Merhaba, umarım saç ekiminiz başarılı olur. Şuana kadar AKL klinik ile olan deneyiminizden memnun musunuz acaba? Ben de orada ektirmeyi düşünüyorum ama Google yorumları ve şikayetvar'da olumsuz yorumlar kafamı karıştırdı. Onun yerine Asuman Hair var şuan aklımda ama onlar da iletişim olarak çok ilgili değiller. Ekim sonrası takipte sorun çıkmasından endişeleniyorum.
Hocam merhaba,
Şu an benim süreçle ilgili şunları söyleyeyim :
Operasyon benim açımdan iyiydi. Ekip süreci, işlemleri anlatarak gerginliğimi aldı, ekim süreci sohbet havasında geçti hatta. Ayrıca genel olarak kliniğin iletişimi gayet tatmin edici. O konuda haklarını yiyemem. Fakat sonuç konusunda henüz bir şey diyemiyorum. Olumsuz sonuçlar görünce insan endişeleniyor. Olumlu sonuçlara odaklanmaya çalışıyor. Umarım benim sonucum da olumlu olur. Bekleyip göreceğiz.
Her klinikle ilgili olumlu, olumsuz yorumlar oluyor. İyice araştırmak lazım. Kliniklerle alakalı kafanıza yatmayan herhangi bir ufak bir nokta bile varsa, bir adım geri atıp iyice düşünün derim.
Asuman Hair ile ilgili hiçbir fikrim yok maalesef ki. Forumu inceleyin, tecrübeli arkadaşlara sorun.
Umarım yardımcı olmuşumdur.