Gönderen Konu: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 2600 Grefts FUE Manuel 18 Aralik 2017  (Okunma sayısı 62153 defa)

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASMED - Dr.Koray ERDOĞAN - 2600 Grefts FUE Manuel 18 Aralik 2017
« Yanıtla #270 : 06 Aralık 2018, 10:27:44 »
Herkese selam gece gece yazmayayım dedim zorla girdim kayıt oldum.

2600 greft 7 ay bu işin %85 90ınıdır istisnai Ekim’ler hariç bütünü göreceğin süre Burdur. 2600e göre ekimin çok çok başarılıda değil daha iyi olması gerekiyordu saçının kaliteside güzel duruyor fiyat performans olarakda daha iyi olması gerekiyordu. Hayırlı olsun resimler emeğin içinde ayrıca minnettarım.
 Dr bey 3.5 Euro alıyor ama ekimi hemşirelere yaptırıyor lisansı sertifikası varmı kimlerdir nedir necidir bilmiyorsunuz hatalıysam düzeltin kendisi sanırım kanal açıyor analiz yapıyor ama Ekim’de yok

Koray erdoğanın bir çok ekimi iyi değil ama bir çok ekimide güzel boşyere insanları pofpoflamayın lütfen.

Bende zkulda 2600 ektirdim fena değil herzamanki gibi önçizgi yamuk tabi zekeriyahocanın klasik taktiği herkese böyle yapıyor her neyse asıl kızdığım nokta 2.ekimi bende planlıyorum sıklaştıröa olarak Koray beyi bende düşündüm aldığı rakama bakıyorum Ekim sonuçlarına bakıyorum birde hemşirelere yardımcılarına ekim yaptırıyor yani tamamen işiniz şans keşke sürekli istediğim sonuçları görsem tereddütsüz gidebilsek.

Z. Kulun yamuk cizgili ekimini atarmısın kardeş merak ettim ben Op fotografı ile.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #271 : 06 Aralık 2018, 10:33:06 »

2600 greft 7 ay bu işin %85 90ınıdır istisnai Ekim’ler hariç bütünü göreceğin süre Burdur. 2600e göre ekimin çok çok başarılıda değil daha iyi olması gerekiyordu saçının kaliteside güzel duruyor fiyat performans olarakda daha iyi olması gerekiyordu. Hayırlı olsun resimler emeğin içinde ayrıca minnettarım.
 Dr bey 3.5 Euro alıyor ama ekimi hemşirelere yaptırıyor lisansı sertifikası varmı kimlerdir nedir necidir bilmiyorsunuz hatalıysam düzeltin kendisi sanırım kanal açıyor analiz yapıyor ama Ekim’de yok

Koray erdoğanın bir çok ekimi iyi değil ama bir çok ekimide güzel boşyere insanları pofpoflamayın lütfen.

Bende zkulda 2600 ektirdim fena değil herzamanki gibi önçizgi yamuk tabi zekeriyahocanın klasik taktiği herkese böyle yapıyor her neyse asıl kızdığım nokta 2.ekimi bende planlıyorum sıklaştıröa olarak Koray beyi bende düşündüm aldığı rakama bakıyorum Ekim sonuçlarına bakıyorum birde hemşirelere yardımcılarına ekim yaptırıyor yani tamamen işiniz şans keşke sürekli istediğim sonuçları görsem tereddütsüz gidebilsek.

7.5 aylık sonuç bence de başarısız ama son fotolar gayet güzel duruyor . Son fotoğraflarda bence iyi bir ekim olmuş. ... Bildiğim kadarıyla 3,5 euro değil 2,5 euro alıyor Asmed bu arada
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2018, 10:55:53 Gönderen: Site yönetimi »
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #272 : 06 Aralık 2018, 11:43:57 »

-zorla derken kim zorladı yorum yapman iÇin?
-7.ay bu işin %85-90 dır , bu fikrine katılıyorum
-fiyat performans olarak fikrine katılıyorum ama Euro bazlı çalışan Ekim firmalarında maalesef beklenti ödenen miktar ile orantılı olarak artıyor. Sonuçta bu bir saç Ekimi, sonucu etkileyen bir çok değer sözkonusu ve hiç dökülmemiş saç doğallığı ve sıklığına ulaşmak mümkün değil.
-Ekim yapan firmaların hangisinde (1000lerce merkez’in içinde toplasan sayıları 5 i geçmez) alım, kanal ve Ekimi doktor yapıyor?
-lisans sertifika gibi yasal mevzuatlara değinirsen ben ASMED dısınfa ameliyathanede yapılan hiç bir saç Ekimine denk gelmedim ki yasal mevzuat bunu gerektirir.
-z.kul bahsettiğiniz gibi ön çiZgide kendine has bir tarzı var açıkcası çok simetrik ve düz çizgilerden ise Z.kul yaptığı gibi simetrik bir çizgi daha doğal.
-bu arada bu kadar bilgiye haiz olup, asmed in ekşm fiyatının 2,5euro/greft olduğunu bilmiyor olmanız çok ilginç.
-sizin Ekiminizide çok merak ediyoruz. Paylaşımlarınızı bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2018, 12:09:21 Gönderen: sloocer »

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #273 : 07 Aralık 2018, 00:20:57 »
zekeriya kul kendisi alıp ekiyorda ne oluyor hocam donör alanın hali ortada aylarca yolunmuş tavuk gibi dolanıyor ektiren bekleki düzelsin.ucuzada ekmiyor yani sıradan bi ekimci bile aynı işi yapıyor

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #274 : 07 Aralık 2018, 00:55:59 »

Sırf eleştirmek için eleştirmişsin. Hiçbir ekimci, işlemin tamamını kendisi gerçekleştirmez. Bu adamlar da insan, robot değil. Her gün 13-14 saat saç ekecek halleri yok. Tabiki yardımcıları da ekecek. Zaten ekimcilerin yüksek çoğunluğu, alım ve kanal işlemini yapıyor, yardımcıları ekim işlemini yapıyor. Doğallığı sağlayacak olan işlem zaten kanal açma, ekme işlemi değil. Ekibi de tecrübeliyse, onların ekmesinde ne gibi bir sakınca var? Çok subjektifsin.

Canqi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #275 : 07 Aralık 2018, 01:14:56 »
gecenin üçünde dayanamamışta üye olmuş bu mesajı yazmak için .birde bunun gibi trol hesaplar türedi amaçları ne gerçekten anlamak zor ama her daim çıkıyor böyle tipler.güya zekeriya kula ektirmiş madem ektirdin hani konun nerde.sessiz sedasız ektirdinde şimdimi aklına geldi foruma yazmak yemezler bunları .geçmişte zekeriya kula ektiripte bu kadar foruma kolaylıkla üye olup mesaj atan birisinin mutlaka konusu olurdu ama senin yok.benim gibi forum manyakları varken bu şekilde acemici trollük yapmayın kardeşim .iddia ediyorum benim gibi bu forumu inine cinine varıncaya kadar hatim indiren biri daha olmamıştır  :) siz bana sorun bana uğraşmayın bu trollerle cevap bile yazmaya değmez.

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #276 : 07 Aralık 2018, 01:28:59 »
heryerde bi başkan trump var işte bunlarda olmasa neye güleceğiz

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #277 : 07 Aralık 2018, 01:45:06 »
Sırf eleştirmek için eleştirmişsin. Hiçbir ekimci, işlemin tamamını kendisi gerçekleştirmez. Bu adamlar da insan, robot değil. Her gün 13-14 saat saç ekecek halleri yok. Tabiki yardımcıları da ekecek. Zaten ekimcilerin yüksek çoğunluğu, alım ve kanal işlemini yapıyor, yardımcıları ekim işlemini yapıyor. Doğallığı sağlayacak olan işlem zaten kanal açma, ekme işlemi değil. Ekibi de tecrübeliyse, onların ekmesinde ne gibi bir sakınca var? Çok subjektifsin.

çok güzel söyledin ama Eleştirmekten öte bir durum Sonnyto kardeşim kudurmuş bunlar :)) kişinin iştir ayinesi lafa bakılmaz

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #278 : 07 Aralık 2018, 01:56:54 »
çok güzel söyledin ama Eleştirmekten öte bir durum Sonnyto kardeşim kudurmuş bunlar :)) kişinin iştir ayinesi lafa bakılmaz
Üslubu bozmayalım dedik, ama cidden çok taraflı ve mesnetsiz yorumlarda bulunulmuş. :)

Nhympex

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #279 : 07 Aralık 2018, 02:38:03 »
Üslubu bozmayalım dedik, ama cidden çok taraflı ve mesnetsiz yorumlarda bulunulmuş. :)

neyse üslubu bozmayalım haklısın Sonnyto

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #280 : 07 Aralık 2018, 10:28:08 »
Geceleri zorlayan olmayınca gelmiyor demekki arkadaş:)

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #281 : 07 Aralık 2018, 10:40:26 »
zekeriya kul kendisi alıp ekiyorda ne oluyor hocam donör alanın hali ortada aylarca yolunmuş tavuk gibi dolanıyor ektiren bekleki düzelsin.ucuzada ekmiyor yani sıradan bi ekimci bile aynı işi yapıyor

Troll hesap vs. demişsiniz bakın bu arkadaşımızda troll bir hesap bilginiz olsun :)
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #282 : 07 Aralık 2018, 22:58:50 »
benmi trolüm arkadaş ben asmede ekim yaptırdım ama burda konu açmadım .kul hocaya gelince ekimlerini ve hastaya yaklaşımını donör alanı heba etmesini beğenmiyorum arkadaş buda benim fikrim

Hüsyn06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #283 : 07 Aralık 2018, 23:07:13 »
benmi trolüm arkadaş ben asmede ekim yaptırdım ama burda konu açmadım .kul hocaya gelince ekimlerini ve hastaya yaklaşımını donör alanı heba etmesini beğenmiyorum arkadaş buda benim fikrim

Bende kul hocanın hastalarına yaklaşımını beğenmiyorum aşırı sert ve planlamayı tartışmıyor bile direkt kendi ne derse o olsun diyerek kısa kestirip atıyor.öngörüşmeye girmemle çıkmam bir oldu dolayısıyla kendisini artık düşünmüyorum bile.
Siz neden acaba konu açmadınız ve şu an kaçıncı aydasınız ve  durumunuz nedir

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #284 : 08 Aralık 2018, 11:40:53 »
5. aydayım hocam .burda yorum yspınca avukatlıkla suçlanıyoruz ekim yaptırdığımızı desek kim bilir neler denir

Facebook Twitter Instagram