Ekimin çok güzel olmuş kardeşim güle güle tara saçlarını.değinmek istediğim bir konu var.ekimin mükemmel olduğu halde proscara başladığını söylemissin.klasik finasterid karşıtı yazılardan biri olarak gelebilir bu sana.tabi ki kullanıp kullanmamak senin elinde buna ben karışamam.tartışmak amacıyla da yazmıyorum yarar/zarar konusunda tartışma içerikli mesajlara da cevap vermeyeceğim.seni eleştirmek de değil amacım.lütfen beni yanlış anlama kardeşim.dostane birkaç bilgi paylaşmak istiyorum sadece.BILINCSIZ SEKILDE HICBIR YAN ETKI GORMEDIGINI SOYLEYIP ILACA DEVAM EDEN arkadaş sayısı oldukça çoğaldı forumda ve bu kisiler tecrübesiz arkadasların fikirlerini de etkiliyorlar bana göre.Sen de bu arkadaslardan birisin malesef.bu arkadaşlar yan etki görüp gormediklerini sperm çıkıyorsa yan etki yok gibisinden algiliyorlar muhtemelen.sperm kalitesi, hareketliliği,şekli,canlılığı, konusunda herhangi bir bilgiye sahip misiniz? gerekli testleri yaptırıyor musunuz? Yan etki görmedim devam bu iş bana mantiksizligin ötesinde saçma geliyor.yan etkiyi gordugunuz zaman her sey icin cok gec olacak zaten ilacin yavaş yavaş zamanla zarar verebileceğini hiç akıl etmiyorsunuz muhtemelen.3 yıl bu ilacı kullanip bir şey olmamasına rağmen sonrasında aniden sperm renginde seffaflasma olan ya da hiç sıvı gelmeme şeklinde şikayetler mevcut sitelerde.boyle bir durumda ilaci biraksaniz dahi geri dönüş garantisi vermiyor hicbir doktor.kadinlarin bu ilaca dokunmasi bile yasak ne kadar etkili oldugunu sizin takdirinize birakiyorum.yasiniz genç ilerde aile sahibi olacaksınız belki de.bu şekilde bir yan etkiyle karsilasmaniz durumunda geleceginizi ve aile mutlulugunuzu riske attiginizin da farkindasinizdir umarım.şu sitenin belki de % 90 nin elde edemeyeceği bir sonuc elde etmişsin daha neden risk alıyorsun ki ? Saç önemli herkes de bunun farkında olduğu için burada derdine çare arıyor zaten ama her şey değil bunun farkında olarak hareket etmenizi tavsiye ediyorum.