Merhaba sayın forum üyeleri.Bir kaç yıldır düşündüğüm saç ekim işlemini 09.12.2023 tarihi itibariyle yaptırdım.Uzun araştırmalar sonucunda bu merkezde da karar kıldım.Bu kararı almamda forumun etkisi çok büyük.Yoksa Afyon dan kalkıp Batman'a ekim yaptırmaya gitmek dışardan mantıklı değil gibi görünüyor.Lakin bu işin uzman kadro ile yapılması gerektiğinden mevcut süreçten çok memnunum, iyi ki burayı tercih etmişim Allah utandırmasın.Gelelim ekim günü ve sonrasına.Sabah 8 de klinikteydim.İlk konuşmalar, planlamalar yapıldı ve 9 a doğru kök alım işlemine geçildi.Sonrasinda kanal açma ve ekim ile sonlandı bu süreç.Aksam 19.30 civarıydı bittiğinde.En son ekim esnasinda aynı pozisyonda durmak belimi biraz ağrıttı onun dışında rahatsız edecek düzeyde bir sıkıntı olmadı.Ekim sürecinde bol muhabbet ve samimiyet olduğundan saatlerin nasıl geçtiğini anlamak zor
İletişim,samimiyet ve yapılan işe verilen önem bakımından çok iyiler.Bugün 9.gun.Bir kaç güne kabuk alımı ve prp yapılacak.O süreçten sonra ben de memleketime dönüp orda devam edeceğim bu sürece.Fotoğraflarimi zamanla güncelleyeceğim, fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum.Ve son teşekkür etmeden geçemeyeceğim, devamlı iletişimde kaldığımız Cansu Hanıma, komik hikayeleri ve samimiyeti ile Osman beye, ve tabi ki tatlı sert haliyle Büşra Hocaya