Bu hafta kafamdaki karıncalanmalar solucan gibi gezinme hisleri çoğaldı. Bişeyler geliyor sanki ama bakalım. Daha 2. Ayı bu hafta devirdim (23 aralık operasyon günü) erken dönem. Mart ilk hafta 3. PRP ye giriyorum. Prp sonrası ekim merkezinde saç lazer ışığındada bi 15 dk kalıyorum. Kaldı 3 PRP. Sonrasında Hamdi diye bi saç ekimci var serumlu, vitaminli vsli daha detaylı bi PRP yapıyor. O PRP yede girecem.
Her ay başı PRP , ay ortası mossi dermarollerlı mezoterapi olarak devam ediyorum.
Procqr günde 1/3 olarak devam.
Diğer yazdığım coraspin, vitaminlere saç yağına vs devam.
Geçen hafta artık tekrar sporada (ağırlık) başladım. Ama benim ağırlık sporum sağlık amaçlı kendimi aşırı zorlamıyorum
normal orta yaş orta ağırlık sporu. Bu evrede sporun faydasını görüyorum sanki dolaşım hızlanıyoe hücre yenilenmesi artıyor. Birde sporda terliorm sonra güzelce bi mossi şampuanla yedire yedire duş alıyorum. Dolaşımı hızlanmış vücut saçtan güzelce o mossi şampuanı çekiypr.
iyi bi aşçı olduğum için beslenmeme özen gösteriyorum. Her hafta mutlaka et tavuk balık brokoli turp havuç yoğurt vs tüketiyorum. Bence uygulanan diyette saç gelişiminin bir parçası.