Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba arkadaşlar. 38 yaşındayım.2 yıldır saçlarımla ilgili araştırmalar yapıyordum. Tepe bölgem açık olduğu için. Bu süre zarfında da hintel hocam eksik olmasın baya başını ağrıttım. sonunda ekim operasyonunu hallettim. Tavsiye üzerine gittiğim Dr. Bekir bey gerçekten mükemmel biri. HLC’ de çalışırken oranın en iyi doktorlarından birisi olması o zamanlar orada greft başına Euro alıyorlardı burada kendi kliniğinde 80 bin tl gibi sabit bir geçici fiyatı var. Bunu kaçırmak istemedim. HLC tekniğini kullanıyor ve tüm operasyonu kendisi yapıyor. ilgisi ve yaklaşımı çok iyiydi. Süreç benim için harika geçti. Asistanları da çok çok iyilerdi. 20-21 Aralık 2 günlük operasyonum bitti. Saçlarım ince telli olduğu için. İlk etapta 2 planlama yaptık ilk Ekim alanım ön taraf ikinci ekimim vertex. 6 veya 7 ay sonrasında olacak şekile göre planladık. O süre zarfına kadar da takviyelerle saçlarımı kalınlaştıracağım.2840 kök aldılar.190 da sakaldan aldılar. Toplamda. 3030 kök alındı. Sakaldan alınan kök için süreci görmek istedi kendisi. Sakallarım kalın telli olduğu için daha az alarak ileride görüp bir değerlendirme 2. Ekimde yapacak. Çünkü saç tellerim ince telli. Umarım herkes istediği görüntüye kavuşur.
Hayırlı olsun kardeşim saç ekimi planlaman çok güzel çok doğru ön çizgi çok güzel olmuş sık bir saç ekimi umarım çok güzel bir sonuç alırsın çok sağlıklı ve ve çok güzel duruyor saç ekimin
Hayırlı olsun güzel ekim şahsen takipte olacağım ekiminizi umarım hayalinizdeki gibi olur sonuç.