Hocam bilmem ne kadar dikkate alırsın ama benim sana tavsiyem şu olur, ruh halini psikolojini anlıyorum tabi ki de saçlarını korumak için bir şeyler yap bir sonuç alma şansın var ama ekim işini bence iyice ölçüp biç çünkü dediğin gibi hem ön hem arkalardan açılan vakalarda yüzde 100 tatmin malesef çok zor, yok mu tabiki var ama benim anladığım kadarıyla saçlarınla baya duygusal bir bağın var o sebepten ektirsen bile bir süre doğal akışında gider ve saç dökülmen devam ederse tekrar bir memnuniyetsizlik yaşayabilirsin. İlerleyen zamanlarda saçını 3 numaraya kesip gezsen en fazla seyrelmiş ve dökülüyor gibi bir görüntü olacak ama ektirdiğin zaman eğer çok çok iyi bir yerde neredeyse doğala yakın bir ekim şansın olmaz ise elinden muhtemelen o 3 numara seçeneği gidecek. O sebepten psikolojini ve ruh halini iyi anlayarak saç ekimi yaptırma işini etraflıca oturup tartmanı öneririm. Dönemsel mutluluklar ve uzun vadede belki iki veya üç ekim ile uğraşmak mı (çok güzel sonuç da verebilir) yoksa kendi doğal ve yumuşak saçlarında temiz bir kafa görüntüsü mü bunu gerçekten iyi düşünmeni tavsiye ederim sana.