Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Stag - 19 Mayıs 2018, 16:08:03Dostlar , ekilen greflerin çıkması arkadan öne doğru mu oluyor yani en son ön çizgi mi oturuyor ?Tam ne demek istedigini anlayamadim dostum
Dostlar , ekilen greflerin çıkması arkadan öne doğru mu oluyor yani en son ön çizgi mi oturuyor ?
Alıntı yapılan: Wolverine - 19 Mayıs 2018, 18:37:59Alıntı yapılan: Stag - 19 Mayıs 2018, 16:08:03Dostlar , ekilen greflerin çıkması arkadan öne doğru mu oluyor yani en son ön çizgi mi oturuyor ?Tam ne demek istedigini anlayamadim dostum Yani diyorum ki ön çizgideki saçlar en son onlar mı çıkıyor , saçların çıkması uzaması kalınlaşması vb.. arkadan öne doğru mu oluyor ?
Alıntı yapılan: Stag - 21 Mayıs 2018, 23:18:39Alıntı yapılan: Wolverine - 19 Mayıs 2018, 18:37:59Alıntı yapılan: Stag - 19 Mayıs 2018, 16:08:03Dostlar , ekilen greflerin çıkması arkadan öne doğru mu oluyor yani en son ön çizgi mi oturuyor ?Tam ne demek istedigini anlayamadim dostum Yani diyorum ki ön çizgideki saçlar en son onlar mı çıkıyor , saçların çıkması uzaması kalınlaşması vb.. arkadan öne doğru mu oluyor ? Ön kısımdaki saçlar daha hızlı çıkış göstermektedir ortalama 2 – 3 ayda çıkmaya başlar, 5 – 6 ay sonra genelde %50 – %60 oranında saç çıkması tamamlanmış olur. Tepe kısmındaki saçlar ön kısma göre daha yavaş çıkar. Bu bölgedeki saçların çıkış gösterme süresi bazen 1 – 1.5 yılı bulabilir. Googleden alinti.
Alıntı yapılan: Hatayli - 22 Mayıs 2018, 14:16:00Alıntı yapılan: Stag - 21 Mayıs 2018, 23:18:39Alıntı yapılan: Wolverine - 19 Mayıs 2018, 18:37:59Alıntı yapılan: Stag - 19 Mayıs 2018, 16:08:03Dostlar , ekilen greflerin çıkması arkadan öne doğru mu oluyor yani en son ön çizgi mi oturuyor ?Tam ne demek istedigini anlayamadim dostum Yani diyorum ki ön çizgideki saçlar en son onlar mı çıkıyor , saçların çıkması uzaması kalınlaşması vb.. arkadan öne doğru mu oluyor ? Ön kısımdaki saçlar daha hızlı çıkış göstermektedir ortalama 2 – 3 ayda çıkmaya başlar, 5 – 6 ay sonra genelde %50 – %60 oranında saç çıkması tamamlanmış olur. Tepe kısmındaki saçlar ön kısma göre daha yavaş çıkar. Bu bölgedeki saçların çıkış gösterme süresi bazen 1 – 1.5 yılı bulabilir. Googleden alinti.15 ay sonunda hala çıkışları dewam eden 1 tane ekim görmedim:) 9 ayda çocuk oluyor adama sormazlarmı “bu kök 15 ay nerede bekliyorda, 15 ay sonra çıkış gerçekleşiyor:)”Ön çizgide saçların beklenebileceği hasar görmemiş yüzey alanı ve buna bağlı sağlıklı kılcallar daha fazla olduğu İçin gelişim çok daha az gire ve hız ile gerçekleşiyor.
Süreç devam ediyor ve şimdiki sonuç mükemmel.Ayrıca Koray hocanın başarısını finansteride bağlayanlar oluyordu, yanılmıyorsam finansteridde kullanmadınız..?