arkadaşlar kimsenin ilaç pazarladığı ya da bu işten bir karı yok. bir tıp doktoru olarak bende üzülerek söylüyorum ki bu saç dökülmesinin kesin ve net bir tedavisi yok . özellikle genç yaşlardaysak varolan saçlarımızı bir şekilde ila.la korumamız gerekiyor. kimisi minoxidillle kimsi finasteridle herkes bir şekilde korumaya çalışıyor ama bu da sadece sorunu ötelemekten ileri gitmiyor . minoxidil de finasterid de çeşitli yan etkileri olabilen kişiden kişye farklı sonuçklar ve yan etkiler verebilecek ilaçlar.
ben bu ilaçların saç açısından bir mucize yarattığınadaayrıca inanmıyorum. heee şu var bu ilaçları deneyip denememek kişinin kendi tercihidir. bir hekim olarak görüşüm saç sorunun kesin ve yan etkisiz çözümü saç klonlamasıyla binlerce saç kökü(grefti) elde ederek bunu 4 ya da 5 ekim aşamasıyla hastanın opere edilmesidir.
normal bir insanın dönor bölgesinde 8000 grefte yakın rezerv vardır , eğer bu klonlamayla bu rezerv 20.000 grefte çıktığını düşünürseniz ve bu 20.000 greftin bir hastaya 4 farklı operasyonda ekileceğini hesap edersek komple kel ( nrwd 6) birisini neredeyse ful saçlı bir birey haline getirirsiniz .
ben önümzde bir 20 yıl daha var diyorum bu klonlama işine girilmesi iiçin . malesef saç tedavilerinde gelişmeler yıllardan beri hep yavaş ilerlemiştir .
herkese bol şaçlı geceler , merak edenlere onur bu sitede tanştıgım değerli bir arkadasımdır. kendisi hiçbir ilacın ya da ürünün satıcısı değildir, zaten buna da ihtiyacı yoktur . hepinizin amacı bu saç illetinden kurtulmak biliuyourm. o yüzden bu sitede kimse boşu boşuna birbirni kırmasın dileğiyle