Fotoğrafı paylaştım fakat hacim olarak da çok az ama kabarık duruyor. Yani tüm saçı küçücük bebek tokası ile toplayamayacak kadar az maalesef :(Bu şekilde de çok kötü ve bakımsız da duruyor..
Evet şimdi şuradan başlıyayım erkeklerde genetik saç dökülmesinin farklı tedavileri oluyor finasterid ve türevi dht blocker ilaçlar önlenebiliyor fakat bu ilaçları kadınlar kullanamıyor ve kadınlarda maalesef tedavi daha zor fakat imkansız değil.
Öncelikle söylediğin tedaviler ve tavsiyeleri kendim yaptığım araştırmalar sonucunda söylüyorum bunları doktorunuzla da danışarak başlayabilirsiniz. İlk olarak AGA-K isimli gıda takviyesini kullanıp tedaviye başlayın ve yorumlarını okuyun. Daha sonra dermaroller ile bütün seyrek bölgelere 7 günde 1 defa uygulayın ve başlıkların 1mm olmasını tavsiye ederim. Okuduğum kadarıyla mezoterapi yapıyormuşsunuz bu gayet iyi buna ek olarak prp ve saç lazerinide eklemenizi tavsiye ederim.
Bu arada kullandığınız sprey hakkında şunu söylebilirim eğer bilmiyorsanız diye bu spreyi kullanmadan önce şu uyarıyı yapmam lazım, bu sprey belirli bir süre kullanıp bırakacağınız bir ilaç değildir düzenli olarak geri kalan yaşamınız boyunca her gün kullanmanız gerekiyor. Çünkü bıraktığınız andan itibaren minoxilin çıkarttığı saçlar ve kullanmadan önceki saçlarınız dökülüyor.
Evet diyeceklerim bu kadar eğer kafanıza takılan soru olursa sorabilirsiniz.