herkese merhaba . İş yoğunluğum sebebiyle paylaşım yapmaya vaktim olmamıştı şu anda 11. ayımı doldurmuş durumdayım . saç ekimi düşünen arkadaşlara fikir vermesi açısından paylaşımda bulunmak istiyorum .
koray erdoğana ekim yaptırmak maddi olarak gerçekten külfetli özellikle şu anki euro kurunu (1 eu=3.2 tl) baz alırsak bu çoğu türk hastalar için caydırıcı. ben ekim yaptırdığımda 1 euro 2,5 tl cvarıydı . herneyse forumda bende gördüğüm bazı sonuçları ele alark 3000 4000 tl verip çok güzel sonuçlar alan arkadaşlar da görüyorum ve tebrik ediyorum ama yaşımın 26 olması sebebiyle saç ekimimi riske atmak istemedim ve koray a gittim.
kendi adıma dönor bölgemde iz kalmaması ,saçımın doğallığı , her yöne taranabilmesi , dışardan birisinin ekim olduğunu anlamaması açısından çok memnunum . fakat bu ekimde beklentim %15-20 lik bir saç yoğunluğu artışı daha olmasıydı . belki de benim beklentim yüksekti bilmiyorum .
saç probleminin bir erkek için ne derece önemli bir sorun olduğunu iyi biliyorum özellikle de genç yaşlarda bu sorunu yaşamak çok ama çok zor. Kaybettiğim o özgüvenimi , hayat sevincimi kazanmak gerçekten çok güzel bir duyguymuş .Allah kimseye bu derdi genç yaşlarda vermesin diyelim arkadaşlar
tedavi olarak 2 aydır proscar/5 ve ketoral şampuan kullanıyorum .herhangi bir yan etki görmüyorum. ilacın uzun dönemde saçlarıma ne gibi bir faydası olur bunu merak ettiğim için bir süre daha kullanmayı düşünüyorum
herkese bol şaçlı günler arkadaşlar ...