Gönderen Konu: The hair clinic Ahmet Tosun 6-7/12/23 tepe+vertex 4300 greft. Yaş 37  (Okunma sayısı 14006 defa)

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
çok ayrıntılı bir anlatım olmuş
ellerine sağlık dediğin gibi lokal anestezi biraz can yakıyor yapanın sabırlı olması kesinlikle gerekli

ekim alanına gelirsek görüntü gayet iyi duruyor
benim konuyada bakarsan önler daha fazla ekildiği için önler daha kararmış arkalar da öne göre seyrek gibi geliyor
umarım istediğin sonuca ulaşırsın
desteklerede karar vermişsindir ama onlardan bahsetmemişsin

nisan22

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam ekimin hayırlı olsun. şu an için güzel görünüyor. merakla sonucunu bekliyorum

endişelerine gelince de, benim fikrimi sorarsan dediğin gibi hepsi senin kuruntuların. tepe ekimi, daha 22.gün, şok dökülme süreci, herhangi bir kararma beklemen ne kadar doğru bilemedim. kaldı ki, tüm resimleri flaşla çekmişsin. parlayan ışık altında olan saçlar da yok gibi görünüyor. endişe ve kuruntulara biraz erken başlamışsın derim Hocam. şimdiden bu kadar kurarsan 1,5 sene zor geçer.

Bogeda

• Sr. Member
ellerine sağlık dediğin gibi lokal anestezi biraz can yakıyor yapanın sabırlı olması kesinlikle gerekli

benim konuyada bakarsan önler daha fazla ekildiği için önler daha kararmış arkalar da öne göre seyrek gibi geliyor

Hocam selam senin ekimini daha öncede ahmet hocanın işlerini incelerken girip görmüştüm zaten. Mahşallah seni memnun eden bir sonuç almışsın. İnşallah benimde öyle olur. Yine kıyaslamak için bir başka Ahmet tosun verteks ekimine baktım geçenlerde tamda denk geldi baktığım ekimde bende 18.günümüzdeydik ve o ekim 18.gününe göre daha karaydı. Sadece vertekse 3600 ekilmiş gerçi öyle görünmesi normal. Benim hem alanım geniş hem eklen sayısı toplamda 4300 ama yinede sık bir görünüşü vardı kabuklu iken. aşağı iki foto bıraktım. Bu kabukluluktan bu beyazlık normal mi yani? İnşallah normaldir

Bogeda

• Sr. Member
Hocam ekimin hayırlı olsun. şu an için güzel görünüyor. merakla sonucunu bekliyorum

endişelerine gelince de, benim fikrimi sorarsan dediğin gibi hepsi senin kuruntuların. tepe ekimi, daha 22.gün, şok dökülme süreci, herhangi bir kararma beklemen ne kadar doğru bilemedim. kaldı ki, tüm resimleri flaşla çekmişsin. parlayan ışık altında olan saçlar da yok gibi görünüyor. endişe ve kuruntulara biraz erken başlamışsın derim Hocam. şimdiden bu kadar kurarsan 1,5 sene zor geçer.

Hocam selamlar ve teşekkürler. Bende öyle umuyorum onun dışında genel hatlarla ekimimden memnunum çok şükür. Şok dökülmeden önce bir karalık görseydim ataklar zamanı geldiğinde ne bekleyebileceğimi görürdüm en azından. Onun dışında beklemedeyiz bakalım hayırlısı

Bogeda

• Sr. Member

Desteklerden 20.gün paylaşımlarımdan itibaren paylaşacağım ama Allah ne verdiyse yüklüyorum şu anda:)

HİLMİ YALDIRAN

• Yeni üye
  • *
Hayırlı olsun öncelikle, ekimini çok beğendim bende Ahmet tosuna yaptırdım. Ahmet beyin el işçiliğine tecrübesine ve ekibine güvenerek araştırmalarım sonucu senin gibi buldum. Tepenın dolaşımı yavaş olur aynı zamanda şok dökülme evresi de var fazla kafanda düşünme bunları yoksa 1 sene senin için geçmez güzel düşün güzel olsun
  • Ekim Tarihi: 14.11.2023
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet tosun saç ekimi
  • Greft Miktarı 4645
  • Yaşınız 39

Bogeda

• Sr. Member
Hayırlı olsun öncelikle, ekimini çok beğendim bende Ahmet tosuna yaptırdım. Ahmet beyin el işçiliğine tecrübesine ve ekibine güvenerek araştırmalarım sonucu senin gibi buldum. Tepenın dolaşımı yavaş olur aynı zamanda şok dökülme evresi de var fazla kafanda düşünme bunları yoksa 1 sene senin için geçmez güzel düşün güzel olsun
Hocam teşekkür ederim 🙏. Yani kötüde düşünmüyorum aslında ama işte beklenti diye de bir şey var maalesef. İnşallah umduğumuz gibi olur herşey. Çünkü bu ekim sürecindeki herkes gerçekten çok emek verdi

Bogeda

• Sr. Member
23. Gün flashlı ve doğal ışıklı fotoğraflar. Sanki şok dökülme inceden başlamış gibi mi

Bogeda

• Sr. Member
Kullandığım destekler. Atkadaşlar bu minvalde bir şeyi danışmak isterim, ilk defa proscar kullanıyorum. Çokta isteyerek kullanmıyorum aslında herşey ekim başarıya ulaşsın diye. Fakat şöyle bir endişem var proscar dht yi bastırıp kendi varolan saçlarımı tüylerimi kuvvetlendirirse ekimi 2x gibi gösterip bıraktıktan sonra x gibi durma ihtimali var mıdır acaba?

Bogeda

• Sr. Member
Kendim çalıp kendim söylüyorum. İlk ay fotoğrafları. prp den önce çekinildi.

Bogeda

• Sr. Member
Gerçekten bu kadar simetrik dairesel bir kelleiğimin olması muazzam :) ekimin 1 ay sonrası

RafieL07

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten bu kadar simetrik dairesel bir kelleiğimin olması muazzam :) ekimin 1 ay sonrası

Güldürdün burda bizi abi :)
  • Ekim Tarihi: 20.09.2023
  • Ekim Merkezi ismi Hairclinic Ankara
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 - Xpecia x2

Bogeda

• Sr. Member
Güldürdün burda bizi abi :)
Ama öyle baksana koy merkezden pergeli çiz. Dışarı taşmaz. Gülmek güzeldir:)

leventoğlu

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
donör alanın olsun 1. ekimindeki saçların olsun zarar görmeden çıkmış toplamış
ekim alanın da nekroz enfeksiyon gibi görünen bir sorun da yok
şok dökülme başlamış her şey yolunda rahat ol karamsar olma :)
  • Ekim Tarihi: 29.03.2022
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun (thehairclinic)
  • Greft Miktarı 5000
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi the mossi london

Bogeda

• Sr. Member
donör alanın olsun 1. ekimindeki saçların olsun zarar görmeden çıkmış toplamış
ekim alanın da nekroz enfeksiyon gibi görünen bir sorun da yok
şok dökülme başlamış her şey yolunda rahat ol karamsar olma :)
Eyvallah hocam. Sende olmasan zahmet edip bakanımız 2 satır yorum yazanımız yok

Facebook Twitter Instagram