Bu formu 6-7 senedir takip ediyorum. 10 yıldan fazladır yabancı-yerli saç forumlarını takip ediyorum Hintel , senin bilgine ve tecrübene saygı duyuyorum ve yorumunuda anlayabiliyorum. Ama sende biliyorsun ki 3.600 greft ekim sonucu böyle OLMAZ . 3.600 greft DİEGO LOPEZ'in ki gibi olur. Ki ronaldo bile 3.600 greft ekmesi üzerine espireler vs yaptı. Bunla ilgili linkler atabilirim. ÖZETLE : " DÜNYANIN EN İYİ " Merkezlerinde biri olan ASMED ' e saç ektirmek hep hayalimdi ve ben bütün imkanlarımı , şartlarımı zorlayarak ve çok uzun yıllar bekleyerek bu ekimi yaptım ve yine ASMED kuruluşuna olan saygımdan dolayı çok ayrıntıya girmek istemiyorum yoksa yazacak çok şeyim var.
İletişime geçmem gerektiğini söylüyorsun, geçeceğim de ama telafi edeceklerini hiç sanmıyorum böyle düşünmek için haklı sebeplerim var.
Finansterid kullanmadım. Sağlık sorunları nedeni ile bunuda önceden Koray Bey ile paylaşmıştım. Bakın ben bu ekim sonrası neler yaptığım ile ilgili size bir kaç şey belirteyim , siz ise ne kadar hassas davrandığımı anlayın.
Saç ektirenler bilir , ekim sonrası verilen çok rahatsız edici bir boyun yastığı vardır. Bu yastık ekim yapılan bölgenin uyku sırasında korunması içindir. Normalde 1 hafta o yastık ile uyunur ve hayatınızın en kötü 1 haftası geçer. Ben o yastık ile 1 AY uyudum , aman zarar gelmesin diye.
Operasyon sonrası 1. Aydan itibaren sadece gittiğim PRP için 14.000 TL harcadım.
Solgarın vitaminlerine binlerce lira harcadım.
1 aydan fazla evden çıkmadım , saç derisinin terlememesi ve yoğun güneşe maruz kalmaması için.
.
.
Vs Vs
Sonuç olarak olmadı bu ekim bunu kabulleniyorum.
Fotoğraflar içinde tarayıp atarsam daha yanıltıcı olmaz mı ? Sonuçta saçlar üst üste biniyor. Ama yinede atacağım en kısa zamanda.
Değerli yorumun için teşekkürler Hintel.