Merhaba Ankara Dr.bekir ile yapılan saç ekim sürecimi paylaşmak istiyorum.Burada az çok bilindiği üzere Bekir bey bütün işlemi baştan sona kendisi yapıyor ve çok profosyonel bir şekilde sabırla yapıyor.Hlc de ve muttalip keser de olduğu gibi greftleri aldıktan kısa bir süre sonra yerleştiriyor.Ve bunu yaparken hem mikroskop kullanıyor hem kullandığı yöntem çok güzel bir yöntem.Bu benim açımdan önemli bir durumdu.Bunun dışında hemşireleri gayet yetenekli ve kibar insanlar .Orada olduğum 2 gün boyunca benimle çok güzel ilgilendiler.Aslında arkadşaşlar uzun uzadıya anlatmak isterdim ama bence operasyon sonrası resimler yapılan işin kalitesi hakkına bir fikir veriyor.Şuan doktor tarafından bu fiyata yapılan bir saç ekimi gerçekten bir fırsat.Dr bekir le konuştuğumda hedefinin esas olarak yurtdışı piyasası olduğunu ama türk hastalara da memnuniyetle ekim yapacağını söyledi ama bu süreçte ister istemez fiyatının yükseleceğini belirtti.Yani ne kadar daha bu fiyatlarda olur bilmiyorum.
operasyon ile ilgili kısaca bahsetmek gerekirse saç çizgisi planlaması bile 45 dk sürdü.Bütün istekleriniz mantık çerçevesinde dikkate alınıyor.Dr bey kök alımını büyük bir titizlikle yapıyor.Her hastasında 2.ci bir şansı olması için elinden geleni yaptığını buna göre donör alımı gerçekleştridiğini söyledi.Dr bekir benim için yaptığı saç çizgisine ve sıklığına bayıldım.Ayrıc saçlarım ön bölgede beyaz ağırlıktaydı ama ekim sonrası siyah ağırlık olunca daha bir sevindim.Buradan hocama ayrıca teşekkür ediyorum:)))
Fotoğrafları paylaşıyorum(fotoğraflar klinikte çekildi) lütfen düşüncelerinizi paylaşın arkadaşlar