Saç Ekimi Sonuçları
hocam senin saçına ekime gerek yokmuş bana kalırsa ekimden öncesi gayet hoş duruyor saçların sadece bir cm öne almak ama ön çizgini sıkılaştırmak için o kadar masrafa girmene gerek yokmuş gibi geldi bana nedense .. O parayla bilmiyorum evli mi bekar mısın ama bekarsan düğününü bile çıkartın aradan... tabi bu benim fikrim sonuçta zevk ve tercih senin
Alıntı yapılan: derman1903 - 24 Ocak 2018, 19:10:49hocam senin saçına ekime gerek yokmuş bana kalırsa ekimden öncesi gayet hoş duruyor saçların sadece bir cm öne almak ama ön çizgini sıkılaştırmak için o kadar masrafa girmene gerek yokmuş gibi geldi bana nedense .. O parayla bilmiyorum evli mi bekar mısın ama bekarsan düğününü bile çıkartın aradan... tabi bu benim fikrim sonuçta zevk ve tercih senin Ben canlı gördüm gayette var emin ol.
Merhaba volverine. Biraz karanlık olmuş fotolar Yakınlaştırınca küçük küçük karartılar belirginleşiyor.
Şok dökülmesi sonrası varoloan saçların o kadar incelip zayıflamsı sonrası lan benim saçlar bu kadar açık mıydı dedirttikten sonra saçlar kendine gelmiş
kardesim umarim cok guzel bir sonuc alirsin sana musadenle iki sorum olacak .Finastride kullaniyor musun ?ekim sonrasi mevcut saclarinda seyrelme oldu oldu ise geri geldiler mi ?tesekkurler
Kanka nasıl gidiyor