Merhaba. 29 yaşındayım. 10 yıldan fazla bir süredir saçlarım dökülüyor. Malum, erkek tipi dökülme. 10 yıl kadar kendimce 'minoxidil' kullanıp ilacı geçen sene aniden bıraktım. Başka herhangi bir medikal ürün, ilaç, takviye vs kullanmadım. Özellikle son 6 ay içerisinde saçlarımda ciddi açılma meydana geldi ve sanırım agresif dökülme devam ediyor. Dökülme tepe bölgeden başladı. Bu sene yurt dışına yerleşme planım olduğundan belki de birkaç sene dönemem diyerek saç ekimi için pek çok merkezle görüştüm. Bu forumda da epey sevilen bir merkez dışındakiler; ekim için uygun olduğumu söylediler. Diğer 'ünlü' ekim merkezi ise 'finasterid' kullanmamı tavsiye etti. Henüz ekim için erken olduğunu, ekimin beni tatmin etmeyeceğini ifade etti. Mevcut saçlarım zarar görmeden ekim yaptırmak niyetindeyim fakat riske şu an için değer mi, bilemiyorum. Bol ışık altında çektiğim fotoğrafları da yüklüyor ve değerli yorumlarınızı bekliyorum. Saygılar. (Kıvırcığımsı yapısından dolayı saçlarım olduğundan daha dolu görünüyor diye düşünüyorum.)