karar vermedim. İlk ekimi Zekeriya kul a ettirmiştim. Minoxil kullanma sürecin filan aynı ben gibi veya finansteride bakış açın kullanma şeklin ben de öyle düşünüyorum. Moralini bozma istediğin yüzde yüz olmasa da yine de orada saç yoğunluğu oluşmuş mutlu tarafından bak . Bir de biotin kullan mutlaka 5000 lik olandan .

Hovam evvela bu sıcak samimi yorumun için teşekkür ediyorum. Benzer süreçlerden geçmiş olmamız ayrı bir yakınlık hissettirdi yalan yok. Kendim için yan yollara sapmak niyetim yok bu işin ya tazminatı ya revizesi illaki bir şeyi olacak. Öbür türlüsü mümkün değil. Hiç bir şey olmamış gibi peşini bırakamam. Kendimi dolandırılmış hissederim ömrü billah bir daha kendimle barışamam. Herkes yaptığı işin sorumluluğunu alacak ve bizde buradan grurula ekim olmadı ama ekim sonrasında hatasını kabul edip revize ya da ücret iadesi teklif etti diye insanlara tecrübelerimizi aktarmaya devam edeceğiz. Olması gereken bu bence.

Senin ekimine gelecek olursak, henüz başın yanmadığı için, ilk ekimin iyi olmuşsa, ikinci ekimin bıçak sırtı. Rezervin daha da azalacak. Donör bölgenden belki toplamda 8 bin greft çıkacak belki daha fazla, varolan bütçene ekleme yapıp tekte bitirmeni tavsiye ederim. Benim hatam bu oldu. Krndi paramla kendimi rezil ettim. Hiç gerek yoktu. İşin uzmanına gitmekte fayda var. Kumar oynamak anlamsız. Malesef bunu acı bir şekilde tecrübe ettim ve ediyorum. Velhasıl umarım başarılı bir ikinci ekim geçirip saç derdinden kurtulursun dostum

orkunak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sana birkaç soru:
1- Anladığım kadarıyla 1. ekimini başka bir yerde yaptırmışsın. İkinci ekimi niye orada yaptırmadın?
2- Ahmet Tosun'a o "eline batan ve büyümeyen minik tüyleri/kılları" sordun mu? Sorduysan ne dedi?
3- Ahmet Tosun revize yapmayı kabul ederse, gene onda mı saç ekimi yaptıracaksın? Kendi paramla rezil oldum, rezervim daha da azaldı diyorsun, yine memmun kalmadığın bir yerde ekim yaptırır mısın?
Şu "batan ve büyümeyen minik kıllar" mevzusu benim için çok önemli, onunla ilgili tecrübelerini ayrıntılı olarak anlatırsan çok iyi olur.

Bogeda

• Sr. Member
Hocam sana birkaç soru:
1- Anladığım kadarıyla 1. ekimini başka bir yerde yaptırmışsın. İkinci ekimi niye orada yaptırmadın?
2- Ahmet Tosun'a o "eline batan ve büyümeyen minik tüyleri/kılları" sordun mu? Sorduysan ne dedi?
3- Ahmet Tosun revize yapmayı kabul ederse, gene onda mı saç ekimi yaptıracaksın? Kendi paramla rezil oldum, rezervim daha da azaldı diyorsun, yine memmun kalmadığın bir yerde ekim yaptırır mısın?
Şu "batan ve büyümeyen minik kıllar" mevzusu benim için çok önemli, onunla ilgili tecrübelerini ayrıntılı olarak anlatırsan çok iyi olur.

1.üşenmeyip konunun tamamını okursan cevapları var orada. Temcit pilavı gibi döne döne aynı şeyleri anlatmanın manası yok.
2.Ahmet Tosun bey ile iletişime her istediğinde geçemiyorsun, hele ki ekimin bittiyse, asistanına sordum o da prp öneriyor dedi yaptırdım fayda görmedim.
3. Hele bir teklif etsin o zaman düşünülüp konuşulur kendine inanıyorsa ve bu işi çözmeye istekliyse değerlendirebilirim, başka şekilde uzlaşırsakta başka bir yola da gidebilirim. Şu an muallak bir soru bu, yaşamadan bilemeyiz. Ayrıca kumar oynadığımıda söyledim ve hatalı olduğumuda sonuçta manuel ekime aşina bir merkez değillerdi bu riski doğru değerlendirmedim.

Daha öncede aynı soruyu sordun bende aynı cevabı verdim eline battığını düşündüğün minik kılları makro çekimde de görebilmen gerekiyor, çoğu berberde bu kameralardan var. Şüphen varsa git baktır. Eğer orda görüyorsan düşündüğün gibidir görmüyorsan eğer kendi saç diplerindir büyütülecek bir şey değil.

orkunak

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam asabiyete sebep olduysam kusuruma bakma, niyetim seni kızdırmak değildi.
Maalesef bildiğim berberlerin çoğu teknolojik açıdan zayıf yerler, kredi kartı bile kabul etmiyorlar, kamera bilgisayar gibi yüksek teknoloji ürünlerden çaktıklarını zannetmiyorum.
Ahmet beyin odasında saç diplerine baktığı kameralı bir alet var laptopa bağlı, belki onunla bakmak lazım.
Benim tepe alanda bu tür kıllardan çok var ve normal aynayla da görebiliyorum. Ahmet beye sorduğumda tepe bölgesine greftleri dik olarak ektik ondandır vs. gibi bişeyler söyledi, arada başka şeyler konuşulduğu için mevzu öyle kaynayıp gitti. Bir dahaki sefere yanına gittiğinde bu konuyu daha ayrıntılı olarak konuşacağım.
Bu soruyu yabancı saç ekimi forumuna sordum. Birisi bunlar "stalled hair" olabilir dedi, cımbızla hafifçe çekmeye çalış gibi tuhaf şeyler söyledi.

Bogeda

• Sr. Member
Hocam asabiyete sebep olduysam kusuruma bakma, niyetim seni kızdırmak değildi.
Maalesef bildiğim berberlerin çoğu teknolojik açıdan zayıf yerler, kredi kartı bile kabul etmiyorlar, kamera bilgisayar gibi yüksek teknoloji ürünlerden çaktıklarını zannetmiyorum.
Ahmet beyin odasında saç diplerine baktığı kameralı bir alet var laptopa bağlı, belki onunla bakmak lazım.
Benim tepe alanda bu tür kıllardan çok var ve normal aynayla da görebiliyorum. Ahmet beye sorduğumda tepe bölgesine greftleri dik olarak ektik ondandır vs. gibi bişeyler söyledi, arada başka şeyler konuşulduğu için mevzu öyle kaynayıp gitti. Bir dahaki sefere yanına gittiğinde bu konuyu daha ayrıntılı olarak konuşacağım.
Bu soruyu yabancı saç ekimi forumuna sordum. Birisi bunlar "stalled hair" olabilir dedi, cımbızla hafifçe çekmeye çalış gibi tuhaf şeyler söyledi.
Yok ya asabileşmedim. Ama evet gerginlik yapıyor bu mevzu bende 10.ay bitti vaziyet aşağıdaki gibi.

Ahmet beyin o cihazından bahsediyorum bende var berberlerde. Estetik merkezlerinde de var. Satında alabilirsin. Masraf yapmak istemiyorsanda bir arkadaşından rica et açık hava da yakın bir şekilde çeksin ekilen yeri. Geçen gün benim berberim bana çekti ekstra bi aparat olmadanda cep tel kamerasıyla cam gibi meydandaydı herşey. Konunu incelemedim ama böyle saçların var ise büyüyeceğini düşünmek mantıklı geliyor. Özellikle ayna ile tespit edebildiğin bir kaçını takip etmeni tavsiye edebilirim ancak.
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2024, 17:40:31 Gönderen: Bogeda »

Facebook Twitter Instagram