Gönderen Konu: Sivilce  (Okunma sayısı 4240 defa)

murat3000

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sivilce
« : 23 Aralık 2017, 23:44:20 »
Arkadaşlar ekim yaptıralı 45 gün oldu, şok dökülme 2 hafta önce bitti ve 10 gündür fotodaki gibi sivilceler çıkıyor. Önce 5 adet sivilce çıktı ekim yaptırdığım yerde patlatıp antibiyotik kullanmamı söylediler antibiyotiği bitirdim Aldığım xpecia  biotin gibi vitaminleride bıraktım sivilce yaptıklarını düşündüğüm için. Ama yeni sivilceler çıkmaya devam ediyor. Fotodaki sivilce son çıkan sivilce, bunu patlatmamı önerirmisiniz yoksa dokunmayayım mı? Bir de sivilceye thiocilline pomad sürüyorum bu pomadın bi zararı olur mu. Teşekkürler.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Sivilce
« Yanıtla #1 : 09 Ocak 2018, 13:05:24 »
bence dokunma ekim sonrası ufak çaplı enfeksiyon  durumları oluyor geçer kendiliğinden .nekroz olmadığı sürece sıkıntı yok normal..

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2018, 13:01:06 »
Arkadaşlar ekim yaptıralı 45 gün oldu, şok dökülme 2 hafta önce bitti ve 10 gündür fotodaki gibi sivilceler çıkıyor. Önce 5 adet sivilce çıktı ekim yaptırdığım yerde patlatıp antibiyotik kullanmamı söylediler antibiyotiği bitirdim Aldığım xpecia  biotin gibi vitaminleride bıraktım sivilce yaptıklarını düşündüğüm için. Ama yeni sivilceler çıkmaya devam ediyor. Fotodaki sivilce son çıkan sivilce, bunu patlatmamı önerirmisiniz yoksa dokunmayayım mı? Bir de sivilceye thiocilline pomad sürüyorum bu pomadın bi zararı olur mu. Teşekkürler.
BENDE EKİM YAPTIRALI 53.GÜN OLDU BENDEDE BUNA YAKIN SİVİLCELER VAR 5-10 TANE,BU KDR BÜYÜK DEĞİL AMA VAR,EKİM YAPAN BİLGEHAN HOCAYLA GÖRÜŞTÜM PATLATMA SİVİLCELERİ,YARA VS. OLABİLİR DEDİ...

karasamasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2018, 11:40:40 »
acaba ne alerji yaptı bendede 22 yaşındayken böyle sivilceler olmuştu doktor patlatmıştı geçmiş olsun

eraybilgin6129

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2018, 12:42:00 »
Dostum bende 2 ay oldu ektirdim aynı tarz sivilceler bendede çıktı patlattım sorun kalmadı :) hatta hocayıda aradım dedi patlat sorun yok önemli değil onlar dedi,belki yağlı ciltlerde çıkabilr benm cilt brz yağlı mesela ;)

Facebook Twitter Instagram