Evet beyler, bir durum güncellemesi yapayım. Tecrübe eklemiş olayım konuya, foruma.
Aralık ortasında konuyu açmışım moraller yerinde iken, muhtemelen bir kaç hafta sınrası oral minoxu aksatmaya başladım 1-2 ay böyle gittiktne sonra hem bunun hem de belki minox döngüsü olabilir, epeyce zayıfladı saçlar. Ekim bölges biraZ zatıflamış olabilir ama esas zayıflamayı, gerilemeyi kekim bölgelerinin kıyılarındaki ekim olmayan bölgede gördüm. Vertexde zayıflama var ayrıca. Saçlar papaza döndü bugün bir saç kestirip uygugn bir zamanda paylaşacağım beraber görürüz ne kadar geriledim, başa döndüm mü diye.
Bu arada 1-2 haftadır günde 2 sefer 3-4 damla oral minoxa tekrar başladım. Bazen sabah unutursam aksam 5-6 damla atıyorum. 6-7 günde bir dermapen yapıyorum. 1-1,5 mm aralığında. Birkaç gündür ise akşam oral minox yerine topikal minox kullandım. Losyon finasterid aldım birkaç gün önce.
Özetle sürdürmeyi oturtmayı istediğim tedavi,
Oral minox günde 2 kez 2-3 damla
Aksam topikal minox (tepe bölgesine)
Aksam topikal finasterid
Haftada 1-2 dermapen.
Konuyu açtığımda finas dutas fln kullanmıştım tekrar başlasam 2-3 aya toparlar sanıyorum ama yanetkiler oluyor. Geçen seferki turdam kalan sorunlar için ürolojiye gittim testo vs bakıldı. Bir sorun yok dedi doktor, takviye bir vitamin yazdı, rahat ol dedi gönderdi. Gerçi ereksiyon vs ciddi bir sorun yok ama eskisine göre libidoda düşüklük var gibi geliyor.
Oral finas dutas başlamak zorunda kalmadan umarım şu nur ecz den aldığım topikal finas işe yarar. içinde 6 farklı yağ ile birlikte hazırladığını söyledi eczacı hanım. Birkaç aya güncelleme yaparım. Fotoları da ilk uygun zamanımda çekip ekleyeceğim.