Gönderen Konu: Dr.Bekir BEK // 3030 Kök // ANKARA  (Okunma sayısı 14602 defa)

özgür efe

• Full Member
Ynt: Dr.Bekir BEK // 3030 Kök // ANKARA
« Yanıtla #15 : 22 Aralık 2023, 22:44:36 »
Özgür hocam hayırlı olsun ekimin.İnşaAllah sonucu iyi olur.Ben de dr Bekir bey de Ekim yaptırdım.Kabuk dökümü sonrası fotoğrafları yayınlayacağım.Şuana kadar çok memnunum.Gerçekten Bekir hoca bir şans şuan
Evet hocam. Çok cana yakın. Çok samimi bir şekilde yaklaşıyor hastasına. Teknik ve kalitede çok iyi. Bence gerçekten şanslıyız hocam. Umarım sizin için her şey harika gider 🙏

özgür efe

• Full Member
« Yanıtla #16 : 22 Aralık 2023, 22:45:43 »
Ekiminiz hayırlı olsun umarım istediğiniz sonucu alırsınız aslında Ben de Bekir Beyi forumda gördüm ve ekim düşünüyorum ama kendisine asistanları aracılığıyla ulasamadim görüşüp fikir alıp karar vereceğimİNSALLAH
Umarım hocam hepimiz alırız. Hocanın cebini arayın hocam. Çok yoğun gerçekten. Bugün sargılarımı aldırdım yeni hastası vardı Ekim için. Doluyor yani hoca boşluk az oluyor.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Aralık 2023, 11:20:18 »
bu atada saç yapın ince sonucu malzeme kalitesi ile değerlendirmek gerek o yüzden finasterid desteği senin için önemli ekiminde gerçekten harika yapmış doktor
Global Moderator

özgür efe

• Full Member
« Yanıtla #18 : 23 Aralık 2023, 11:22:57 »
bu atada saç yapın ince sonucu malzeme kalitesi ile değerlendirmek gerek o yüzden finasterid desteği senin için önemli ekiminde gerçekten harika yapmış doktor
Eksik olmayın hocam.Doktor beyin challenge hastası oldum. Kendi söylemi bu oldu.  :D Ayda 2 kez 6 ay boyunca prp ve Mezoterapi yapacağız. Ayrıca hocam bu takviyelere başladım. Önerebileceğiniz başka takviyeler varsa seve seve hocam. Besin olur(gıda) kabak çekirdeği vs çok hakim değilim.

Doktor beyin verdiği takviyeler :

-finasterid (6 ay)
-biotin (6 ay)
-çinko tablet (6 ay)
-vit d3 (6 ay)
-coraspin (1 ay)
-minotsidil (1 ay sonra başlanacak)

calcifer

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 25 Aralık 2023, 10:59:10 »
Saç ekiminiz çok güzel duruyor Özgür bey.Sonucu da güzel olur inşaAllah.Dr bekir de saç ekimi yaptıranlar kulübüne hoşgeldiniz😀
  • Ekim Tarihi: kasım 2023
  • Ekim Merkezi ismi drbekirbek clinic
  • Greft Miktarı 3511
  • Medikal Tedavi xpecia,biotin,vitd3,çinko

özgür efe

• Full Member
« Yanıtla #20 : 25 Aralık 2023, 11:16:39 »
Saç ekiminiz çok güzel duruyor Özgür bey.Sonucu da güzel olur inşaAllah.Dr bekir de saç ekimi yaptıranlar kulübüne hoşgeldiniz😀
Çok teşekkür ederim hocam. Hepimiz umarım hayal ettiğimiz saçlara kavuşuruz. Sizin de kulağınızı çınlattık hocam.  :D Ekim ve operasyon sizin tek ekim için harika. Benim alan geniş olduğu için; 2 ekim planladık hocayla. Önce ön bölge sonra 6-7 ay takviyelerle güçlendirerek vertex.

blackeagle

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 26 Aralık 2023, 00:39:32 »
Hayırlı olsun hocam.güzel duruyor takipte olacağım

özgür efe

• Full Member
« Yanıtla #22 : 26 Aralık 2023, 00:42:14 »
Hayırlı olsun hocam.güzel duruyor takipte olacağım
Teşekkür ederim hocam. Umarım hayalimiz olan saçlarımıza kavuşuruz. :D

özgür efe

• Full Member
« Yanıtla #23 : 01 Ocak 2024, 18:24:55 »
Herkese mutlu seneler. Bugün 12.gün kabuk dökümüm gerçekleşti. Bekir bey gerçekten bir şansmış benim için bunu öğrendim. İzin gününde bile beni kırmadı ve geldi kabuk dökümümü gerçekleştirdiler hemşireleri ile. Biraz sohbette ettik. Yabancı müşterileri şu an çok sık bir şekilde muayene ve randevu oluşturmaya başlamışlar. İşlem yaparken bile  telefonuna çok mesajlar geliyordu. Şu an için yeni bir fiyat güncellemesi yok ama kısa zamanda geleceğini düşünüyorum. Umarım  Hepimiz hayal ettiğimiz saçlara kavuşuruz.
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2024, 18:47:05 Gönderen: özgür efe »

özgür efe

• Full Member
« Yanıtla #24 : 01 Ocak 2024, 18:26:11 »
Devamı.

özgür efe

• Full Member
« Yanıtla #25 : 01 Ocak 2024, 18:27:24 »
Kızarıklık kabuk dökerken biraz sert bastırdık ve ondan oluştu. :) Bekir hoca da hemen espriyi yaptı; Bu kadar sert baskıya bile dayandıysa kökler gayet iyi olacağını umut ediyoruz. Umarım hepimiz hayal ettiğimiz saçlarımıza kavuşuruz .

kılustası

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 01 Ocak 2024, 20:44:08 »
Hayırlı olsun Özgür hocam.Yine bekir hocadan beklenen bir temizlikte işçilik olmuş.Tertemiz    |-nazarboncugu-| Donör de güzel toparlamış.İnşaAllah sonucu da güzel olur.Yakın zamanlarda Ekim yaptırdık beraber beklemedeyiz  :D

özgür efe

• Full Member
« Yanıtla #27 : 01 Ocak 2024, 21:11:15 »
Eksik olmayın hocam. Bekir hoca tekniği belli ediyor gerçekten. İnşallah diyelim.🙏

yavuz06

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 01 Ocak 2024, 23:40:28 »
Hayırlı olsun hocam.Kabuklar gittikten sonra çok güzel duruyor.Sizin saçlarınız da benim gibi ince telli.Ben de dr bey de Ekim yaptırdım.Sizin konunuzu da takip ediyorum

özgür efe

• Full Member
« Yanıtla #29 : 01 Ocak 2024, 23:48:56 »
Teşekkür ederim hocam. 7 ay sonra 2.ekim tepeye olacağı için o süre boyunca kalınlaştırmak ve güçlendirmek için; fine ve vitaminlere başladım hocam. O süreye kadar kalınlaşma olacağını düşünüyorum inş. Umarım hayal ettiğimiz gibi bir süreç yaşarız. Size de hayırlı olsun hocam. İyi bir seçim yaptık.

Facebook Twitter Instagram