Kuruntu yapma bence:)
Standart saç ekimi , benzer vakkallarda da seninkine benzer yoğunluk var.
Hepimiz için Stresli bir süreç ,
olumlu veya olumsuz gidişatı en az 5 ay geçmeden bilebilme durumumuz yok.
Ha bu arada kimseyi etklimek istemem ,
kurbanlık koyun gibi hepimizin saçma bir şekilde çok yüksek para ile satın aldığı booster seti ben kendi adıma net kullanmayacağım, akl de belirttim kendilerine de.
hatta isteyen varsa bedelsiz gönderebilirim , "kargoya karışmam:)"
Akl klinikte ,
Cumartesi sabah ben uzun uzun sorularımı sordum klinikte cevapların önemli kısmı tatmin etti mi dersen, kendi adıma hayır.
Ama en azından burada dile getirdigim eleştirilerin 3 katını yüzlerine söyledim.
Umarım herkes maddi manevi büyük sıkıntı yaşayan bu süreci güzel bir şekilde sonuçlandırır.
Hocam yorum için teşekkür ederim. Olabildiğince sakin kalmaya çalışıyorum ama biliyorsunuz durumu.
AKL'yi çok araştırmadığınızı söylediniz. Keşke biraz daha araştırıp, başka kliniklere yönelseydiniz. Süreçle ilgili pek keyfiniz yok gibi.
Yanlış olmasın, benim kliniği savunduğum vs falan yok. İyi ya da kötü sonuç olacak, ne olursa olsun, sizin dediğiniz gibi gerekli yorumlar yapılır, olumlu ya da olumsuz referans verilir. Ben hepimizin sonucunun iyi olmasını istiyorum.
Görüşlerinize saygı duyuyorum. Kimseyi de etki altında bırakmıyorsunuz. Booster set konusuna gelince, dediğiniz gibi hepimiz satın alıyoruz ve alınca da kullanıyoruz. Umarım faydası olur. Siz peki ne kullanıyorsunuz takviye olarak? Belki araştırıp değerlendirebilirim.
Rica etsem, cumartesi günü sorduğunuz soruları, aldığınız cevapları ve eleştirilerinizi benimle de paylaşabilir misiniz? Kendilerine sormayı atladığım yerler mutlaka vardır. Bilgi sahibi olmak isterim.
Hepimizin sürecinin iyi sonuçlanması dileğiyle.