Gönderen Konu: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 2600 Grefts FUE Manuel 18 Aralik 2017  (Okunma sayısı 62273 defa)

Roni

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 2600 Grefts FUE Manuel 18 Aralik 2017
« Yanıtla #285 : 09 Aralık 2018, 02:41:24 »
Asmed de ekim yaptırmış  birisi olarak bu tartışmalar bana sadece komik geliyo arkadslar illa asmed de ekim yaptırmak şart degl forumda biraz araştırırsanız eminim sizede komik gelicek bunca zamandır arastiryorm benim olmamış diyebilicegim ekim yok ama bu tür tartışmalar nasıl nerden çıkar anlamış değilim marifet iltifata tabidir lütfen unutmayalım

asensio

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #286 : 09 Aralık 2018, 13:40:53 »
Asmed de ekim yaptırmış  birisi olarak bu tartışmalar bana sadece komik geliyo arkadslar illa asmed de ekim yaptırmak şart degl forumda biraz araştırırsanız eminim sizede komik gelicek bunca zamandır arastiryorm benim olmamış diyebilicegim ekim yok ama bu tür tartışmalar nasıl nerden çıkar anlamış değilim marifet iltifata tabidir lütfen unutmayalım

Aynen katılıyorum koray hoca dünya çapında tanınan bilinen birisi ,saç ekimi alanındaki otoriteler tarafından tüm dünyada 1 numaraya yerleştirilmişken burda böyle yorumlar görünce insan şaşırıyor gerçekten.övmemiz ,gurur duymamız gerekeni yermek bizim topluma has bir hastalık olsa gerek.

Bradley

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #287 : 09 Aralık 2018, 16:30:50 »
Arkadaşlar hepinize selamlar tekrar , trol hesap değilim yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim. Yaşım 35 İstanbulda yaşıyorum. Dileyen ekimimi görmek istersede buyursun gelsin kapım sonuna kadar açık ofisim merterde merter metro ve metrobüsle arasında 5dk mesafede dileyen özelden yazabilir.

Ben ekimimi 2014 veya 2013 tam hatırımda değil o zaman yaptırdım çokta araştırdım. Ekimime ait görüntüde çok attım ama bazılarınız bilmez çok forum kapandı çok blog kapandı şikayetlerden dolayı şuanki admin sağolsun siteyi ayakta tutuyor sizin için 4 sene öncesine ait yaklaşık 40 50 60 resim kadar bir arşiv oluşturup şuanki halimle beraber göndereceğim. Arkadaşımızın konusunu baltalamak gibi bir niyetim asla olmadı kendisindende özür dilerim. Sn. Dr Beyide keza öyle yani aslında takıldığım nokta şu 2. defa ekim ihtiyacım elzem olmasada daha estetik olması açısından istiyorum ve en iyiside  Asmed Koray Erdoğan ekimleri olarak düşünüyorum. İstanbulda olmasından dolayıda Asmed tercihlerim arasında sıra bulursak tabiki her neyse bu arkadaşımızda Asmede ektirdiği için beklenti dahada büyüyor gönül istiyorki her ekim işte bu karar değiştirmeye fikir değiştirmeye gerek yok şeklinde olsun bide forumda daha 1.gün ekim yapılmış oldu bitti süper yorumları çok oluyor 6.5-7.5 ay aradaki fark o geçen 1 ayda en azından kendim için söyleyeyim belki 5 aylık fark gibi oluyor neyse yani hepinizin içinden gönlünden geçen olsun ben sizin tarafınızdayım hepimiz aynı taraftayız.

Zekeriya Kula gelince hastaları ile iletişimi gayet iyi ama Zekeriya Hoca ön çizgide herkese aynısını yapıyor yamuk yapıyor sonrada 200 300 le kapatırız duzeltırız diyor bilerek yapıyor çözemedim ama kök alma ekme vb tüm işlemler a-z ye kendi elinden çıkıyor şahsen ben Asmeddede böyle birşey bekliyorum yada sizden öğrendim 2.5 euroymuş doktor ekecekse 3.5 olsun yani vücudunu doktor kesiyor böbreğini hemşire alıyor bana böyle geliyor cerrahi bir operasyon sonuçta bunda bana bu kadar kızacak ne var yani 10binlerce kökü olan bir donörümüz keşke olsada 1 2 ekim boşa gitse hangimiz diyebiliyoruz.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #288 : 09 Aralık 2018, 16:47:30 »
Arkadaşlar hepinize selamlar tekrar , trol hesap değilim yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim. Yaşım 35 İstanbulda yaşıyorum. Dileyen ekimimi görmek istersede buyursun gelsin kapım sonuna kadar açık ofisim merterde merter metro ve metrobüsle arasında 5dk mesafede dileyen özelden yazabilir.

Ben ekimimi 2014 veya 2013 tam hatırımda değil o zaman yaptırdım çokta araştırdım. Ekimime ait görüntüde çok attım ama bazılarınız bilmez çok forum kapandı çok blog kapandı şikayetlerden dolayı şuanki admin sağolsun siteyi ayakta tutuyor sizin için 4 sene öncesine ait yaklaşık 40 50 60 resim kadar bir arşiv oluşturup şuanki halimle beraber göndereceğim. Arkadaşımızın konusunu baltalamak gibi bir niyetim asla olmadı kendisindende özür dilerim. Sn. Dr Beyide keza öyle yani aslında takıldığım nokta şu 2. defa ekim ihtiyacım elzem olmasada daha estetik olması açısından istiyorum ve en iyiside  Asmed Koray Erdoğan ekimleri olarak düşünüyorum. İstanbulda olmasından dolayıda Asmed tercihlerim arasında sıra bulursak tabiki her neyse bu arkadaşımızda Asmede ektirdiği için beklenti dahada büyüyor gönül istiyorki her ekim işte bu karar değiştirmeye fikir değiştirmeye gerek yok şeklinde olsun bide forumda daha 1.gün ekim yapılmış oldu bitti süper yorumları çok oluyor 6.5-7.5 ay aradaki fark o geçen 1 ayda en azından kendim için söyleyeyim belki 5 aylık fark gibi oluyor neyse yani hepinizin içinden gönlünden geçen olsun ben sizin tarafınızdayım hepimiz aynı taraftayız.

Zekeriya Kula gelince hastaları ile iletişimi gayet iyi ama Zekeriya Hoca ön çizgide herkese aynısını yapıyor yamuk yapıyor sonrada 200 300 le kapatırız duzeltırız diyor bilerek yapıyor çözemedim ama kök alma ekme vb tüm işlemler a-z ye kendi elinden çıkıyor şahsen ben Asmeddede böyle birşey bekliyorum yada sizden öğrendim 2.5 euroymuş doktor ekecekse 3.5 olsun yani vücudunu doktor kesiyor böbreğini hemşire alıyor bana böyle geliyor cerrahi bir operasyon sonuçta bunda bana bu kadar kızacak ne var yani 10binlerce kökü olan bir donörümüz keşke olsada 1 2 ekim boşa gitse hangimiz diyebiliyoruz.

Selamlar kardeşim direk yanlış bir giriş yaptığın için yanlış anlaşılman olası bir durum. Sürekli bu şekil de anlamsız saldırılar olmakta forum da (seni tenzi ederim)  bu arkadaşın saçları da sonucu da operasyon aşamaları da güzel abartılan bir durum yok. Donör alanından saç alımı ön cizgi planlama ve son paylaştığı sonuç doğallık olarak. herkes senin gibi özgür iradesi ile yorum yapmış biz sadece sonuç değil operasyon kalitesini aşamalarınıda degerlendiririz bunlara da not veririz. bu konunun uzayıp forum da gereksiz konuşmalar olsun istemiyoruz. Biz insanlara faydalı paylaşımlar yapmayı hedefliyoruz. İlk mesajını da kesinlikle tasrif etmiyorum. Aynı sekılde magar arkadaşımızın z. Kul hakkında söylediklerini de. Asmed ile ilgili merak ettiklerini asmed e sorarsın orda çalışan hemşirelerle ilgili öğrenmek istediklerini de öğrenirsin , kimse gizli saklı iş yapmıyor orda. galiba ,şöyle , böyle ile olmaz bu işer. Dünya standartlarının üstünde bir kalite sistemi ile çalışır Asmed.  Senelerce koray hocadan eğitim alıp o şekilde operasyonlara yardımcı ekip olarak girip çalışan insanların emeğinede haksızlık olur.  VE şunu da herkes bilir Koray hoca Ekibini herşeyden üstün tutar Hoca için ekibi herşeydir Ailesidir. Bu ara da kendi ekibinin dışın da bir çok yabancı doktor Asmed e eğtime gönderir ekibini zaman zaman.  Sen bu şekilde bir giriş yapmadan önce öğrenmek istediklerini saldırı modunda değil de asmed de ekim yaptırmış insanlara danışıp sorsaydın sana anlatırlardı.

Forumun genel amacı saç ekim süreçlerini konuşmak gereksiz konular fayda sağlamaz kimseye senin yazdıkların nedeniyle oluşan bu gereksiz tartışma  gereksiz yerlere gitmesine sebep oldu. seninde gördüğün üzere. Ayrıca Sizin de belirtiğiniz gibi bu forumun ayakta kalma sebebi gereksiz saçma saldırıları ve trolleri engelleyip gereksiz işlerle uğraşmak yerine işimize profosyonel şekil de odaklanmamızdan kaynaklanıyor ve bu düzeni kimsenin bozmasına izin vermeyiz biz burda sadece fayda sağlayacağımız ve bize faydalı insanlar olsun istiyoruz üyr kalitesine önem veriyoruz ve gereçekten hepsi birbirinden kaliteli faydalı arkadaşlarımız ile büyük bir aileyiz. diyor konuyu noktalıyorum daha fazla arkadaşımızın konusunu mahfetmemek adıma konuyu kapatalım lütfen bu son mesajım ile iyi günler.
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2018, 20:45:38 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Wolverine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #289 : 24 Aralık 2018, 00:58:02 »
Merhaba Arkadaslar,

1 yili biraz gecti ekimim, zannedersem sag sakagim biraz seyrek oldu ya da yonu kotu gibi tam billiyorum, cunku  sekil vermekte zorlaniyorum sag sakagi. Sagdan sola sekil verdigim icin, ekilon bolumun en sag tarafi istedigim sekilde yatmiyor.

Ocak ayinda Turkiye’ye gidecegim asmed e de ugrarim buyuk ihtimalle. Eminim yardimci olacaklardir, hatta hic suphem yok.

Tesekkur ettim butun yorum yapanlara

kartalKARTAİ

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #290 : 24 Aralık 2018, 09:07:30 »
kardeşim saçların inş istediğin gibi olur su anki halini paylasacakmisin

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #291 : 24 Aralık 2018, 10:07:13 »
Merhaba Arkadaslar,

1 yili biraz gecti ekimim, zannedersem sag sakagim biraz seyrek oldu ya da yonu kotu gibi tam billiyorum, cunku  sekil vermekte zorlaniyorum sag sakagi. Sagdan sola sekil verdigim icin, ekilon bolumun en sag tarafi istedigim sekilde yatmiyor.

Ocak ayinda Turkiye’ye gidecegim asmed e de ugrarim buyuk ihtimalle. Eminim yardimci olacaklardir, hatta hic suphem yok.

Tesekkur ettim butun yorum yapanlara

Doğru ve güncel bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim öncelikle  . Mutlaka gereğini yapacaklardır ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Ersin_dağcı

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #292 : 08 Mart 2019, 13:44:47 »
Durumlar nasıl hocam güncel resim paylasabilirminiz

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #293 : 11 Mart 2019, 10:43:04 »
Son durum... final fotonu ativer lütfen.....tskler....

Wolverine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #294 : 01 Ağustos 2019, 11:25:19 »
1 yil 9 ay. Sag on tarata az bir seyteklik var. bir sonraki sac ekimim de oralari da siklastiracagim :) tabii yillar sonra

Wolverine

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #295 : 01 Ağustos 2019, 11:27:18 »
Resimler devami,

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #296 : 01 Ağustos 2019, 11:30:39 »
Güle güle tara dostum çok güzel görünüyor saçların.
Global Moderator

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #297 : 01 Ağustos 2019, 11:50:50 »
bende ilk başta herşeyi doktor yapmalı diye düşünürdüm ama bunun iyi bir ekip işi olduğu sonucu ortaya çıkıyor emin ol .sen hiç ameliyata giren doktorun narkoz vediğini serum takıp kan aldığını gördünmü

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #298 : 01 Ağustos 2019, 15:01:42 »
Hayırlı olsun sonuc gayet güzel duruyor maşallah diyelim.

EndlessNegative

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #299 : 01 Ağustos 2019, 15:02:18 »
bende ilk başta herşeyi doktor yapmalı diye düşünürdüm ama bunun iyi bir ekip işi olduğu sonucu ortaya çıkıyor emin ol .sen hiç ameliyata giren doktorun narkoz vediğini serum takıp kan aldığını gördünmü

Magar sen son durumuda görelim paylaşırsın yakında umarım.

Facebook Twitter Instagram