3 senedir forum üyesiyim oncelikle bu platform u kuran ve konular açan çözüm sağlayan herkeze çok teşekkür ederim gerçekten çok faydalı ve aydınlatıcı bir forum
Yaşım 32 19 yaşından itibaren genetik saç dökülmem var suan aktif devam ediyor ama bayagı yavaşladı
Daha önce hiç bir önlem tedavi uygulamadım
Saç ekimi son 4 senedir aklımda ve hep acaba acaba derken en sonunda ani bi karar alarak ekim işlemi yaptırmaya karar verdim
Ekim merkezi olarak medeks i tercih ettim
Acık alanıma en uygun merkezlerden biri çalısan ekibin senelerdir aynı olması başarı yüzdeleri gayet güzel seviyelerde olması ve olumsuz ekimlerde bazı kişilerde revize işlemi yapdıkları tercih etmemde büyük etken oldu
Sabah 5 de ankaradan yola çıktım 9 da merkezdeydim
9.30 da traş ve akabinde dönor bölge anestezi işlemini destan hanım yaptı gayet iyi ilgilenip pozitif konuşmalar yaparak açılışı yaptı
kulak üstü kısmı biraz daha acıı hissiyatı yüksektii ama dayanılmayacak seviyede değildi onun dısında çok birşey hiasetmedim
Daha sonra elif hanım kökleri mikro motorla
Alım işlemi yaptı dima bey kökleri topladıı
Totalde 5100 greft alım yapıldı
Daha sonra on çizgi için gökhan bey geldi. Ön çizgimi belirledik. Açık alan fazla olduguniçin bir tık geriden başlattık. Çizgiye hiç müdehale etmedim size bırakıyorum dedim
20 dk yemek molasından sonra ekilecek alanın anestezi işlemlerini dima bey yaptı
Ekilecek alanın kanal açma işlemlerini elif hanım yaptı. İşlem sırasında kimsenin dikaati konsatrasyonu bozulmasın diye gerek duymadıkca konusmadım
Daha sonra. Kökleri kanala yerleştirme işlemi için dima bey destan hanım ve bir hanım efendi daha geldi
Saat 17 . 30 işlem bitti
Sedyede yatarken kımıldamadan. Yatmak gercekten zorlayıcı ve ınsanı uyustruyor
Ara ara uyukladım
İşlmi yapan çalışanları gerçekten büyük saygıyı hak ediyorlar ince ince milim milim emek vererek saatlerce ugrasıyorlar
Kendi çektiğim fotoları. Ve. Ekim merkezinin çektiği. Fotoları ekliyorum
Ekim merkezinin verdiği ilaç ve tak viyelere ek olarak xpecia ve corasprin ekledim onlarıda resimlere yükşeyeceğim ek olarakta 2 aydan sonra prp düşünüyrm
İnşallah bende bu konuyu okuyan kişilere yardımcı olurum değerli yorumlarınızı bekliyorum