Selam arkadaşlar 30 yaşındayım 2-3 sene içinde önden tepeye doğru saçlarımda dökülme oldu ön taraf komple gitti üstlere doğru az seyrelme oldu . Genetik durum babamda da aynı şekil dökülme , bende ekim için dökülmenin durmasını bekledim arkadaşımın tavsiyesi ettiği ers clinicte ekimimi yaptırdım hayırlısıyla . Sizlerin genel görüşlerinizi bekliyorum süreci sitede paylaşmak istedim bu arada merkezi değerlendirmem gerekirse özellikle Ersan bey çok ilgiliydi ve yardımcı oldu baştan sona tüm süreci anlattı sen nasıl istiyorsan öyle planlayacağız dedi öylede oldu planlamayı birlikte yaptık ön çizgiye son kararı veren bendim işlem kadrosundakilerde minimum 10 yıllık tecrübe sahibiydi hepsine teşekkür ederim gayet samimi ve güler yüzlü karşıladılar anesteziden yana biraz tedirgindim bu süreçte bana çok yardımcı oldular
ama düşündüğüm gibi ağrı olmadı acı olmadı sonrasında alım ve kanal işlemleri gerçekleşti ve yemek servisi yapıldı son süreçte 3000 bin greft ekim işlemi gerçekleşti genel olarak her şey iyiydi sorunsuz geçti
Şimdiden görüşleriniz için teşekkür ederim tavsiyeleriniz varsa bekliyorum