Bugün Ekimin 15. günü ekim sürecini elimden geldiğince anlatmaya çalışacağım. Siz değerli arkadaşlarım saç çizgisi, sürecin gidişatı ve önerileriniz için yorum yaparsanız çok memnun olurum. Yorumlarınız benim için önemli.
06.12.2023 tarihinde Esteworld saç ekim merkezinde saat 14.00 da kan tahlillerim yapıldı ve damar yolum açıldı.Saçlı halim ve Saç traşı olduktan sonraki halim fotoğraflandı. Saat 15.00 gibi operasyon odasına geçtim. Kanal açma işlemini Faruk hoca bizzat kendi yaptı daha sonrasındaki işlemler ekibi tarafından gerçekleştirildi. Toplam 7.30 saatin sonunda 3800 greftlik ekim bitti ve PRP yapıldı. İşlem sonrasında teşekkür edip dinlenmek üzere ayırttığım hotele gittim. Gece ağrısız geçti. Ertesi gün sabah 9 da yıkama amaçlı tekrar gittim işlem sonrası her saat başı kafama buz uygulamam ve verilen ilaçları düzenli kullanmam gerektiği söylendi. 10 günün sonunda yıkama için gitmem gerekiyormuş. İş dolayısıyla 11. gün gidebildim. Yıkama öncesi ve sonrası fotoğraflarınıda aşağıda paylaşacağım. Doktorum İşlem sonrasında kullanmak üzere 6 aylık kendi ürünleri olan seti önerdi. Fiyatı fazla olduğu için almak istemedim. Eczaneden alabileceğim Alternatif ürün rica ettim. Minoxil %5 losyon sprey(6 ay boyunca 5 fıs) Xpecia tablet(günde 1 kere 3 ay boyunca) önerildi. Ürünlerin yan etkileri var dökülme yapacak diye çekiniyorum açıkçası. 1 ayın sonunda Saç lazer tedavisi yapılacak. Zaman geçtikçe süreç hakkında bilgilendirmeye devam edeceğim.